Pleibec

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Pleibec

Mesajde Baluba » Dum Feb 17, 2002 9:59 am

Una dintre cele mai penibile faze cu putinta am vazut-o la PRIMA TV, acum pe 14 feb.

Decorul : O scena cu zeci de inimioare de prost gust
Actori : ASIA, Huidu si Gainusa, public cretin

In timp ce Huidu si Gainusa se maimutareau pe-acolo dandu-si suturi in fund reciproc, fetele de la Asia faceau playback in ovatiile publicului. Intr-o pauza dintre doua melodii, Irina, cu o voce lesinata prezinta urmatoarea melodie ca fiind chestia cu "Maine in zori ...". Problema e ca pe banda era alta. Dupa ce canta vreo cinci sec. din asta, banda se opreste si incepe melodia buna.
----------------------
si alta ...

Decorul : Scena de la Mamaia
Actori : Ana Maria, public, juriu corupt (probabil)

La Gala laureatilor, dupa ce i-au dat premiul au pus-o sa si cante. Numai ca fiind cu un ochi la slanina si cu unul la faina (unu' la trofeu si unu' la artificii), domnisoara Ana Maria a cam uitat sa-si sincronizeze buzele cu banda tocmai in momentul in care aparea in prim-plan.
----------------------
Am auzit ca si Akcent s-a cam facut de ras fiindca le-a sarit discu' la lansare.

Rusinos.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Feb 17, 2002 10:05 am

Am downloadat si eu de curiozitate 2 melodii cu Akcent ca prea am vazut pe toata lumea asa de disperata pe forumul asta dupa ei. Domne chiar nu se mai pot deosebi cliseele de originale???
Sunt atatea formatii il lumea asta care canta muzica de calitate( din toate genurile) si tot aia cu ciunga'n par sunt idolatrizati.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Baluba » Dum Feb 17, 2002 11:17 am

Trist, da' adevarat.
Baluba
Junior Member

Mesajde dinu » Dum Feb 17, 2002 11:49 am

Apropos de cestia cu Asia, s-a intamplat si mai si. Da' nu mai stiu decoru si formatia, ca e de mult. S-ar putea ca Andre, da' nu vreau sa le nedreptatesc la valoarea lor ( :p :p :p ) In orice caz, astea de care zic eu au patit aceeasi chestie, da' au reusit sa cante aproape o strofa pana sa isi dea seama ca nu e bine...
dinu
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Feb 18, 2002 10:13 am

Initial trimis de Aliosha
Am downloadat si eu de curiozitate 2 melodii cu Akcent ca prea am vazut pe toata lumea asa de disperata pe forumul asta dupa ei. Domne chiar nu se mai pot deosebi cliseele de originale???
Sunt atatea formatii il lumea asta care canta muzica de calitate( din toate genurile) si tot aia cu ciunga'n par sunt idolatrizati.

Eu zic ca idioti ca akcent sunt o groaza.
Adica, dupa ce ca muzica dance e de toata jena, astia nu sunt cat de cat buni nici macar in muzica dance... Niste amatori cu pile!!!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Re: Pleibec

Mesajde vladonne » Lun Feb 18, 2002 10:54 am

La Gala laureatilor, dupa ce i-au dat premiul au pus-o sa si cante. Numai ca fiind cu un ochi la slanina si cu unul la faina (unu' la trofeu si unu' la artificii), domnisoara Ana Maria a cam uitat sa-si sincronizeze buzele cu banda tocmai in momentul in care aparea in prim-plan.

Presupun ca eshti fan Marcel Dragomir, ala de-a facut un scandal monstruos ca Ana Maria a facut plaiback. Dar nu a negat nimeni chestia asta, cu atat mai mult cu cat, cel putzin anul trecut, asta a fost una dintre reguli (idioata ce-i drept, dar totushi, organizatorii au impus-o), chestie care m-a mirat pana peste poate, pen'ca vezi 'mneata coane Fanele ? Dragomir era shi el organizator. Chestie care, la ce concluzie ne duce ? Ca a avut shi el cateva fatuci, care sa vezi ce ghinion ! Nici playback n-au dat bine, iar Marcelica a plecat tot pe jos de la Mamaia, de unde pusese shi nishte bani de-o parte pentru benzina. Nu prea multzi, ca Ford Focus nu consuma mult. Poate shi de-aia dupa festival, a luat un bilet de tren ca n-a mai avut cu ce sa-shi plateasca camera la hotel. Dincolo de mishtocareala, Ana Maria chiar m-am bucurat ca a luat marele premiu - este eleva(ca sa zic asha ) lui Sendy Deac. So, muzica shi aranjamentele ii apartzin. Daca nu a shtiut sa mimeze, ghinion. Hai sa-i dam circumstantze - nu are decat 14 ani. Ma rog, aici intram intr-o alta discutzuie... de genul s-a nascut talent shi-a murit sperantza. Poate . Om trai shi-om vedea !
vladonne
Junior Member

Re: Re: Pleibec

Mesajde Vixxen » Lun Feb 18, 2002 11:52 am

Initial trimis de vladonne

Presupun ca eshti fan Marcel Dragomir, ala de-a facut un scandal monstruos ca Ana Maria a facut plaiback. Dar nu a negat nimeni chestia asta, cu atat mai mult cu cat, cel putzin anul trecut, asta a fost una dintre reguli (idioata ce-i drept, dar totushi, organizatorii au impus-o), chestie care m-a mirat pana peste poate, pen'ca vezi 'mneata coane Fanele ? Dragomir era shi el organizator. Chestie care, la ce concluzie ne duce ? Ca a avut shi el cateva fatuci, care sa vezi ce ghinion ! Nici playback n-au dat bine, iar Marcelica a plecat tot pe jos de la Mamaia, de unde pusese shi nishte bani de-o parte pentru benzina. Nu prea multzi, ca Ford Focus nu consuma mult. Poate shi de-aia dupa festival, a luat un bilet de tren ca n-a mai avut cu ce sa-shi plateasca camera la hotel. Dincolo de mishtocareala, Ana Maria chiar m-am bucurat ca a luat marele premiu - este eleva(ca sa zic asha ) lui Sendy Deac. So, muzica shi aranjamentele ii apartzin. Daca nu a shtiut sa mimeze, ghinion. Hai sa-i dam circumstantze - nu are decat 14 ani. Ma rog, aici intram intr-o alta discutzuie... de genul s-a nascut talent shi-a murit sperantza. Poate . Om trai shi-om vedea !

Ana Maria sux big time...huge time....monstruously huge
are voce...recunosc......da' mai dati/o si draq de treaba ca videoclipul ala in care ea e cea mai tare si vrea sa cante e Jalnic cu J mare si Imbecil cu I mare.
macar e decenta, i'll give her that, dar in rest...SUXXXXXXXXXX!!!!
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Re: Re: Re: Pleibec

Mesajde vladonne » Lun Feb 18, 2002 12:05 pm

Faci o mare confuzie - nu artistul ishi face video clipul, ci producatorul, care producator, in cazul Anei Maria, a batut ushor palama, ca deh - nu trebuie sa mai investeshti tu bani in studio, mixaj, motaj, bla bla , ea avand toate astea gata de la Taurus. So, din cate shtiu eu, in afara de Transglobal EMI, care intrr-adevar plateshte cam cat treb'e pentru un videoclip-in jur de 2000 de para, restu' de porci shi-alte animale, le cer artishtilor dublu...Fo'4000 din care, vezi Doamne, jumatate suporta producer-ul. Itzi imaginezi cata magaria ? Moda asta a lansat-o puluifriciu' ala de Dan Popi, acelashi imbecil care declara acu' vre-un an juma ca cine nu produce manele o sa iasa dupa piatza....In concluzie - un clip este ok sau ko in functzie de producator. Tu vi, filmezi, itzi faci treba ta, iar la final vezi un kkt. Potzi sa-mi spui ce ai de facut ? Legea din punctul asta e foaaaaarte permisiva . Shi ca sa nu crezi ca am ceva cu Ana Maria ... Exemplul cel mai concludent, dar shi ceol mai recent este Canadiana - Pasarea Colibri.
vladonne
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Pleibec

Mesajde Vixxen » Lun Feb 18, 2002 12:18 pm

Faci o mare confuzie - nu artistul ishi face video clipul, ci producatorul, care producator, in cazul Anei Maria, a batut ushor palama, ca deh - nu trebuie sa mai investeshti tu bani in studio, mixaj, motaj, bla bla , ea avand toate astea gata de la Taurus. So, din cate shtiu eu, in afara de Transglobal EMI, care intrr-adevar plateshte cam cat treb'e pentru un videoclip-in jur de 2000 de para, restu' de porci shi-alte animale, le cer artishtilor dublu...Fo'4000 din care, vezi Doamne, jumatate suporta producer-ul. Itzi imaginezi cata magaria ? Moda asta a lansat-o puluifriciu' ala de Dan Popi, acelashi imbecil care declara acu' vre-un an juma ca cine nu produce manele o sa iasa dupa piatza....In concluzie - un clip este ok sau ko in functzie de producator. Tu vi, filmezi, itzi faci treba ta, iar la final vezi un kkt. Potzi sa-mi spui ce ai de facut ? Legea din punctul asta e foaaaaarte permisiva . Shi ca sa nu crezi ca am ceva cu Ana Maria ... Exemplul cel mai concludent, dar shi ceol mai recent este Canadiana - Pasarea Colibri.

Io nu cred ca ai ceva cu Ana Maria, pur shi simplu am spus ca fata are prea multe aere pentru varsta ei si pentru prestatia de pana acum asha mi se pare mie. Se poate la fel de bine sa ma inshel shi sa fie doar o chestie personala...hehe, cu toate ca nu prea sufar de asha ceva. cum am mai spus voce da restul a big pile of shit. mare pacat!
Fools' names like fools' faces are often seen in public places :silly:
Vixxen
Junior Member

Mesajde Baluba » Lun Feb 18, 2002 12:19 pm

Vrei sa spui ca si la concusul de interpretare s-a facut playback? Ar fi chiar culmea. Asa la gala cu putina indulgenta se mai intelege.
Baluba
Junior Member

Mesajde Kryszti » Lun Feb 18, 2002 1:04 pm

Initial trimis de Baluba
Vrei sa spui ca si la concusul de interpretare s-a facut playback? Ar fi chiar culmea. Asa la gala cu putina indulgenta se mai intelege.

Nu ar fi, chiar e culmea....
Si apropo de reguli destepte: la festivalul cantecului de dragoste s-a tinut cont de calitatea inregistrari.... De parca era festivalul studiourilor
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Baluba » Lun Feb 18, 2002 1:47 pm

Initial trimis de Kryszti

Nu ar fi, chiar e culmea....
Si apropo de reguli destepte: la festivalul cantecului de dragoste s-a tinut cont de calitatea inregistrari.... De parca era festivalul studiourilor

Nu ma mai mira nimic ...
Baluba
Junior Member

Mesajde pisik » Joi Feb 21, 2002 1:54 pm

Uau si ce mare casa de discuri este Transglobal. Din succes in succes o tin. Sau poate au pierdut toti banii pe clipurile atat de numeroase si de inovatoare.
pisik
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Pleibec

Mesajde vladonne » Joi Feb 21, 2002 2:02 pm

[quote]Initial trimis de pisik
[B]

Uau si ce mare casa de discuri este Transglobal. Din succes in succes o tin. Sau poate au pierdut toti banii pe clipurile atat de numeroase si de inovatoare.

Mai generatzia pro, ai ceva cu mine sau ce ? Daca nu shti sa citeshti, mai treci odata pe la sc genrala...Cand am zis io ca Transglobal e o mare casa de discuri ? Am zis doar ca in relatzia cu artistu' este mai corecta decat celaltzi producatori...Au tu nu recunoshti decat literele, da' nu le patrunzi shi sensu' ?
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Feb 21, 2002 10:36 pm

Dan Popi = Bill Gates = :y, dar eu am auzit ca a&a a lansat moda si mai adevarata: vino tu, artist, cu albumul inregistrat, cu proiect grafic, cu videoclip (bine, ma, fie, dam si noi 10% la videoclip), preferabil si cu un nume facut in ceva ani de muzica si hai ca noi multiplicam discul si luam banii...
Cat despre cea mai serioasa casa de discuri, eu cred ca de departe mediapro bate tot!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Pleibec

Mesajde vladonne » Vin Feb 22, 2002 4:38 am

[quote]Initial trimis de Kryszti
[B]

Dan Popi = Bill Gates = :y, dar eu am auzit ca a&a a lansat moda si mai adevarata: vino tu, artist, cu albumul inregistrat, cu proiect grafic, cu videoclip (bine, ma, fie, dam si noi 10% la videoclip), preferabil si cu un nume facut in ceva ani de muzica si hai ca noi multiplicam discul si luam banii...
Cat despre cea mai serioasa casa de discuri, eu cred ca de departe mediapro bate tot!

La urma urmei ce mai conteaza cine a lansata moda ? Conteaza doar ca artishtii, din '90 incoace nu pot trece peste mandrii prosteshti shi nu se pot uni intr-un sindicat care sa le apre interesele. Au fost doua tentative eshuate.
Despre media pro ce sa-tzi spun... Cred ca este cea mai mare tzeapa. Sa ma explic - cauta lupi tineri shi infometatzi, pe care efectiv ii cumpara. Adica - le face clip, le face album, le face lansare ...le da shi neshte banutzi - mai multzi sau mai putzini in functzie de catziva factori, dupa care pretz de 2-3 ani , depinde , sunt legatzi de pro... Adica trebuie sa-shi organizeze in asha fel concertele, incat sa nu se suprapuna cu labele Pro Tv, pro fm , unde de fiecare canta moca...Ca asha-i contractul. Sau ma rog , asha-i in tenis.
vladonne
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pleibec

Mesajde Kryszti » Vin Feb 22, 2002 6:47 pm

Initial trimis de vladonne La urma urmei ce mai conteaza cine a lansata moda ? Conteaza doar ca artishtii, din '90 incoace nu pot trece peste mandrii prosteshti shi nu se pot uni intr-un sindicat care sa le apre interesele. Au fost doua tentative eshuate.
Despre media pro ce sa-tzi spun... Cred ca este cea mai mare tzeapa. Sa ma explic - cauta lupi tineri shi infometatzi, pe care efectiv ii cumpara. Adica - le face clip, le face album, le face lansare ...le da shi neshte banutzi - mai multzi sau mai putzini in functzie de catziva factori, dupa care pretz de 2-3 ani , depinde , sunt legatzi de pro... Adica trebuie sa-shi organizeze in asha fel concertele, incat sa nu se suprapuna cu labele Pro Tv, pro fm , unde de fiecare canta moca...Ca asha-i contractul. Sau ma rog , asha-i in tenis. [/B]

Stiu si eu... Vorba cuiva, Transglobal are pe AB4, krypton, verdikt, m.pavel si ... cam atat! Aia au ei alte afaceri mai tari decat casa de discuri si mi se pare ca multe au in centru lumea interlopa!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pleibec

Mesajde vladonne » Sâm Feb 23, 2002 6:08 am

[B]

Stiu si eu... Vorba cuiva, Transglobal are pe AB4, krypton, verdikt, m.pavel si ... cam atat! Aia au ei alte afaceri mai tari decat casa de discuri si mi se pare ca multe au in centru lumea interlopa!

Prin prisma faptului ca Marcel Pavel e nashit de cum dracu' il cheama... ca am un lapsus....Daca nu la asta te referi, explica...
vladonne
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pleibec

Mesajde Aliosha » Sâm Feb 23, 2002 6:10 am

Originally posted by vladonne
Initial trimis de Kryszti
[B]

Prin prisma faptului ca Marcel Pavel e nashit de cum dracu' il cheama... ca am un lapsus....Daca nu la asta te referi, explica...

... de una dintre cele mai mari lepre din Romania , Nicu Gheara.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Kryszti » Sâm Feb 23, 2002 1:19 pm

Nu ma refeream la asta (nici o legatura), ci la Hollywood bistro si la ce lume e acolo, la defunctul mcm cafe si relatia cel putin ciudata cu planet dinner, care e restautrantul unor retele mafiote de prin constanta (stiu din surse sigure, nu ca la "Procosul si eurovision"), care s-a exstins la bucuresti, manarii cu casetele video - chestii d'astea.
Dar tot ce au ei in materie de bar-club etc. e murdar in draci. Stii cate droguri se vindeau in mcm cafe?!!
Multe!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde IsteriK » Sâm Feb 23, 2002 6:01 pm

Cine e cu noi striga.......:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
I'm realy crazy!....!Realy I am....
IsteriK
Junior Member

Mesajde vladonne » Lun Feb 25, 2002 4:23 am

[B]Nu ma refeream la asta (nici o legatura), ci la Hollywood bistro si la ce lume e acolo, la defunctul mcm cafe si relatia cel putin ciudata cu planet dinner, care e restautrantul unor retele mafiote de prin constanta (stiu din surse sigure, nu ca la "Procosul si eurovision"), care s-a exstins la bucuresti, manarii cu casetele video - chestii d'astea.
Dar tot ce au ei in materie de bar-club etc. e murdar in draci. Stii cate droguri se vindeau in mcm cafe?!!
Multe!

Na-m shtiut, se prea poate. Ma rog, droguri se vand shi in Club A , Fire shi in general in orice club, unde la fel ca in economia de piatza, exista cerere shi oferta :)
Same shit, diffrent day...
vladonne
Junior Member

Mesajde Vizitator » Lun Feb 25, 2002 4:34 am

daca se vand, tre sa cumparam nu?

ce ma distreaza toti distrusii prezentati la tv ca drogati. sa fie la ei acolo, ca am pus hi io mana pe droguri, shi am bagat shi eu in piept shi pe nas, da n-am fost atat de imbecil sa devin dependent.
Vizitator

Mesajde Kryszti » Lun Feb 25, 2002 11:58 am

Nici eu nu sunt un invrajbit anti-drog, e clar ca fiecare trebuies a decida pt. el. Cat despre analogia cu alte cluburi... Una e sa se vanda asa si asa si alta e ce era in mcm cafe sau in defuntu' karma... Unde era pe fata!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Gagicutza » Mar Feb 26, 2002 11:24 am

Initial trimis de vali
daca se vand, tre sa cumparam nu?

ce ma distreaza toti distrusii prezentati la tv ca drogati. sa fie la ei acolo, ca am pus hi io mana pe droguri, shi am bagat shi eu in piept shi pe nas, da n-am fost atat de imbecil sa devin dependent.

U go boy
spune-le tu mama k sa shtie
Gagicutza
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 4:11 am

mi se pare normal...
dar n-am inteles cum s-a facut asocierea asta dintre droguri si pleibec
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

din mers...

Mesajde shinee » Joi Feb 28, 2002 7:12 am

nu stiu cum s-a facut asocierea, plus ca acu imi dau seama ce putina incredere inspir dealerilor, ca nu m-a contactat nici unul pana acu in fire, cluba sau mcm cafe.

in ceea ce priveste casele de discuri ( s-o luam cu susu-n jos), cred ca sunt cam toate o apa si-un pamant. produsele video alte transglobal sunt jalnice (poate fiindca se incapataneaza sa le produca singuri, cu pseudo regizori si pseudo operatori), iar mediapro investeste cativa banuti acolo in zeci de trupe, ca mobstarzz, teo& hara si altele de care banuiesc ca nu ati auzit, in loc sa se ocupe bine de promovarea celor cateva trupe care si vand ceva pt ei.
Mie singurii un pic mai sufletisti si implicati mi se par AsiA records (care insa nu mai prea au artisti) si Nova Music (fara a comenta calitatea muzicii scoase sub egida lor).
In ceea ce-o priveste pe Ana Maria si clipul ei cu "vreau sa cant", am remarcat si eu nuanta fortata de "Eu sunt, eu,eu!", dar care in mod sigur nu vine de la ea.In plus, comparatia cu celelalte "voci" din concursul infatisat de clip, nu-i face mai deloc cinste:)
Despre faptul ca-i pupila marelui Sandy Deac, numai lucururi bune, cum as spune si despre Blondy, carora tot el le-a facut muzica si aranjamentele(in mare parte) si tot el a crescut-o pe talentata (dupa parerea mea) Cristina Rus.
Despre playback...nu am nimic sa-i comentez, desi uneori formatia mea e data la o parte pentru niscaiva din numele enumerate mai sus...
Totusi cea mai penibila manifestare cu playback mi s-a parut aceea de anu trecut, ziua Frantei, parc herastrau, unde celor de la ASIA le-a luat-o la fuga discul intr-o serbare transmisa in direct de Antena 1...
e dimineata in alta viata?
shinee
Junior Member

Re: din mers...

Mesajde Kryszti » Joi Feb 28, 2002 1:19 pm

Initial trimis de shinee

Mie singurii un pic mai sufletisti si implicati mi se par AsiA records (care insa nu mai prea au artisti) si Nova Music (fara a comenta calitatea muzicii scoase sub egida lor).

Hello!!! Cred ca nu stii prea multe depre A&A!!! Vz. Parazitii, Baba Novac, vama veche s.a. Tu ai remarcat ce scrie pe cd-ul cu ocs sau coma ? "Inregistrari efectuate in apartamentul...." Sau stigma? Inregistrari la radio transilvania, pt. calucreaza tipul brunet acolo!
Unde e implicarea?!
Nova, da, fac promotii adevarate, desi muzica e in general scarboasa!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Feb 28, 2002 4:59 pm

da! inregistrat in apartamentul lui Pipai !!! ;)
pai promovarea nu cred ca vine musai de la Nova, dar sunt atatia prosti pe aici care il vor pe Costitza Ion la teve, iar asta e cerere...nu promovare.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Kryszti » Joi Feb 28, 2002 5:06 pm

Initial trimis de Zgubilici
da! inregistrat in apartamentul lui [B]Pipai !!! ;)
pai promovarea nu cred ca vine musai de la Nova, dar sunt atatia prosti pe aici care il vor pe Costitza Ion la teve, iar asta e cerere...nu promovare. [/B]

Eu zic ca asta e o prostie cu lumea care cere... Eu nu am auzit pe nimeni plangand pe strada ca vrea mai mult costi ionita!!! Exagerezi... Uite ce promo adevarat a avut mizeria de animal x. Cu "au mai ramas x zile" etc.
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
Kryszti
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii