bere, mici si muzica
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
bere, mici si muzica
a inceput nebunia festivalurilor dedicate berii de toate soiurile. Multa lume, galagie mare, fum inecacios de la mici, hamsii si carnaciori, licoare de hamei in cantitati industriale si, evident muzica. Cei mai entuziasmati, fanii, cei care vor sa simta suflul boxelor in stomac si nu pot asculta o piesa buna ingurgitand si inghitind la greu, stau in fata scenei. Ceilalti, poate de teama de a nu pierde locul la masa, mai comozi, mai flamanzi sau pur si simplu indiferenti la ce se petrece pe scena, isi continua povestile nestingheriti. Cam asa vad eu festivalurile, balciurile de soiul asta, unde tiganii te trag de mana sa cumper palarii Harry Potter la preturi astronomice, vacute gonflabile sau mere glazurate. Partea buna e, ca vineri, de exemplu, i-am putut vedea la Oradea pe cei de la Iris, care au fost super ca intotdeauna, amintindu-ne piese de acum 20 de ani, dar cantand si din cele de pe ultimul album. Azi vin, printre altii, cei de la Voltaj. As fi fost tare fericita sa fi fost pe lista cei pe care-i iubesc cel mai tare, dar la asa puzderie de festivaluri in toata tara e cam greu sa se faca imparteala. La voi cum a fost?
-
camitza1 - Junior Member
nu pot sa cred
:con: chiar am fost singura pe la festivaluri de bere? nu pot sa cred! hai, lasati lenea si scrieti cum a fost la voi. va fac si un pic pofta, ca sa prindeti curaj. ;-)
- Fişiere ataşate
-
- ciuc_ovi_39.jpg (201.71 KiB) Vizualizat de 502 ori
-
camitza1 - Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1