P.S. Shade eu arat a recuperator?? (daca da inseamna ca nu prea ai vazut recuperatori

eXtazy scrie:prezenta premiilor nu influenteaza faptul ca eu vin sau ba, dar totusi as vrea si eu sa stiu cum ramane pana la urma, vor fi sau nu?... spawn?
Spawn scrie:nici eu nu dau premiile... proarena le ofera, pacat ca, kshu inca nu intelege sau nu realizeaza lucrul asta...
dorinn scrie:poate ar trebui facuta o echipa de recuperatori...eu ii propun pe dsp, blue, o'neill...
eXtazy scrie:...
Ca sa fiu mai clar: din ce citesc pe forum, si din ce mai stiu si eu, existenta premiilor depinde in mare parte de generozitatea ta. Pentru ce ai facut pana acuma pentru comunitate, iti multumim. Eu sau SlugA nu te condamnam in nici un fel pentru deciziile tale, dar se pare ca esti singurul in masura sa dai un raspuns de 2 litere la intrebarea: "Vor fi sau nu premii?" (da/nu).
Spawn scrie:nici eu nu dau premiile... proarena le ofera, pacat ca, kshu inca nu intelege sau nu realizeaza lucrul asta...
mav3rick scrie:I-a placut aia cu prajiturile..a zis ca el prefera SAVARINELE
Opa-Opa scrie:-cool eseu insa ii lipseste ceva ... elementul cheie... lipseste ala care zice: "persoanele care i-au condus pe calatori la tren sunt rugate sa coboare".
Opa-Opa scrie:-si fiindca veni vorba de strigat: cum o fi sa strigi prin gara "patru-te-maduuu" si, culmea, sa-ti mai si raspunda careva
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator