Musician Wanted

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Musician Wanted

Mesajde Florin » Mar Noi 18, 2003 7:06 pm

Acesta este un subiect care trebuie sa existe, iar pe un site ca fanclub.ro ar trebui sa evolueze intr-un forum de sine statator.
Esti chitarist, basist, tobar, solist, etc. si cauti trupa? Vrei sa formezi o trupa? Faci parte dintr-o trupa care cauta un nou membru? Aici trebuie sa scrii. Se permit offtopic vanzari si cumparari de instrumente, si asta numai pentru ca eu vreau sa vand un bass fretless si un wireless Shure pentru bass sau chitara :D
Florin
Junior Member

Re: Musician Wanted

Mesajde drumplayer » Mar Noi 18, 2003 7:13 pm

Initial trimis de xbass
Acesta este un subiect care trebuie sa existe, iar pe un site ca fanclub.ro ar trebui sa evolueze intr-un forum de sine statator.
Esti chitarist, basist, tobar, solist, etc. si cauti trupa? Vrei sa formezi o trupa? Faci parte dintr-o trupa care cauta un nou membru? Aici trebuie sa scrii. Se permit offtopic vanzari si cumparari de instrumente, si asta numai pentru ca eu vreau sa vand un bass fretless si un wireless Shure pentru bass sau chitara :D

bass fretless zici? hmm.. :rolleyes:
si pe mine m-ar interesa un set de tobe noi...pearl, sonor sau tama.. merge si dw.. ai ceva relatii??
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Mesajde Florin » Mar Noi 18, 2003 7:27 pm

Nu am. Sfatul batranului : nu lua set ! La un set, chiar foarte scump, unele piese sunt bune, altele mai putin bune. Tu de ce ai nevoie? Incepe cu baza - BD, snare, fuss, ia-le separat, exact pe gustul tau, si upgradeaza in timp.
Florin
Junior Member

Mesajde drumplayer » Mar Noi 18, 2003 7:40 pm

Initial trimis de xbass
Nu am. Sfatul batranului : nu lua set ! La un set, chiar foarte scump, unele piese sunt bune, altele mai putin bune. Tu de ce ai nevoie? Incepe cu baza - BD, snare, fuss, ia-le separat, exact pe gustul tau, si upgradeaza in timp.

..pai da.. da nu ma vad prea curand intr-un magazin cu scule in care sa-mi aleg ce vreau, ca asta e ideal! ar trebui sa ajung prin germany...sau ceva...de genu.

esti bassistu de la proconsul nu?? am avut un concert in deschiderea voastra la sibiu.. azi vara :) ..a iesit misto!
drumplayer

Mesajde basstard » Mie Noi 19, 2003 6:40 pm

Sa o iau metodic:
1. Trupa Buricul Pamantului cauta impersar (in principal pt Bucuresti ).

2. Vand bass Rickenbacker 4001 (licentza) - negru, arata si suna bine

3. Cumpar hard case (sau husa) pt bass

continuarea in episodul urmator.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde dalto » Mar Mai 18, 2004 1:39 pm

cautam tobar cu tobe... raspunde la dalto_00@hotmail.com !!! URGENT!!!
dalto
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii