Excursia lui SOD
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Fuarte frumos, interesant si instructiv... mie mi-a placut poza cu floarea-soarelui... da, te rugam sod mai pune poze, cu floarea-soarelui daca se poate 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
dragii mei, ma bucur ca am stranit interesul vostru pentru ceva nou si frumos, pentru cultura si spiritualitate.
iata cateva poze din superba mea excursie la Bordeasca Veche, poze facute digital camu de 85 de milioane cre inseamna in juru la 2575 de parai.
in prima poza o sa observatzi o superba priveliste a imprejurimilor satului, priveliste privita de pe drumul european 85. apoi o sa vedetzi bordeasca noaptea, apoi inca o poza cu paraul Milcov trecand alene prin fatza ograzilor la oamenii de acolo, care fie vorba intre noi se numesc bordesteni vechieni si la urma o sa observatzi o cladire inalta care nu ie altceva decat caminu cultural local deacolo.
iata cateva poze din superba mea excursie la Bordeasca Veche, poze facute digital camu de 85 de milioane cre inseamna in juru la 2575 de parai.
in prima poza o sa observatzi o superba priveliste a imprejurimilor satului, priveliste privita de pe drumul european 85. apoi o sa vedetzi bordeasca noaptea, apoi inca o poza cu paraul Milcov trecand alene prin fatza ograzilor la oamenii de acolo, care fie vorba intre noi se numesc bordesteni vechieni si la urma o sa observatzi o cladire inalta care nu ie altceva decat caminu cultural local deacolo.
- Fişiere ataşate
-
- bordeasca si caminul cultural.jpg (2.95 KiB) Vizualizat de 1646 ori
-
- bordeasca cu paraul Milcov.jpg (2.18 KiB) Vizualizat de 1647 ori
-
- bordeasca noaptea.jpg (3.67 KiB) Vizualizat de 1649 ori
-
- BORDEASCA.jpg (217.67 KiB) Vizualizat de 1660 ori
-
SOD - Mesaje: 6035
auzi bre, da cine ie fatuca aia mijtou care se sprijina de usa depozitului de furaje?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Prima poza din ce-ai pus acu e perfecta
... alea cu raul nu mi-au placut, ce-i raul ala poluat? Pai locuitorii comunei de ce n-au grija sa pastreze curate apele patriei noastre? Mai vrem poze, desigur :d Da schimba-ti webcamu ca le face cam mici... ai dat atatia parai shi degeaba...

aliatzi, right? 

-
Shaki - Mesaje: 7089
eyewitness scrie:auzi bre, da cine ie fatuca aia mijtou care se sprijina de usa depozitului de furaje?
dragul meu, e fata primarului, fata pe care o sa mai ai ocazia s-o vezi si in alte poze.
-
bre corcoduse si aia mai plinuta si cu tzatzele coc prinse in agrafa gen furca, care sta cracita si tolanita pe capra de la caruta si cu sticla cu tzuica cu tenta albastra langa ea ,cinei bre?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
si ultimile poze pe ziua de azi, poze din superba excursie de la Bordeasca Veche.
In primul rand vreau sa va zic ca cat am fost io acolo s-a intamplat un miracol in sat. vaca lu nea grigore, care vaca iera stearpa de vreo 8 ani de zile, a nascut un vitzel de-o frumusetze rara, motiv pentru primaria locala sa organizeze un spectacol de toata frumusetzea la caminul cultural local din sat, manifestare de la care am luat poze prin captura digitala cu digital camu de aproximativ in juru lu 3000 de parai.
tziu neaparat sa-i spun lu ochila ca fata cu pricina apare chiar in primu rand de langa scena. sa se uite bine. si aia cu cocu ie domnisoara doctor. da io cred ca nu mai ie domnisoara
la manifestare a participat fratzii petreush and the band, the bordeascian group, pantera si village people
In primul rand vreau sa va zic ca cat am fost io acolo s-a intamplat un miracol in sat. vaca lu nea grigore, care vaca iera stearpa de vreo 8 ani de zile, a nascut un vitzel de-o frumusetze rara, motiv pentru primaria locala sa organizeze un spectacol de toata frumusetzea la caminul cultural local din sat, manifestare de la care am luat poze prin captura digitala cu digital camu de aproximativ in juru lu 3000 de parai.
tziu neaparat sa-i spun lu ochila ca fata cu pricina apare chiar in primu rand de langa scena. sa se uite bine. si aia cu cocu ie domnisoara doctor. da io cred ca nu mai ie domnisoara
la manifestare a participat fratzii petreush and the band, the bordeascian group, pantera si village people
- Fişiere ataşate
-
- concert.jpg (2.32 KiB) Vizualizat de 1659 ori
-
- concert 3.jpg (2.99 KiB) Vizualizat de 1669 ori
-
- concert 2.jpg (3.47 KiB) Vizualizat de 1664 ori
-
draga mea, desigur ca sunt si flacai de isprava. pozele sunt captate cu digital camu de aproximativ in juru la 1900 de parai tot la spectacolu ala de la caminu cultural.
in prima poza ieste oierul satului , adica ala care grija de oile ratacite din turma locala de-acolosha, iar in poza b este primarul care distreaza electoratu femeiesc.
in prima poza ieste oierul satului , adica ala care grija de oile ratacite din turma locala de-acolosha, iar in poza b este primarul care distreaza electoratu femeiesc.
- Fişiere ataşate
-
- primaru cand distreaza electoratu.jpg (2.32 KiB) Vizualizat de 1668 ori
-
- oierul satului.jpg (2.36 KiB) Vizualizat de 1654 ori
-
47 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii