premiile industriei muzicale romanesti
61 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
premiile industriei muzicale romanesti
din ziua , 11.02.2002
Au fost anuntate nominalizarile pentru Premiile Industriei Muzicale din Romania
Anul acesta, Premiile Industriei Muzicale din Romania vor fi decernate in seara de 8 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Organizatorii precizeaza ca criteriile de alegere a nominalizatilor au fost numarul de albume vandute anul trecut, nivelul de difuzare la radio si televiziune, calitatea artistica a pieselor interpretate. Juriul este format din membri ai Uniunii Producatorilor de Fonograme din Romania (UPFR), organism in care sunt reprezentate majoritatea caselor de discuri existente in Romania. Editia prezenta aduce si nouatati in privinta sectiunilor; este vorba, printre altele, despre Cel mai bun interpret de muzica de petrecere, Cel mai bun proiect etno, Girls Band si Boys Band.
Competitorii pe categorii
l Albumul anului: Nopti Albe (ASIA); Mi-ai luat Inima (Proconsul); O seara perfecta (Candy); Octombrie (Directia 5); 5. De dragoste (Stefan Banica jr.)
l Melodia anului: Un Minut (HI-Q); Pentru ea (Animal X); Te voi pierde (3rei SE); 20 de ani (Voltaj); Nu e vina mea (N&D)
l Cel mai bun debut: Rustic, Simplu, Andra, De Luxe, Ana Maria
l Cel mai bun proiect de debut: Iubi (Florina Chilian); Andra (Andra); Ding, Dang, Dong (Demo); Provocarea (Simplu); Ochii tai (Ana Maria)
l Cea mai buna voce feminina: Loredana, Paula Seling, Maria (Van Noizz), Delia (N&D), Catalina
l Cea mai buna voce masculina: Marcel Pavel, Tavi Colen (Talisman), Kempes (Cargo), Bodo (Proconsul), Paur (Antract)
l Cel mai bun album pop: Nopti albe (ASIA); Pentru ea (Talisman); Andra (Andra), Esti mireasa vietii mele (Ovidiu Komornik); De dragoste in toate felurile (Stefan Banica Jr)
l Cel mai bun album rock: Mi-ai luat inima (Proconsul); Vino mai aproape (Bere gratis); Comercial (Krypton); Octombrie (Directia 5); Americanofobia (Taxi)
l Cel mai bun album alternativ: Exxtra (Vita de vie); Ne punem in cap (Omul cu sobolani); Somn (Coma); Daca nu noi atunci cand? (Nitro); Toxic II (AB4)
l Cel mai bun proiect rap: Categoria grea (Parazitii); Patratul rosu (R.A.C.L.A.); Familiarizeaza-te (La Familia); Strada mea (Sisu); Poezie de strada (BUG Mafia)
l Cel mai bun album clasic: Venim sa colindam (Symbol); Strauss, Paganini, Dinicu (Ion Voicu & Madalin Voicu); Lieduri-George Enescu (Dan Iordachescu); Natalis Domini (Corul National de Camera Madrigal); Primavara simfonica (Tudor Gheorghe)
l Cel mai bun album de folclor: Agurida (Loredana); Viata n-o poti cumpara (Nelu Ploiesteanu); Colinde transilvane (Ioan Bocsa); Lume, lume trecatoare (Sofia Vicoveanca); Legenda romaneasca (Gheorghe Zamfir)
l Cel mai bun proiect etno: Da-ma mama dupa Gyury (Marius si Nadia Dragomir); Hai inima, hai (Country Boys); Lasa-ma sa beau (Ro-Mania); Haida numa' si numa' (Etno); Sa cante muzica (Spitalul de urgenta)
l Cel mai bun grup rock: Cargo, Zdob si Zdub, Proconsul, Antract, Voltaj
l Cel mai bun videoclip: Impusca-te (Parazitii); Vine o zi (Holograf); Hei, Ho (Simplu); Why My Lord (Catalina); Lenea (Desperado)
l Cel mai bun artist dance: HI-Q, Animal X, 3rei SE, N&D, Andre
l Cel mai bun artist pop: Talisman, Stigma, Parlament, Stefan Banica jr., Pepe
l Cel mai bun grup al anului: ASIA, HI-Q, Animal X, Voltaj, 3rei SE
l Cel mai bun album folk: Sunt fericit (Tapinarii); Conditia umana (Victor Socaciu/Adrian Paunescu); 20 de ani (Stefan Hrusca); Oameni de treaba (Desperado); Vis-í -vis (Dinu Olarasu)
l Cel mai bun album de jazz blues: Nimicul important (Ilie Vorvoreanu); Dor de viata (Aura Urziceanu); Muzica de divort (Alexandru Andries); Singuratatea e meseria mea (Johnny Raducanu); Trafic greu (George Baicea)
l Cel mai bun album de muzica de petrecere: Alb & Negru (Adi de la Valcea & Cosmin de la T-Short); Nr. 1 (Adrian Copilul Minune); Nopti si zile (Costi Ionita); Din dragoste (Minodora); Ce concurenta? (Gashka)
l Cel mai bun proiect techno-house: Te iubesc (Impact); Hipnotizat (Class); Ding, Dang, Dong (Demmo); Senzual (K-pital); Experience (DJ Project)
l Cel mai bun proiect dance: Da muzica mai tare (HI-Q); Sentimental (3rei SE); Atat de aproape (Blondy); Level 2 (Animal X); Nu e vina mea (N&D)
l Cel mai bun artist de muzica de petrecere: Adrian Copilul Minune, Minodora, Nicu Paleru, Costi Ionita, Sorinel Pustiul
l Girls Band: Andre, Angels, Candy, Doly, De Luxe
l Boys Band: Non Stop, Body&Soul, No Name, Simplu, B Brothers
l Cel mai bun artist de muzica usoara: Luminita Anghel, Ovidiu Komornik, Marcel Pavel, Monica Anghel, Elena Carstea
In plus, vor mai fi acordate Premiul pentru cel mai bun proiect special, Premiul Special Antena 1, Premiul pentru cea mai traznita aparitie, Premiul special UPFR. (L.D.)
Anul acesta, Premiile Industriei Muzicale din Romania vor fi decernate in seara de 8 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Organizatorii precizeaza ca criteriile de alegere a nominalizatilor au fost numarul de albume vandute anul trecut, nivelul de difuzare la radio si televiziune, calitatea artistica a pieselor interpretate. Juriul este format din membri ai Uniunii Producatorilor de Fonograme din Romania (UPFR), organism in care sunt reprezentate majoritatea caselor de discuri existente in Romania. Editia prezenta aduce si nouatati in privinta sectiunilor; este vorba, printre altele, despre Cel mai bun interpret de muzica de petrecere, Cel mai bun proiect etno, Girls Band si Boys Band.
l Albumul anului: Nopti Albe (ASIA); Mi-ai luat Inima (Proconsul); O seara perfecta (Candy); Octombrie (Directia 5); 5. De dragoste (Stefan Banica jr.)
l Melodia anului: Un Minut (HI-Q); Pentru ea (Animal X); Te voi pierde (3rei SE); 20 de ani (Voltaj); Nu e vina mea (N&D)
l Cel mai bun proiect de debut: Iubi (Florina Chilian); Andra (Andra); Ding, Dang, Dong (Demo); Provocarea (Simplu); Ochii tai (Ana Maria)
l Cea mai buna voce feminina: Loredana, Paula Seling, Maria (Van Noizz), Delia (N&D), Catalina
l Cea mai buna voce masculina: Marcel Pavel, Tavi Colen (Talisman), Kempes (Cargo), Bodo (Proconsul), Paur (Antract)
l Cel mai bun album pop: Nopti albe (ASIA); Pentru ea (Talisman); Andra (Andra), Esti mireasa vietii mele (Ovidiu Komornik); De dragoste in toate felurile (Stefan Banica Jr)
l Cel mai bun album rock: Mi-ai luat inima (Proconsul); Vino mai aproape (Bere gratis); Comercial (Krypton); Octombrie (Directia 5); Americanofobia (Taxi)
l Cel mai bun album alternativ: Exxtra (Vita de vie); Ne punem in cap (Omul cu sobolani); Somn (Coma); Daca nu noi atunci cand? (Nitro); Toxic II (AB4)
l Cel mai bun proiect rap: Categoria grea (Parazitii); Patratul rosu (R.A.C.L.A.); Familiarizeaza-te (La Familia); Strada mea (Sisu); Poezie de strada (BUG Mafia)
l Cel mai bun album clasic: Venim sa colindam (Symbol); Strauss, Paganini, Dinicu (Ion Voicu & Madalin Voicu); Lieduri-George Enescu (Dan Iordachescu); Natalis Domini (Corul National de Camera Madrigal); Primavara simfonica (Tudor Gheorghe)
l Cel mai bun album de folclor: Agurida (Loredana); Viata n-o poti cumpara (Nelu Ploiesteanu); Colinde transilvane (Ioan Bocsa); Lume, lume trecatoare (Sofia Vicoveanca); Legenda romaneasca (Gheorghe Zamfir)
l Cel mai bun proiect etno: Da-ma mama dupa Gyury (Marius si Nadia Dragomir); Hai inima, hai (Country Boys); Lasa-ma sa beau (Ro-Mania); Haida numa' si numa' (Etno); Sa cante muzica (Spitalul de urgenta)
l Cel mai bun videoclip: Impusca-te (Parazitii); Vine o zi (Holograf); Hei, Ho (Simplu); Why My Lord (Catalina); Lenea (Desperado)
l Cel mai bun album folk: Sunt fericit (Tapinarii); Conditia umana (Victor Socaciu/Adrian Paunescu); 20 de ani (Stefan Hrusca); Oameni de treaba (Desperado); Vis-í -vis (Dinu Olarasu)
l Cel mai bun album de jazz blues: Nimicul important (Ilie Vorvoreanu); Dor de viata (Aura Urziceanu); Muzica de divort (Alexandru Andries); Singuratatea e meseria mea (Johnny Raducanu); Trafic greu (George Baicea)
l Cel mai bun album de muzica de petrecere: Alb & Negru (Adi de la Valcea & Cosmin de la T-Short); Nr. 1 (Adrian Copilul Minune); Nopti si zile (Costi Ionita); Din dragoste (Minodora); Ce concurenta? (Gashka)
l Cel mai bun proiect techno-house: Te iubesc (Impact); Hipnotizat (Class); Ding, Dang, Dong (Demmo); Senzual (K-pital); Experience (DJ Project)
l Cel mai bun proiect dance: Da muzica mai tare (HI-Q); Sentimental (3rei SE); Atat de aproape (Blondy); Level 2 (Animal X); Nu e vina mea (N&D)
l Cel mai bun artist de muzica de petrecere: Adrian Copilul Minune, Minodora, Nicu Paleru, Costi Ionita, Sorinel Pustiul
l Cel mai bun artist de muzica usoara: Luminita Anghel, Ovidiu Komornik, Marcel Pavel, Monica Anghel, Elena Carstea
In plus, vor mai fi acordate Premiul pentru cel mai bun proiect special, Premiul Special Antena 1, Premiul pentru cea mai traznita aparitie, Premiul special UPFR. (L.D.)
- Vizitator
Re: premiile industriei muzicale romanesti
la albume...varza
melodia anului ... jalnic
debut: ana maria sau andra
voce feminina: nici una n-a facut nimic anu asta, da o sa ia loredana
voce mascul: marcelica o sa ia, da io inca mai sper la kempes
album rock: he he he, numai nominalizati fac toti banii
alternativ: ab4
grup rock: Voltaj
videoclip: Impusca-te
grup al anului: Voltaj
Premiul Special Antena 1 - lojic, low-q
parerea mea
melodia anului ... jalnic
debut: ana maria sau andra
voce feminina: nici una n-a facut nimic anu asta, da o sa ia loredana
voce mascul: marcelica o sa ia, da io inca mai sper la kempes
album rock: he he he, numai nominalizati fac toti banii
alternativ: ab4
grup rock: Voltaj
videoclip: Impusca-te
grup al anului: Voltaj
Premiul Special Antena 1 - lojic, low-q
parerea mea
- Vizitator
Competitorii pe categorii (Asta din cei nominalizati)
l Melodia anului: Un Minut (HI-Q);
l Cel mai bun album alternativ: Exxtra (Vita de vie)
l Cel mai bun proiect rap: Categoria grea (Parazitii); sau Familiarizeaza-te (La Familia)
ll Cel mai bun videoclip: Impusca-te (Parazitii);
l Cel mai bun artist dance: HI-Q
l Cel mai bun album de muzica de petrecere: Nr. 1 (Adrian Copilul Minune)
l Cel mai bun proiect techno-house: Hipnotizat (Class)
l Cel mai bun proiect dance: Da muzica mai tare (HI-Q); sau Sentimental (3rei SE);
l Cel mai bun artist de muzica de petrecere: Adrian Copilul Minune
p.s.: e doar o parere personala, sunt sigur ca toti avem gusturile noastre, da e bine sa vedem fiecare ce parere are!
l Melodia anului: Un Minut (HI-Q);
l Cel mai bun album alternativ: Exxtra (Vita de vie)
l Cel mai bun proiect rap: Categoria grea (Parazitii); sau Familiarizeaza-te (La Familia)
ll Cel mai bun videoclip: Impusca-te (Parazitii);
l Cel mai bun artist dance: HI-Q
l Cel mai bun proiect techno-house: Hipnotizat (Class)
l Cel mai bun proiect dance: Da muzica mai tare (HI-Q); sau Sentimental (3rei SE);
p.s.: e doar o parere personala, sunt sigur ca toti avem gusturile noastre, da e bine sa vedem fiecare ce parere are!
-
n3aGabitz - Junior Member
Cea mai buna trupa rock...
Zdob si Zdub? La Premiile Industriei Muzicale ROMANESTI?
Si tare mi se pare ca asta e tristul adevar, cea mai buna trupa romaneasca este una din Republica Moldova.
Si tare mi se pare ca asta e tristul adevar, cea mai buna trupa romaneasca este una din Republica Moldova.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
Re: Cea mai buna trupa rock...
[quote]Initial trimis de b0nechina
[B]Zdob si Zdub? La Premiile Industriei Muzicale ROMANESTI?
Du-te shi ia-te de mana cu Voronin...Are nevoie de oameni ca tine .
[B]Zdob si Zdub? La Premiile Industriei Muzicale ROMANESTI?
Du-te shi ia-te de mana cu Voronin...Are nevoie de oameni ca tine .
Same shit, diffrent day...
- vladonne
- Junior Member
Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
Initial trimis de vladonne
Du-te shi ia-te de mana cu Voronin...Are nevoie de oameni ca tine.
Nu pot sa-ti raspund, vladonne, decat ca ai facut un comentariu deplasat...
Zdob si Zdub ESTE o trupa molodoveneasca, si asta o spun ei, si o spun cu toata gura. Republica Moldova este un stat independent, si eu respect chestia asta, impotriva sentimentelor personale.
Mi se o dovada de bun simt sa o respectam cu totii si sa nu-i bagam in oala noastra muzicala, chiar daca ii iubim extraordinar.
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
Re: Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
[B]
Zdob si Zdub ESTE o trupa molodoveneasca, si asta o spun ei, si o spun cu toata gura. Republica Moldova este un stat independent, si eu respect chestia asta, impotriva sentimentelor personale.
Mi se o dovada de bun simt sa o respectam cu totii si sa nu-i bagam in oala noastra muzicala, chiar daca ii iubim extraordinar.
Asta e la fel ca povestea aia cu limba romana shi limba moldoveneasca. Daca ar fi sa recunoashtem oareshce adevaruri istorice, Moldova este tot o parte de Romanie, asha ca nominalizarea este practic o recunoashtere. Daca nu ar fi asha, de ce sa fi inregistrat albumele shi in limba romana ? Mandria de a fi moldovean, pe undeva este de intzeles, insa nu cred ca este cazul sa diferentziem in asha masura incat sa consideram ca ar fi vorba de o alta tzara. Shi chiar daca ar fi asha, sa ne gandim ca au lansat in Romania, ceea ce automat ii include in show bizz-ul autohton, asha de 2 lei cum e el
[B]
Asta e la fel ca povestea aia cu limba romana shi limba moldoveneasca. Daca ar fi sa recunoashtem oareshce adevaruri istorice, Moldova este tot o parte de Romanie, asha ca nominalizarea este practic o recunoashtere. Daca nu ar fi asha, de ce sa fi inregistrat albumele shi in limba romana ? Mandria de a fi moldovean, pe undeva este de intzeles, insa nu cred ca este cazul sa diferentziem in asha masura incat sa consideram ca ar fi vorba de o alta tzara. Shi chiar daca ar fi asha, sa ne gandim ca au lansat in Romania, ceea ce automat ii include in show bizz-ul autohton, asha de 2 lei cum e el
- vladonne
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
Dupa filosofia asta, Zdob si Zdub ar putea fi la fel de bine nominalizati si la oaresce premii in Rusia. Canta in rusa, au cantat in Rusia, au inregistrat in Rusia, si, daca nu ma insel, au si lansat acolo.
Ti se pare ok?
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
[B]
Dupa filosofia asta, Zdob si Zdub ar putea fi la fel de bine nominalizati si la oaresce premii in Rusia. Canta in rusa, au cantat in Rusia, au inregistrat in Rusia, si, daca nu ma insel, au si lansat acolo.
Ti se pare ok?
Cu singura diferentza ca ei nu se simt rushi....
Cat despre lansare, da, au facut shi acolo, in limba rusa. Ba chiar au cantat in august '99 in deschidere la Red Hot Chilli Peppers, in piatza Roshie, unde a fost bobor, cat n-o sa se stranga vreo'data in Romania la o cantare - fo sunta de mii ...
[B]
Ti se pare ok?
Cat despre lansare, da, au facut shi acolo, in limba rusa. Ba chiar au cantat in august '99 in deschidere la Red Hot Chilli Peppers, in piatza Roshie, unde a fost bobor, cat n-o sa se stranga vreo'data in Romania la o cantare - fo sunta de mii ...
- vladonne
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
Nu, se simt MOLDOVENI.
Te-ai uitat pe site-ul lor oficial?
Lasand la o parte ca are si versiune in rusa, uite cum incepe pagina "History":
Societatea muzicala Cuibul si CD-Land Records va prezinta noul album cu genericul
"AGROROMANTICA" a formatiei moldovenesti Zdob si Zdub .
Ba chiar au cantat in august '99 in deschidere la Red Hot Chilli Peppers, in piatza Roshie, unde a fost bobor, cat n-o sa se stranga vreo'data in Romania la o cantare - fo sunta de mii ...
Cunosc...
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
[B]
Nu, se simt MOLDOVENI.
Corect ! Shi Ducu Bertzi se simte ardelean . Asta inseamna ca e mai putzin roman?
[B]
Nu, se simt MOLDOVENI.
Corect ! Shi Ducu Bertzi se simte ardelean . Asta inseamna ca e mai putzin roman?
- vladonne
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
Ti se pare ca Ardealul si Republica Moldova sunt aceeasi mancare de peste?
Hai sa nu mai continuam, vladonne, s-a dus dracu' si topicu', si nici nu ajungem nicaieri.
Iti respect parerea, dar mi se pare lipsita de realism... oricum, gandeste-te de doua ori inainte sa arunci vorbe grele asupra oamenilor, poate e totusi ceva ce n-ai inteles cum trebuie.
You don't have to cry
It doesn't make it lies
You don't have to cry
It doesn't make it lies
-
vladonne, mare nationalist esti!
Fara suparare, eu ii dau dreptate bonechinei. Pe bune, daca oamenii asa vor... Unde mai pui ca ei au activitate in romania mult mai puti decat in spatiul rusesc...
Si va rog, .....
PREMIILE AGRICULTURII MUZICALE ROMANESTI!!!
Fara suparare, eu ii dau dreptate bonechinei. Pe bune, daca oamenii asa vor... Unde mai pui ca ei au activitate in romania mult mai puti decat in spatiul rusesc...
Si va rog, .....
PREMIILE AGRICULTURII MUZICALE ROMANESTI!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
Io am intzels perfect . Intr-adebvar sa incheiem subiectul - eu privesc povestea dpdv politic shi istoric, iar tu priveshti problema prin prisma unei realitatzi de moment. Treaba se sintetizeaza simplu - au produs la o casa de discuri autohtona, au avut vanzari demne de bagat in seama ...Sunt numa buni de premiile industriei muzicale romaneshti. Simplu ca Bon giorno tristete
- vladonne
- Junior Member
Initial trimis de vali
din ziua , 11.02.2002
[b]
l Cel mai bun proiect etno: Cel Da-ma mama dupa Gyury (Marius si Nadia Dragomir); Hai inima, hai (Country Boys); Lasa-ma sa beau (Ro-Mania); Haida numa' si numa' (Etno); Sa cante muzica (Spitalul de urgenta)
[/B]
l Albumul anului: Mi-ai luat Inima (Proconsul)
l Melodia anului: Te voi pierde (3rei SE)
l Cel mai bun debut: Simplu
l Cel mai bun proiect de debut: Ochii tai (Ana Maria)
l Cea mai buna voce feminina: Loredana
l Cea mai buna voce masculina: Marcel Pavel
l Cel mai bun album pop: Pentru ea (Talisman)
l Cel mai bun album rock: Americanofobia (Taxi)
l Cel mai bun album alternativ: Exxtra (Vita de vie);
l Cel mai bun proiect rap: Familiarizeaza-te (La Familia)
l Cel mai bun album clasic: Primavara simfonica (Tudor Gheorghe)
l Cel mai bun album de folclor: Legenda romaneasca (Gheorghe Zamfir)
l Cel mai bun proiect etno: Haida numa' si numa' (Etno);
l Cel mai bun grup rock: Cargo
l Cel mai bun videoclip: Simplu (Provocarea)
l Cel mai bun artist dance: 3rei SE
l Cel mai bun artist pop: Stigma
l Cel mai bun grup al anului: 3rei SE
l Cel mai bun album folk: 20 de ani (Stefan Hrusca)
l Cel mai bun album de jazz blues: Muzica de divort (Alexandru Andries)
l Cel mai bun proiect techno-house: Senzual (K-pital)
l Cel mai bun proiect dance: Da muzica mai tare (HI-Q)
l Girls Band: De Luxe
l Boys Band: B Brothers
l Cel mai bun artist de muzica usoara: Monica Anghel
Astea sunt parerile mele, plus ceea ce cred eu ca se va intampla.
-
Aurolacul - Junior Member
Re: Cea mai buna trupa rock...
Originally posted by b0nechina
Zdob si Zdub? La Premiile Industriei Muzicale ROMANESTI?
Mi-ai luat-o inainte.
Am aceeasi parere.
Cat despre situatia politica nu spun decat atat ca sa nu fiu offtopic: trist si IREVERSIBIL. ( diluare prea mare)
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Re: Cea mai buna trupa rock...
A tunat si i-a adunat.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Pai sunt jalnice categoriile astea!
Nici n-ai pe cine sa alegi....A! Dar nici nu poti sa alegi, desigur ca va fi totul ca anul trecut, si cel mai mare grup rock va fi Voltaj, cea mai buna prestatie LIVE Andre, etc.
Nici n-ai pe cine sa alegi....A! Dar nici nu poti sa alegi, desigur ca va fi totul ca anul trecut, si cel mai mare grup rock va fi Voltaj, cea mai buna prestatie LIVE Andre, etc.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Albumul anului: Nopti albe - asia (dupa vanzari)
Mi-ai luat...ProConsul (dupa mine)
Melodia anului: Un minut -HiQ (dupa vanzari)
20 de ani (dupa mine)
Debut: Ana Maria (dupa Popi)
Andra (dupa mine, lupta acerba intre Stroescu si Popi)
Proiect: idem debut
voce feminina: Loredana (dupa Boncea)
Delia (dupa mine)
voce masculina: Marcel Pavel (se simte ca tre' sa mai iasa in fata)
nimeni, dupa mine nici unul nu e cel mai bun:(
Album pop: Nopti ale (dupa vanzari)
De dragoste...St banica Jr (dupa mine)
Cel mai bun album rock: Octombrie - D5 (dupa vanzari)
Mi-ai luat...zic eu, in lipsa de ROCK
Album alternativ: eh, aici ti-e aproape mila ca trebuie sa alegi pe cineva in detrimentul celorlalti...e sg categorie periculoasa:) zic totusi, Vita de Vie - Exxtra.
proiect rap: Parazitii - catehoria grea (ar trebui sa fie, din toate unghiurile)
album clasic: natalis Domini - madrigal
album folclor - nu stiu si nu cad in patima aguridei
proiect etno : nu ma pasioneaza genul, totusi cred ca primii-s cei mai buni: Ro-Mania. ceilalti sunt toti fugiti din alte genuri, ca poate canta si ei la nus ce targ la hanovra...
cel mai bun grup rock: as zice Zdob si Zdub, dar in 2001 nu au facut mare lucru,mai ales in Romania. Ca si Cargo. Voltaj nu e rock, nici proConsulul. Prin eliminarea eliminarii, ramane Antract, care s-au straduti mult in 2001
Cel mai bun videoclip: parazitii- Shoot Yourself
Artist dance:Animal x
Artist pop: imi pare rau de Stigma, dar votez cu banica jr.
Grupul anului: Animal x/Voltaj... sa zicem Voltaj
Cel mai bun album folk: vis a vis - Dinu Olarasu
Cel mai bun album de jazz blues: Trafic greu (George Baicea)
Cel mai bun album de muzica de petrecere: nu stiu
Cel mai bun proiect techno-house: Te iubesc (Impact)
Cel mai bun proiect dance: Da muzica mai tare - HIq (mai mult piese, totusi...)
Cel mai bun artist de muzica de petrecere: nu stiu...
Girsl band: Candy
Boys Band: de ce nu Animal x? Atunci Non Stop...
Cel mai bun artist de muzica usoara: numai cand vad categoria mi-e rau. Luminita Anghel.
Mi-ai luat...ProConsul (dupa mine)
Melodia anului: Un minut -HiQ (dupa vanzari)
20 de ani (dupa mine)
Debut: Ana Maria (dupa Popi)
Andra (dupa mine, lupta acerba intre Stroescu si Popi)
Proiect: idem debut
voce feminina: Loredana (dupa Boncea)
Delia (dupa mine)
voce masculina: Marcel Pavel (se simte ca tre' sa mai iasa in fata)
nimeni, dupa mine nici unul nu e cel mai bun:(
Album pop: Nopti ale (dupa vanzari)
De dragoste...St banica Jr (dupa mine)
Cel mai bun album rock: Octombrie - D5 (dupa vanzari)
Mi-ai luat...zic eu, in lipsa de ROCK
Album alternativ: eh, aici ti-e aproape mila ca trebuie sa alegi pe cineva in detrimentul celorlalti...e sg categorie periculoasa:) zic totusi, Vita de Vie - Exxtra.
proiect rap: Parazitii - catehoria grea (ar trebui sa fie, din toate unghiurile)
album clasic: natalis Domini - madrigal
album folclor - nu stiu si nu cad in patima aguridei
proiect etno : nu ma pasioneaza genul, totusi cred ca primii-s cei mai buni: Ro-Mania. ceilalti sunt toti fugiti din alte genuri, ca poate canta si ei la nus ce targ la hanovra...
cel mai bun grup rock: as zice Zdob si Zdub, dar in 2001 nu au facut mare lucru,mai ales in Romania. Ca si Cargo. Voltaj nu e rock, nici proConsulul. Prin eliminarea eliminarii, ramane Antract, care s-au straduti mult in 2001
Cel mai bun videoclip: parazitii- Shoot Yourself
Artist dance:Animal x
Artist pop: imi pare rau de Stigma, dar votez cu banica jr.
Grupul anului: Animal x/Voltaj... sa zicem Voltaj
Cel mai bun album folk: vis a vis - Dinu Olarasu
Cel mai bun album de jazz blues: Trafic greu (George Baicea)
Cel mai bun album de muzica de petrecere: nu stiu
Cel mai bun proiect techno-house: Te iubesc (Impact)
Cel mai bun proiect dance: Da muzica mai tare - HIq (mai mult piese, totusi...)
Cel mai bun artist de muzica de petrecere: nu stiu...
Girsl band: Candy
Boys Band: de ce nu Animal x? Atunci Non Stop...
Cel mai bun artist de muzica usoara: numai cand vad categoria mi-e rau. Luminita Anghel.
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
Re: hz
Initial trimis de McRis
Unde-s Colibri?
unde-s pe lista evident..
ca io unu' nu i-am gasit..
Cu ultimele creatii geniale, nici nu ma mira...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: hz
[quote]Initial trimis de McRis
[B]Unde-s Colibri?
Cica daca anu' asta nu iese bine, se renuntza la serviciile lu Ciubuc(da Doamne!) ...
In alta ordine de idei, premiile astea se refera la vanmzarile ed disc pe un an de zile, or Pasarea n-a lansat anu' trecut , iar vanzarile facute intr-o luna nu cred ca sunt semnificative... De-aia nu i-ai gasit. Poate la anu'. Nu trebuie sa ne pri[pim cand dam cu peatra.
[B]Unde-s Colibri?
Cica daca anu' asta nu iese bine, se renuntza la serviciile lu Ciubuc(da Doamne!) ...
In alta ordine de idei, premiile astea se refera la vanmzarile ed disc pe un an de zile, or Pasarea n-a lansat anu' trecut , iar vanzarile facute intr-o luna nu cred ca sunt semnificative... De-aia nu i-ai gasit. Poate la anu'. Nu trebuie sa ne pri[pim cand dam cu peatra.
- roger
- Junior Member
Re: Re: hz
Initial trimis de rogerInitial trimis de McRis
[B]Unde-s Colibri?
... Dar asta nu inseamna ca nu sunt aranjate...
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Re: Re: Re: hz
Initial trimis de Kryszti
... Dar asta nu inseamna ca nu sunt aranjate...
Ele sunt foarte corecte ... Da' in gashca aia infecta ...
- roger
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: hz
[quote]Initial trimis de roger
[B]
Pai daca stai sa te gandeshti mai bine, gashka aia infecta, cum bine ai spus, inca detzine suptrematzia in materie de productzie muzicala Zone & Sony Music ...So, este shi normal sa fie in proportzie de 9o% facut intre Popii shi Ciubuc, asta din urma avandu-l ca om ede inaintare pe Minel Stoica(pacat de el, ca facea bine ce facea pe vremea cand era la TVR) . De aici putem trage concluzia, ca premiile (asha-zisei) Industriei mucale romaneshti se dau pe bune.
[B]
Pai daca stai sa te gandeshti mai bine, gashka aia infecta, cum bine ai spus, inca detzine suptrematzia in materie de productzie muzicala Zone & Sony Music ...So, este shi normal sa fie in proportzie de 9o% facut intre Popii shi Ciubuc, asta din urma avandu-l ca om ede inaintare pe Minel Stoica(pacat de el, ca facea bine ce facea pe vremea cand era la TVR) . De aici putem trage concluzia, ca premiile (asha-zisei) Industriei mucale romaneshti se dau pe bune.
- roger
- Junior Member
?
roger draga, dar tu de unde stii atat de bine cum se dau?
si ai putea sa ne explici cam cat si de ce este asa de infect Dorian? Sau Minel?
Esti sigur ca stii procedurile de acordare ale acestor premii?
Esti sigur ca stii cat de mult sau de putin sunt implicati Zone in frunte cu Dorian Ciubuc in HOTARAREA premiilor?
...imi scot semnatura. eu un vers prea frumos pentru aruncatura asta obligatorie cu noroi:(
si ai putea sa ne explici cam cat si de ce este asa de infect Dorian? Sau Minel?
Esti sigur ca stii procedurile de acordare ale acestor premii?
Esti sigur ca stii cat de mult sau de putin sunt implicati Zone in frunte cu Dorian Ciubuc in HOTARAREA premiilor?
...imi scot semnatura. eu un vers prea frumos pentru aruncatura asta obligatorie cu noroi:(
- Lancelot
- Junior Member
Bine, lancelot! Probabil ca o sa ne spui ca cine merita, castiga, nu?!! :hehe:
Au inventat atatea categorii idioate, ca sa poata lua toata lumea care trebuia sa ia. O sa avem in curand "cel mai bun artist rock cu influente de muzica orientala si care canta ...(titlul piesei)", doar pt. ca respectivul nu putea sa ia altfel...
Si uite cum avem nominalizari gen voltaj si directia 5 la rock... Tocmai pt. ca premiile agriculturii muzicale romanesti se dau pe bune?!
Au inventat atatea categorii idioate, ca sa poata lua toata lumea care trebuia sa ia. O sa avem in curand "cel mai bun artist rock cu influente de muzica orientala si care canta ...(titlul piesei)", doar pt. ca respectivul nu putea sa ia altfel...
Si uite cum avem nominalizari gen voltaj si directia 5 la rock... Tocmai pt. ca premiile agriculturii muzicale romanesti se dau pe bune?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
61 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii