O noua placa video de la ATI

Aici putem abera despre orice tine de eSport si nu numai

O noua placa video de la ATI

Mesajde kyde » Lun Mai 17, 2004 11:16 pm

M-am hotarat sa imi verific shi eu mail-ul de curand si gasesc un mail de la un "sait" de hardware la care am abonament. Articolul este destul de vechi ... de pe 4 mai ... dar cred ca este interesant pentru cei ca mine care inca nu au aflat de noua aparitie.

Placa va avea numele de X800 cu o frecventa de 520 MHz... dar cred ca mai multe detalii le gasiti >>AICI<<
... why can we remember the past but not the future?
kyde
Junior Member

Mesajde Hawkeye » Mar Mai 18, 2004 7:48 am

mah mi se pare ca am mai vazut undeva, nu stiu unde pe un site dinasata care nu e prea cunoscut: http://www.proarena.com/p/dir/Portal/Stiri/Hard_Soft/ATI_vs._NVIDIA_X800Pro_si_X800XT_Platinum_Edition.html
If u wana dance?
Dance by my beat
Hawkeye
Junior Member

Mesajde rthc.ro|mav » Mar Mai 18, 2004 8:20 am

Degeaba kyde..din pacate la vestile astea se bucura doar cei cu bani.Mi-ar placea sa scot untul din simulatorul meu (IL2 Sturmovik) cu o astfel de placa dar... ;P .M-am saturat sa ma tot uit la configuratiile pe care le au jucatorii de IL2 din SUA si sa-mi dau cu teslan coaie :P4 3.06, 1 Giga DDRAM, RADEON 9800PRO Altec LAnsing joysticuri de 300 para..pm
Call me MAV!
rthc.ro|mav
Junior Member

mea culpa

Mesajde kyde » Mar Mai 18, 2004 11:47 pm

GoD<>Hawkeye scrie:mah mi se pare ca am mai vazut undeva, nu stiu unde pe un site dinasata care nu e prea cunoscut: http://www.proarena.com/p/dir/Portal/Stiri/Hard_Soft/ATI_vs._NVIDIA_X800Pro_si_X800XT_Platinum_Edition.html

Da Hawkeye ... ai mare dreptate ... am vazut shi eu dupa ce am pus thread-ul
... abia citisem shtirea shi m-am gandit sa o share-uiesc shi cu voi shi nu am mai stat sa vad daca mai postase cineva in alta parte a saitului ... shi chiar ai fost mai rapid ca mine cu cca 10 zile.

Oricum ... Mav sunt de acord cu tine ... shi eu ash vrea sa am o placa d-aia ... macar o saptamana sa scot untul din ea (oare se poate trai o saptamana fara mancare shi fara somn??? :con: )
... why can we remember the past but not the future?
kyde
Junior Member

Înapoi la Generalitatzi