C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
eo vanuntz ca am inceput deja. sa fientrun ceas bun !
sanatate la oamini.
jimbim + o branza ingleseasca cu caise. mare conbinatzie.
yaurta, ramane sa te ajtebt la 4 in fatz la fabrica mea.
sanatate la oamini.
jimbim + o branza ingleseasca cu caise. mare conbinatzie.
yaurta, ramane sa te ajtebt la 4 in fatz la fabrica mea.
-

neatza - Mesaje: 5820
breh neatzule da nu sa stricat branza aia? ca de o luna mananci la ia. las catz povestesc io cum miam facut aseara cartofi quoatro formagi, cu rocfort, shvaitzer, parmezan shi mozzarella :p
mercic tester. asa incepe, da io nam cashcaval pe mine sa dau beri tuata nuaptea, ciai.
mercic tester. asa incepe, da io nam cashcaval pe mine sa dau beri tuata nuaptea, ciai.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
matinale, cu masura da ? adica 100 ml la fiecare pahar
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
deci eo am revenit 2 secunde! cre` ca lamultzean la totz de merita az!
datz un link la concerte sa zic ca ie deseara zdob shi zdub in locatzie shi maine vitza d vie !
datz un link la concerte sa zic ca ie deseara zdob shi zdub in locatzie shi maine vitza d vie !
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre, io iear plec! ne vedem luni ca pan-atunci treburi pe teren(uri)/terase etc.!
pala totz! shi vorba lupului: avetzi grija! pa!
pala totz! shi vorba lupului: avetzi grija! pa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
iaca bre ce-mi veni pe meil azi.....poola ca nu se vede atashu. oricum iera un atas misto
s
s- Fişiere ataşate
-
- parsuDePadure.gif (153.81 KiB) Vizualizat de 1074 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Iubito pentru tine,eu mi-am rupt camasha
Shi-acum nu am bani sa imi cumpar alta!
din ciclu nemenstrual "supararea cand imi vine rup camasa de pe min"

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetShol scrie:din ciclu nemenstrual "supararea cand imi vine rup camasa de pe min"
Nu te radea,insensibilule care ieshti! Habar n-ai ce se putea intampla in adancul fufletului meu zbuciumat!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
se intampla ca cum ti-ar sarii de pe tine tuoti nasturii si camesa care era s-ar rupt in bucati minuscule.
si durerea ta era ca ai perdut siun futai si-o camasa. nasol moment
si durerea ta era ca ai perdut siun futai si-o camasa. nasol moment
-

deci mi-am reparat telefonu, in ciuda lu voi, ca nu va intereseaza.
nasualo, da, totusi, un pemeu co ora siun loc. orcum eo daca e sa din greseala, mai tarziu cu 15-20 min.
nasualo, da, totusi, un pemeu co ora siun loc. orcum eo daca e sa din greseala, mai tarziu cu 15-20 min.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
jijica vine danone vorbi io cu maria sa. vine si cu cele 48 de picsuri asa ca sa nai grije(c.c.)
sodilicutziculetzu vine si iel cai arde buza dupo fanta rece, o sa ma fac de ras cu iel pacolo da aste e , mie prieten si la bine si la rau.
iar io cu neatza la 4.30 facem mezanplasu
in rest nu jtiu...
sodilicutziculetzu vine si iel cai arde buza dupo fanta rece, o sa ma fac de ras cu iel pacolo da aste e , mie prieten si la bine si la rau.
iar io cu neatza la 4.30 facem mezanplasu
in rest nu jtiu...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

neatza - Mesaje: 5820
shtiu io:
danone, afecs, aiu, animalu, sody, cubu, baics, phane, vasile. pana acum, duar ca phane intarzie mai mult si baics, ca de obicei, pleaca mai rpd.
animalu' puate mai vine cu jucaria mia sia lu neatza :j
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (6 membri si 0 vizitatori)
danone*, neatza, Shaki, stefan+
danone, afecs, aiu, animalu, sody, cubu, baics, phane, vasile. pana acum, duar ca phane intarzie mai mult si baics, ca de obicei, pleaca mai rpd.
animalu' puate mai vine cu jucaria mia sia lu neatza :j
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (6 membri si 0 vizitatori)
danone*, neatza, Shaki, stefan+
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga