Aly3 sper ca nu te superi,

, dar parerea mea, ca o persoana de sex masculin si fan
3rei SE, este ca baietii s-ar deranja daca cineva le-ar umbla prin viata lor personala ... Din cate am citit eu pe aici voi fetele cautati motive si intamplari din viata personala a lui
Laurentiu, motive care l-au facut sa scrie si sa compuna aceste melodii superbe ... Ei bine, eu cred ca este gresit. Voi chiar vreti sa ajungem sa ne asemanam cu modelul american, acolo unde Madonna se deghizeaza in barbat, sau Michael Jackson trebuie sa foloseasca o umbrela de fiecare data cand apare in public ? ( ... exemplul cu MJ nu a fost prea bun

). Baietii nostri fac muzica pentru fani, ei traiesc din muzica (
mesaj pentru pirati sau amatorii de piraterii 
:
daca chiar va place, cumparati originalul, astfel respectati munca baietilor ) ... Eu chiar acum ascult melodia
"De dorul tau" si imi place la fel de mult ca prima data cand am auzit-o ... asta nu inseamna ca trebuie sa aflu ce sa intamplat, ce i-a determinat pe
3rei sa scoata o astfel de melodie ...
Sunt sigur ca sunt printe primii fani care i-a ascultat si apreciat inca de la inceput ( pe atunci aveam si eu ca voi 14 ani
), si iata-ma ajuns la varsta de 20 de ani, am toate albumele originale ( nu toate pe CD

), si inca nu m-am intrebat vreodata care este motivul pentru care baietii fac muzica "de dragoste" ( nu stiu daca m-am exprimat chiar bine, dar sper ca ma intelegi

) ... Practic, de fiecare data cand am trait o dragoste, o despartire, o amagire, o implinire, 3rei Sud Est a fost acolo cu mine prin muzica lor ... Tocmai aseara am vazut un film ("Inchisoare pentru Ingeri") in care actorul principal spunea ca muzica este un sentiment special, si ne ajuta sa pastram amintirile "acolo undeva unde nimeni nu poate sa ajunga", iar pentru mine acest sentiment a fost si este 3rei Sud Est ...
Astfel, sfatul meu este sa lasati viata personala a baietilor in pace, problemele lor sunt ale lor ...
Fanii adevarati iubesc muzica si respecta pe artisti.
Iar in incheiere, pe versurile melodiei
"O alta zi in paradis" 
, cateva intrebari pentru fanele 3rei SE : - ce ( sau cine ) va pune sa va legati de viata baietilor ???
- chiar credeti ca rezolvati ceva daca aflati amanunte si detalii picante despre viata baietilor? ( in afara de faptul ca ii deranjati )
- cate dintre voi sunt "indragostite" Laurentiu, cate de Viorel, si cate de Mihai ?