C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Shi pentruca sunt nervos, vreau sa zic shi io cateva probleme la adresa lu doamne doamne,cu privire la cele 10 porunci.Doamne doamne io shtiu pa cineva care sfideaza legile tale.Shtiu ca nu e frumos sa parashti, da nu mai pot:
1 - Eu sunt Domnul Dumnezeul tau......
Ei bine, persoana asta se crede mai sus de Tine!
2 - Sa nu-tzi faci chip cioplit.....
Domnia Ta, sa shtii ca acest cineva se inchina la altcineva,cu infatzishare de shef.
3 - Sa nu iei in deshert numele Domnului.....
Cum vine asta?Cinevau asta gandeshte altfel.
4 - Adu-tzi aminte de ziua Sabatului.....
Io-mi aduc Doamne,dar chipul cioplit nu-shi aduce aminte shi e in stare sa ma cheme la munci shi de Sabat.Defapt s-a intamplat treaba asta!
5 - Cinsteshte pe mama shi tatal tau....
Pai el nu-shi cinsteshte nici colegii.Dispretzuieshte sangele tau Doamne!
6 - Sa nu ucizi!
Pai, asta incearca el de ceva timp ceva cu privire la mine,da m-am prins, shi, Doamne, sa shtii ca o sa-i aplic pilda Ta,aia cu palma shi obrazu,numa ca o sa fie invers: adica o sa-i dau io o palma(sau mai multe),apoi il pun sa intoarca shi alte partzi ale corpului.
7 - Sa nu comitzi adulter.
Io ash zice "sa nu comitzi calomnieri"! Pai asta face in asha fel incat toate oalele sa se sparga in capul meu.
8 - Sa nu furi!
Ishi insusheshte munca mea Doamne!
9 - Sa nu marturiseshti stramb.......
Pai io ce ziceam mai sus?
10 - Sa nu pofteshti la casa aproapelui tau,la nevasta.......
Ia-l de-o-parte shi explica-i chestia asta cu casa!Cu nevasta ma descurc io in stilu-mi caracteristic.
Doamne Doamne,sa shtii cas daca nu-l batzi Tu,il bat io!Nu mai rezist!
Amin!
P.S. deja ma simt mai bine!
1 - Eu sunt Domnul Dumnezeul tau......
Ei bine, persoana asta se crede mai sus de Tine!
2 - Sa nu-tzi faci chip cioplit.....
Domnia Ta, sa shtii ca acest cineva se inchina la altcineva,cu infatzishare de shef.
3 - Sa nu iei in deshert numele Domnului.....
Cum vine asta?Cinevau asta gandeshte altfel.
4 - Adu-tzi aminte de ziua Sabatului.....
Io-mi aduc Doamne,dar chipul cioplit nu-shi aduce aminte shi e in stare sa ma cheme la munci shi de Sabat.Defapt s-a intamplat treaba asta!
5 - Cinsteshte pe mama shi tatal tau....
Pai el nu-shi cinsteshte nici colegii.Dispretzuieshte sangele tau Doamne!
6 - Sa nu ucizi!
Pai, asta incearca el de ceva timp ceva cu privire la mine,da m-am prins, shi, Doamne, sa shtii ca o sa-i aplic pilda Ta,aia cu palma shi obrazu,numa ca o sa fie invers: adica o sa-i dau io o palma(sau mai multe),apoi il pun sa intoarca shi alte partzi ale corpului.
7 - Sa nu comitzi adulter.
Io ash zice "sa nu comitzi calomnieri"! Pai asta face in asha fel incat toate oalele sa se sparga in capul meu.
8 - Sa nu furi!
Ishi insusheshte munca mea Doamne!
9 - Sa nu marturiseshti stramb.......
Pai io ce ziceam mai sus?
10 - Sa nu pofteshti la casa aproapelui tau,la nevasta.......
Ia-l de-o-parte shi explica-i chestia asta cu casa!Cu nevasta ma descurc io in stilu-mi caracteristic.
Doamne Doamne,sa shtii cas daca nu-l batzi Tu,il bat io!Nu mai rezist!
Amin!
P.S. deja ma simt mai bine!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
revenit umpic. terminat prima treaba, acu 3 sa intru in shedintza. daca scap cu viatza dacolo... inseamna ca am reushit.
logoae: file, deci nam intzeles in legatura cu muzichia: tza placut sau nu ?
logoae: file, deci nam intzeles in legatura cu muzichia: tza placut sau nu ?
-

neatza - Mesaje: 5820
bre neatza, am shtiut de cant am scris ca te bag in cieatza!:)
deci in general da, da` daca o ascult in continuu(pleilistu are acuma 74 de pese, iar pe unele le-am mai sarit) in timp ce tel. interior suna ca tre sa fac nujce, fac nujce, suna ear telefonu ca aia de la timijoara zice ca nu ie bine, fac ear, aia de la eash zice ca la iei nu se poate asha etc. cam ce crezi ca mai pot eo zice?!
concluzie: muzica place, unele piese sunt chear beton, ashea ca trimite in continoare
deci in general da, da` daca o ascult in continuu(pleilistu are acuma 74 de pese, iar pe unele le-am mai sarit) in timp ce tel. interior suna ca tre sa fac nujce, fac nujce, suna ear telefonu ca aia de la timijoara zice ca nu ie bine, fac ear, aia de la eash zice ca la iei nu se poate asha etc. cam ce crezi ca mai pot eo zice?!
concluzie: muzica place, unele piese sunt chear beton, ashea ca trimite in continoare
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
sa se dea cate unu sa ajunga la toata lumea.
breh eo credeam ca ejti prea tanar ca satz aminteshti replici d'astea de trista yada yada.
deci io din pacate trebi incontinuare, intrerupte din fericire de o gashca de botonari cu caream servit dupa bujet, eo o supa de vaca cu roshii si fidea (buna da' navea fidea) si felu doi un tuborg strong (multzumescutz duamne ca ezipsta);
ei: 1 ciorb puiutz, 2 ciorb vacutz, 1 crem ciupercutz, doo tocane de vaca "nicoreshti", un tocan pept pui, un jnitzel porc, un pept de pui acoperit cu felie de roshie, felie de shunca si cajcaval (gratinat adica), tuate cu piureuri si tubuarge aferente.
acu pot sa munc in continuare, gamiash :cry:
paiacec, de cacat faza cu poruncile
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone, dute dracu cu mancare ta cu tot ! am facut ulcer acilea.
peseu: mie mia placut alea a lu paiacecu. are potentzial !
peseu: mie mia placut alea a lu paiacecu. are potentzial !
-

Salutare evribodi.
Ma bucuram si io ieri ca am gasit o metoda sa castig bani usor, sa ma si anume fac donator de sange. Azi insa am aflat ca nesimtitii nu-ti dau voie sa bei alcool timp de 24 de ore. Paaaaaa!
paiacec, fusasi be vineri la motoristi? Ce impresie iti facu Nexus?
jdhwch: memetshol, deconspira-te, care esti?
Ma bucuram si io ieri ca am gasit o metoda sa castig bani usor, sa ma si anume fac donator de sange. Azi insa am aflat ca nesimtitii nu-ti dau voie sa bei alcool timp de 24 de ore. Paaaaaa!
paiacec, fusasi be vineri la motoristi? Ce impresie iti facu Nexus?
jdhwch: memetshol, deconspira-te, care esti?
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
bre cubule, nu-l recunojti pe cuacavete deghizat in sanda ladosi?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

danone, cre ca matinalu se referea la cele 10 porunci!
-

deci am revenit de pe unde am umblat, unde am vazut o faza castoaca.
cubu, baga telefon urgent.
ba astia care ie cu festivalele, la szighet vine si anthrax, drept pentru care io vreu acolosha neaparat.
cubu, baga telefon urgent.
ba astia care ie cu festivalele, la szighet vine si anthrax, drept pentru care io vreu acolosha neaparat.
-

SOD - Mesaje: 6035
auz yaurta, deci eo zilele astea am o problema asemanatuare cu a lu paiacecu, asha ca puate ca daia.
az iar ie paosa la bere.
o sa mor.
az iar ie paosa la bere.
o sa mor.
-

ser`us Necko!
cuacavete, m-a cam bufnit rasu la bancu tau! amu-l notez!
bre, daca vretz, vedetz voi ce se afla aiceasha, ca io ramasei per plex! http://www.alegeri2004.ro/
cuacavete, m-a cam bufnit rasu la bancu tau! amu-l notez!
bre, daca vretz, vedetz voi ce se afla aiceasha, ca io ramasei per plex! http://www.alegeri2004.ro/
-

SOD scrie:ba astia care ie cu festivalele, la szighet vine si anthrax, drept pentru care io vreu acolosha neaparat.
puatem zici shi de unte shtii. ca eo mam uitat pe saitu oficial de la sziget shi nu scrie. dupaia mam uitat pe doo saituri neoficiale shi nici acolo nu scrie. dupe care, mam incapatzanat, shi am intrat shi pe saitu oficial de a anthrax, shi nu scrie nici acolo.
deci ?
-

servus file! salve de nuevo la tuata lumea
ma, nui- bine sa nai- de lucru dupe masa, ca te ia somnu. deci io cares- acasa creca pe mine ma ia. asa cacred ca merje o cafea.
ma, nui- bine sa nai- de lucru dupe masa, ca te ia somnu. deci io cares- acasa creca pe mine ma ia. asa cacred ca merje o cafea.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bre, puate o fi antrax pe bune, in frun plic! ca shi eo ma uitai pe sait(apropo, di ce nu da ejtiea shi-n romana?!) shi nu opservai nik!
mersi tester ca ma luminashi! io dupe ce zicea in link ma ajteptai sa-mi zica ceva, da` cant colo ...ce-are durhamu cu prefectura! plus ca numa danone ne puate esplica ce scrie pe alocuri! cre ca ie in kazahstana!
mersi tester ca ma luminashi! io dupe ce zicea in link ma ajteptai sa-mi zica ceva, da` cant colo ...ce-are durhamu cu prefectura! plus ca numa danone ne puate esplica ce scrie pe alocuri! cre ca ie in kazahstana!
-

poi pe saiturile oficiale nu ie nici napalm death, e o varaza in sitele oficiale. si daca vrei sa shtii judas vine la budapesta cu tuisted sisters la un concert d'ala gratis pe nush ce stadion pt nushce scop nobil, am auzit la radio
cubu, primit meil, bah da pe mare dilei ai fost, oricum daca ie tzinem legatura virtual ca io telefon nam, nush daca vam mai zis
cubu, primit meil, bah da pe mare dilei ai fost, oricum daca ie tzinem legatura virtual ca io telefon nam, nush daca vam mai zis
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga