Sex intre sani
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sex intre sani
Cand ati facut-o cu o tipa, ati fost tentati sa i-o puneti pe tate sau chiar ati facut-o?
:j

- vincent
cu o tipa nu, numa cand am facut-o cu un tip si-a fost najpa ca avea belciuge prinse-n sfarcuri
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
muahahahahhahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
puahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eye-ule, ia-ne mai usor, nu ne agita ziua asa, dintr-o data
pai, sex spaniol, faci in general in functie de dotari, ca vorba aia, mai greu cu una care-i pe la nivel de talie cu tzatzele. intelegi tu, ca pari inteligent
puahahahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eye-ule, ia-ne mai usor, nu ne agita ziua asa, dintr-o data

pai, sex spaniol, faci in general in functie de dotari, ca vorba aia, mai greu cu una care-i pe la nivel de talie cu tzatzele. intelegi tu, ca pari inteligent

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
stati ma ca nu stiu, mie asa mi-au zis jasmine si wild rose cand ma initiau in tainele sexului acum cateva luni, ca ce faceam noi e sex spaniol, aaaah, pardon, adica imi explicau ce e sexul spaniol, adica ala intre tzatze
de ce se numeste asa, sa-l intrebati pe ala de l-o denumit, ca n-am facut liceul impreuna!

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Pai, zic io, cam de acu 3 - 6 ani ! Derbedeilor, stricati copiii astia naivi! G., nu intra aici! Pune-ti miinile la ochi si da sonoru la minim, ca astia e stricati rau de tot ! 

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Ai dracu´ draci. Nu am apucat sa va dau avertismente..
Acum pe bune, eu am facut-o odata! Eram cu una si aia imi zice "Alex, eu fac orice in pat!". Eu fiind beat, nu am scornit altceva decit sa io pun intre sani. Ce nebuneala. Tin minte ca pe la jumatate am adormit pe ea si dimineata cind m-am trezit, imi disparusera tigarile de pe masa si cd-ul cu Phil Collins. A dracu´ perversa, mi-a furat cd-ul! Si acum o mai caut...da´ dau eu de ea pina la urma.

Acum pe bune, eu am facut-o odata! Eram cu una si aia imi zice "Alex, eu fac orice in pat!". Eu fiind beat, nu am scornit altceva decit sa io pun intre sani. Ce nebuneala. Tin minte ca pe la jumatate am adormit pe ea si dimineata cind m-am trezit, imi disparusera tigarile de pe masa si cd-ul cu Phil Collins. A dracu´ perversa, mi-a furat cd-ul! Si acum o mai caut...da´ dau eu de ea pina la urma.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Yellow Pinkie scrie: 'intre piept si ce?'
...si os daca ie piept nedezosat
-
io odata am facut, da pe bune ca n-am vrut sa fiu asha de brutal, ca fata aia tzipa "mai tare, mai tare " si io bausem ceva si ca prostu am crezut-o si cand m-am opintit odata am ajuns intre tzatele la fata aia, de si-acuma umbla cu cadru metalic , saraca .
-
SOD - Mesaje: 6035
cine bre, florentina, buarfa aia din tineretului ? pai lu aia nu iai opintit-o intre sani de i-ai spart esofagu ca-i iesise pula din gura de unde si expresia muie inversa?
-

Asa de comic si distractiv arata,parca sunt 2 buci si un carnat urat intre

- Crystalized
33 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii