emblema si culoare de fan
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
emblema si culoare de fan
Dragi prieteni, avand in vedere ca ne dorim foarte tare sa iasa intalnirea fanilor de la Oradea, pana atunci vreau sa lansez ideea de a avea o emblema a noastra. Avem timp pana la mijlocul lui iunie. Veniti cu idei, proiecte, de preferinta realizate chiar de voi, dupa care vom vota. Emblema care va ramane va fi semnul nostru de acum incolo. De asemenea, am putea sa ne alegem o culoare anume, ca atunci cand ne intalnim la concerte sa ne putem recunoaste mai usor. De exemplu, sa avem tricouri bleu. Astept sugestii.
-
camitza1 - Junior Member
parere
Portocaliu pentru tricourile fanilor!
Este culoarea care predomina pe site-ul Proconsul.
Este la moda in 2004.
Este simbolul relaxarii si al bunei dispozitii, dupa cum zic unii specilisti in limbajul culorilor.
Este imposibil sa nu "iti ia ochii". Adica-i greu de trecut cu vederea.
Este culoarea care predomina pe site-ul Proconsul.
Este la moda in 2004.
Este simbolul relaxarii si al bunei dispozitii, dupa cum zic unii specilisti in limbajul culorilor.
Este imposibil sa nu "iti ia ochii". Adica-i greu de trecut cu vederea.
-
viva - Junior Member
Doar ca portocaliu mai este si culoarea Orange...
Nu vom mai sti daca suntem fani Proconsul, purtam portocaliu pentru ca se poarta sau folosim reteaua de telefonie mobila Orange...
Eu sincer nu ma bag la avioane...
Camitza draga, tu lucrezi sau esti in concediu de ai atatea ideii??? Ca io stiu ca numa' cei odihniti au idei la greu;)
Joanne & Co
Nu vom mai sti daca suntem fani Proconsul, purtam portocaliu pentru ca se poarta sau folosim reteaua de telefonie mobila Orange...
Camitza draga, tu lucrezi sau esti in concediu de ai atatea ideii??? Ca io stiu ca numa' cei odihniti au idei la greu;)
Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
[quote="lixandru"]Doar ca portocaliu mai este si culoarea Orange...
Iar daca se alege rosu, se va crede ca fanii de la Proconsul sunt niste comunisti?
Iar daca se alege rosu, se va crede ca fanii de la Proconsul sunt niste comunisti?
- :) un fan
[quote="lixandru"]
Camitza draga, tu lucrezi sau esti in concediu de ai atatea ideii??? Ca io stiu ca numa' cei odihniti au idei la greu]
Draga Joanne, nu sunt in concediu, chiar lucrez. Da, nu ti se pare ca e o ingrozitoare lancezeala pe acest forum? Daca baietii stau in studio si lucreaza la greu (apropo, am aflat ca pentru acel mult asteptat single mai avem de asteptat cam o luna) asta nu inseamna ca noi nu putem avea idei sau nu putem povesti si alte chestii intre timp. Mai pastram legatura, nu numai cand sunt noutati in ce ii priveste. Mie cel putin mi-ar face mare placere sa povestim orice, sa dezbatem tot soiul de subiecte. uita-te si tu pe alte forumuri, la alte trupe. Imi pare rau ca de o vreme la noi au disparut toti. Suntem fani numai cand e fierbinte momentul, cand sunt in centrul atentiei? De-asta imi vin idei ;D
Camitza draga, tu lucrezi sau esti in concediu de ai atatea ideii??? Ca io stiu ca numa' cei odihniti au idei la greu]
Draga Joanne, nu sunt in concediu, chiar lucrez. Da, nu ti se pare ca e o ingrozitoare lancezeala pe acest forum? Daca baietii stau in studio si lucreaza la greu (apropo, am aflat ca pentru acel mult asteptat single mai avem de asteptat cam o luna) asta nu inseamna ca noi nu putem avea idei sau nu putem povesti si alte chestii intre timp. Mai pastram legatura, nu numai cand sunt noutati in ce ii priveste. Mie cel putin mi-ar face mare placere sa povestim orice, sa dezbatem tot soiul de subiecte. uita-te si tu pe alte forumuri, la alte trupe. Imi pare rau ca de o vreme la noi au disparut toti. Suntem fani numai cand e fierbinte momentul, cand sunt in centrul atentiei? De-asta imi vin idei ;D
-
camitza1 - Junior Member
lixandru scrie:Doar ca portocaliu mai este si culoarea Orange...
Joanne & Co
Asa...de dragul originalitatii, cum ar fi sa inventam niste culori?
Am fi creativi si nu numai......poate chiar am fi apreciati.
Iar daca nu mai gasim culori, ne vom pierde intr-o lume anosta si gri, pentru ca ne este teama sa nu fim acuzati de plagiat.
Avem de ales!
-
viva - Junior Member
Tu chiar crezi ce spui?
[quote="lixandru"]Doar ca portocaliu mai este si culoarea Orange...
Am vazut Campionatele Europene de Gimnastica si ma intreb oare daca suporterii olandezi-care erau imbracati in portocaliu-erau toti clienti Orange sau lucrau la avioane.
Te mai intreb o data: tu chiar crezi ce spui?Portocaliul e culoarea care se retine cel mai usor pe retina si care ofera un bun suport pentru memorie.
Pe de alta parte, vara asta chiar se poarta portocaliu.Esti adepta rozului asortat la blond?
Am vazut Campionatele Europene de Gimnastica si ma intreb oare daca suporterii olandezi-care erau imbracati in portocaliu-erau toti clienti Orange sau lucrau la avioane.
Te mai intreb o data: tu chiar crezi ce spui?Portocaliul e culoarea care se retine cel mai usor pe retina si care ofera un bun suport pentru memorie.
Pe de alta parte, vara asta chiar se poarta portocaliu.Esti adepta rozului asortat la blond?
- mimamela
- Junior Member
welcome back
Bine ai revenit mimamela! Sper sa vii si cu o idee de emblema. Cu cat mai multe variante, cu atat mai bine. A mea am sa o pun in cateva zile.
-
camitza1 - Junior Member
mimamela scrie:Am vazut Campionatele Europene de Gimnastica si ma intreb oare daca suporterii olandezi-care erau imbracati in portocaliu-erau toti clienti Orange sau lucrau la avioane.
Ce vrei sa spui cu "adepta rozului asortat la blond?"? Cat despre expresia nu ma bag la avioane chiar are o insemnatate... dar se pare ca cea care este cu adevarat adepta rozului asortat la blond esti tu.
Ash aprecia daca nu ai mai fi asa obraznica si ai accepta si alte opinii besides yours!!
Si daca toata lumea e imbracata in portocaliu "pentru ca se retine cel mai usor pe retina si ofera un bun suport pentru memorie" unde mai e originalitatea?
In fine nu mai are nici o relevanta...
Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
Se pare ca ai o problema cu "originalitatea"
Revenind la subiect,cred ca cel mai bine ar fi sa se ceara si parerea celor din formatie, ca doar pe ei vrem sa-i "reprezentam".
Sa ai o zi buna!
Sa ai o zi buna!
- mimamela
- Junior Member
Multumesc!
Se pare ca nici nu am revenit bine si am si deranjat lumea.Imi pare rau, dar macar observ ca limba engleza e cunoscuta pe scara larga.
In ceea ce priveste emblema, da-mi voie sa nu am o opinie,caci doar ai vazut si singura ca nu sunt chiar originala.Pe curand!
In ceea ce priveste emblema, da-mi voie sa nu am o opinie,caci doar ai vazut si singura ca nu sunt chiar originala.Pe curand!
camitza1 scrie:Bine ai revenit mimamela! Sper sa vii si cu o idee de emblema. Cu cat mai multe variante, cu atat mai bine. A mea am sa o pun in cateva zile.
- mimamela
- Junior Member
desi imi place si mie portocaliul, eu pun pe lista si bleu de la Cer(ul) ;-) Cat despre emblema, mai am sa-i dau forma finala. hai, nu ma lasati sa bat campii singura! :silly:
P.S. Mimamela, lasa-ne pe noi sa judecam originalitatea ta in continuare, ok? ;D
P.S. Mimamela, lasa-ne pe noi sa judecam originalitatea ta in continuare, ok? ;D
-
camitza1 - Junior Member
mimamela scrie:Intentia mea nu a fost aceea de a te jigni,asa cum tu ai facut-o tu la adresa mea.Adevarul e ca nu trebuie sa ii ceri omului ceea ce nu are:bun simt.
In alta ordine de idei, iti recomand sa iti faci copiii obraznici(daca macar ei iti permit).
A avea cineva o alta opinie diferita de a ta, nu inseamna ca este un afront la adresa inteligentei tale(asupra careia nu imi permit sa ma pronunt).Daca nici macar "glumita" cu avioanele nu ai inteles-o, uita-te atunci la culoarea vestelor politistilor sau a celor de la REBU.
Concluzie:daca frustrarile tale iau forma nevoii acute de originalitate, consulta un psiholog!
Revenind la subiect,cred ca cel mai bine ar fi sa se ceara si parerea celor din formatie, ca doar pe ei vrem sa-i "reprezentam".
Sa ai o zi buna!
Stimata domnisoara/doamna/domn sau ce ii fi fiind!
Faptul ca jignesti lumea si nu ti se pare ca ai facut-o denota o supraevaluare a ta.
Spre deosebire de dumneavoastra, "copii" mei sunt chiar bine crescuti...
Concluzie: "Nu incerca sa intelegi ce altul nu pricepe"!
Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
propunere
ca sa nu va mai certati, va dau subiect de combatut. uite care e propunerea mea, care poate fi si color, daca stabilim o culoare. astept critici! ~y
- Fişiere ataşate
-
- fan proconsul.jpg (350.92 KiB) Vizualizat de 4458 ori
-
camitza1 - Junior Member
camitza1 scrie:ca sa nu va mai certati, va dau subiect de combatut. uite care e propunerea mea, care poate fi si color, daca stabilim o culoare. astept critici! ~y
Copii nu va certati,oricum lasati sa treaca campania electorala ca sa nu fim
confundati cu vreun partid...si sa o luam pe coaja...de la adversari.
Eu propun si legitimatii sau diplome care sa le atarnam de pereti,si de ce nu
sa le vindem mai tarziu cu milioane de dolari.
Asa-i ca asteptarea noului album e stresanta
Anca
-
anca joldea - Junior Member
anca joldea scrie:Eu propun si legitimatii sau diplome care sa le atarnam de pereti,si de ce nu
sa le vindem mai tarziu cu milioane de dolari.
Asa-i ca asteptarea noului album e stresanta
Anca
E mult mai simplu sa fii ironic...
-
camitza1 - Junior Member
camitza1 scrie:E mult mai simplu sa fii ironic...
Nu cred.
Cel mai usor si mai simplu este sa spui direct daca iti place ceva sau nu.
O reactie intarziata este acceptata numai daca ai ramas "fara cuvinte" in timpul contemplarii.

Eeeeeeee ...mie imi place tare ce ai desenat tu.
Pustiul este haios si sper sa aiba succes.
Bafta si tie la concurs!
-
viva - Junior Member
Incercati va rog sa vă sustineti punctul de vedere intr-un mod civilizat, fara sa transformati schimbul de idei in atacuri la persoana. Hai, mai incercati o data.
-
Florin - Junior Member
Pentru vedeta deranjata! Ma scuzati, Rock Star-ul!
Dragul meu, poate ca tu nu ai aflat inca, dar in Romania, dreptul la opinie si libertatea cuvantului sunt garantate de Constitutie.Eu iti propun urmatorul lucru: daca tot nu suporti parerile celorlalti, nu mai intra pe site sau nu mai intram noi! Ne putem bucura de un concert chiar daca nu intram pe site-ul vostru.
- Coralia1
D.A. ptr procosul:P
Deci,portocaliul este o culoare mult prea utilizata,baietii au vazut la concert la Cluj cati oameni portocalii erau,fiind un concert ptr sprijinerea lui emil boc la primaria clujuli.....oricum,ma abat de la subiect,propunerea camitzei e dragutza,iar ptr culoare,daca tot vreti ceva sa sara in ochi incercati un mov deschis sau un verde deschis spre galben.......vedeti voi.Va pup,Blinkista
- Blinkista
- Junior Member
Coralia, esti binevenita oricand pe forum, indiferent cat de acide sunt parerile tale. Daca se taie sau se modifica un mesaj, inseamna ca a depasit cu mult limita bunului simt, atata tot! In rest, orice idee si orice gand isi au locul aici. Si incercati totusi sa va tzineti de subiect, ca sa nu ma acuze si pe mine Coralia ca incalc Constitutia ;-)
-
camitza1 - Junior Member
[quote="camitza1"]Coralia, esti binevenita oricand pe forum, indiferent cat de acide sunt parerile tale. Daca se taie sau se modifica un mesaj, inseamna ca a depasit cu mult limita bunului simt, atata tot! In rest, orice idee si orice gand isi au locul aici. Si incercati totusi sa va tzineti de subiect, ca sa nu ma acuze si pe mine Coralia ca incalc Constitutia ]
Eu cand spuneam de legitimatii pt.fani nu glumeam.Trebuie sa avem ceva fizic care sa ne deosebeasca de non fani.Nu l-am intrebat nici pe Florin ce culoare
prefera ei..,ce culoare ii reprezinta,poate nu ar dori sa ne vada pe toti in roz sau lila,sau poate da..Daca va amintiti marile trupe aveau cate un simbol al lor.(de ex.Rolling Stones,AC DC,Kiss, etc...)Poate vom avea un imprimeu pentru tricouri.Oricum,tricouri si legitimatii ne-ar trebui...
Eu cand spuneam de legitimatii pt.fani nu glumeam.Trebuie sa avem ceva fizic care sa ne deosebeasca de non fani.Nu l-am intrebat nici pe Florin ce culoare
prefera ei..,ce culoare ii reprezinta,poate nu ar dori sa ne vada pe toti in roz sau lila,sau poate da..Daca va amintiti marile trupe aveau cate un simbol al lor.(de ex.Rolling Stones,AC DC,Kiss, etc...)Poate vom avea un imprimeu pentru tricouri.Oricum,tricouri si legitimatii ne-ar trebui...
-
anca joldea - Junior Member
Coralia1 scrie:Dragul meu, poate ca tu nu ai aflat inca, dar in Romania, dreptul la opinie si libertatea cuvantului sunt garantate de Constitutie.Eu iti propun urmatorul lucru: daca tot nu suporti parerile celorlalti, nu mai intra pe site sau nu mai intram noi! Ne putem bucura de un concert chiar daca nu intram pe site-ul vostru.
Eu cred ca nu esti in masura sa "imi" propui ceva. Si "nu suporti parerile celorlalti" nu stiu cum ti-ai dat seama de asta. Ii fi fiind psiholog... dar in fine la maniera ta de a face conversatie... it is better off...
Incearca sa te abtii in a face pe inteligenta/inteligentul pe site. Acest site este dedicat exclusiv celor care iubesc muzica si formatia Proconsul. Nu este un loc unde se contorizeaza cantitatea de neuroni pe care o persoana ii are functionali ci calitatea persoanei respective si felul in care Proconsul si muzica band-ului a influentat/influenteaza existenta... parerea mea.
If you know what I mean
P.S. Site-ul nu este "al nostru", ci apartine celor care iubesc muzica si Proconsul!
Joanne & Co
- lixandru
- Junior Member
ioana,let go!sentimentul de bine si de frumos este mult mai puternic fata de cel al uratului si al raului dar oamenilor care cred ca stiu totul nu le pasa de el si n-au cum sa-l inspire nimanui.si oricum,nu avem cum sa iubim si sa uram la fel.nu ma intelege gresit,ma regasesc in unele din cuvintele tale,that's all...
- carina
- Junior Member
Ok,parca era despre altceva vorba,dar daca voi asa vreti.......fie.Eu stiu ca subiectul era ceva cu emblema si culoarea de fan....voi ce stiti?Lasati disputele si ganditi-va la acest subiect,ok?Fara suparare!Blinkista
- Blinkista
- Junior Member
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3