Pai cand dl ceva de obicei iti apare o aplicatie in care te intreaba daca vrei sa salvezi acel lucru care il dl sau sa-l deschizi, ei eu fiind foarte destept in acel moment nu am mai pus cont de asta si am dat sa nu-mi mai arate acel mesaj dupa care am injurat pentru ca nu imi mai dl tot ce ii dau sa dl.
Cum pot rezolva aceasta problema sa imi arate acea aplicatie iar???? ca imi vine sa-l omor ca m-am uitat si prin setari si prin tot si nu arata.
Probleme cu Internet Explorerul
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Probleme cu Internet Explorerul
If u wana dance?
Dance by my beat
Dance by my beat
-
Hawkeye - Junior Member
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
asa sa revenim cu kkt-ul asta de sp2 pentru xp: am o problema destul de grava imi dl ce am si se opreste la 99%, scoate bingu!!! ala ca a dl ce i-am dat si nu mai vrea sa faca 100%
ce dreaq are???:'(

If u wana dance?
Dance by my beat
Dance by my beat
-
Hawkeye - Junior Member
curata-i cache-ul (internet options > general > delete files) si mai fa o incercare
n-ai zis daca face asa la anumite chestii sau la orice ai incerca sa downloadezi.
PS: SP2 nu-i un kkt
n-ai zis daca face asa la anumite chestii sau la orice ai incerca sa downloadezi.
PS: SP2 nu-i un kkt

"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
daca e un fisier mai mare, ai putea sa incerci sa astepti mai mult dar daca e in format zip, nu mai astepta
.
mecanismul e in felul urmator: cand tie iti arata 99% el are deja fisierul in cache si mai trebuie doar sa-l copieze in locatia dorita. Insa se poate intampla sa se altereze in timpul downloadului si atunci crapa in momentul copierii sau (in cazul in care ai antivirus care monitorizeaza "live" arhive) al scanarii.
-incearca un dwl fara antivirus si daca nici asa nu-ti salveaza nimic (fie el si alterat) baga cu incredere un download manager sau un netscape.

mecanismul e in felul urmator: cand tie iti arata 99% el are deja fisierul in cache si mai trebuie doar sa-l copieze in locatia dorita. Insa se poate intampla sa se altereze in timpul downloadului si atunci crapa in momentul copierii sau (in cazul in care ai antivirus care monitorizeaza "live" arhive) al scanarii.
-incearca un dwl fara antivirus si daca nici asa nu-ti salveaza nimic (fie el si alterat) baga cu incredere un download manager sau un netscape.
-
Opa-Opa - Junior Member
1. Am dat system recovery si l-am scos din comp :p It suxx
2. Chit ca luam ceva dintr-un site din HDD tot asa facea, si fara antivirus.
3. Acum face dl perfect dupa ce l-am scos.
4. spatiu liber n-oi mai avea eu mult dar eeeeeee cel putin 3Gb
So thats that:D
2. Chit ca luam ceva dintr-un site din HDD tot asa facea, si fara antivirus.
3. Acum face dl perfect dupa ce l-am scos.
4. spatiu liber n-oi mai avea eu mult dar eeeeeee cel putin 3Gb
So thats that:D
If u wana dance?
Dance by my beat
Dance by my beat
-
Hawkeye - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1