Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde J'adore » Mar Mai 25, 2004 2:29 am

Crystalized sau cum ti`se spune, ai stat un an fara sa inveti romana sau engleza? Oricum eu ii dau dreptate si moshului dar si lui gabuba. Apropo deen ala e urat cu spume, sa nu incep sa comentez asupra "muzicii" lui ~o
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Catzelusha » Mar Mai 25, 2004 4:56 pm

Crystalized,n-am chef sa-ti comentez continutul jurnalului,dar daca ai scrie si in romana ar fi excelent...putin macar.
Catzelusha

Mesajde gabuba » Mar Mai 25, 2004 8:57 pm

cristalizato, astept sa te maturizezi putin, vorbim dupa ;)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Catzelusha » Mar Mai 25, 2004 9:37 pm

Mah,katzy,mai,dar ce te mai streseaza scoala asta! :D
Totusi n-am priceput cum sta treaba cu teza la engleza ~o
Sa-mi povestesti ce-ai facut la chimie si nu uita sa-mi trimiti si mie poza cu Alex. *p
Catzelusha

Mesajde Crystalized » Mar Mai 25, 2004 9:38 pm

Gabizzu, nu va mai certati pt. 2 cuvinte de jurnal. Vrei sa zici ca tu esti matur fost fan AB?Mereu ai darul contrazicerii.:T J'adore..lasa ca stiu eu..iti place tipul,nu te prefa.
Sper ca suntem de acord cu totii de data asta.
Crystalized

Mesajde gabuba » Mar Mai 25, 2004 9:40 pm

pai, sincer, nu ma asteptam la un alt gen de raspuns , cel putin din partea ta.
da, ma consider matur ca fost fan AB. macar la mine e de trecut povestea, de copilarie, la tine se presupune ca se asteapta maturizarea, dar nu exista sperante. cel putin nu exista sperante de moment. si de cine ii place lu' jadore?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Crystalized » Mar Mai 25, 2004 10:05 pm

Gabizu, ia mai da-mi pauze! De ce comentezi acelasi lucru si ma faci sa raspund din nou. Nu am chef sa ma justific pentru diverse chestii si mai ales unuia ca tine...care se simte bine numai cand critica, vad ca asa iti hranesti orgoliul. Mai bine uita-te in propria ograda ca sa observi ceva de care te temi.
In orice caz,sunt fericita acum *p .
Crystalized

Mesajde Dany_S » Mar Mai 25, 2004 10:13 pm

mda.....citesc destul de rar jurnalele dar de data m-ati facut curios si-am citit ce-a scris Crystalized

imi pare rau dar sunt de acord cu Gabuba si Om, si cu parerea de rau zic ca persoane de genul asta mai sunt, am mai cunoscut pe aici o gramada de asa zis "romani" care nu mai vor sa vorbeasca romana, unii si refuza sa spuna de unde sunt si intre ei vorbesc in quebecoasa sau engleza de parca ar fii vreo rusine sa fii sau sa vorbesti romana, si in general fete erau....si ce sila mi-au facut
Dany_S
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Mai 25, 2004 10:14 pm

nu te critic, pur si simplu comentez (im)pertinent. Daca nu-ti convine, nu mai citi subiectul asta. Nu te obliga nimeni sa raspunzi. Eu am spus ce consider, chiar daca-ti convine tie sau nu.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nanuka » Mar Mai 25, 2004 10:23 pm

Crystalized scrie:Now I'm sitting here thinking about that young cute and fresh 12 yr old boy .............. So what if I'm 19 a 7 yr difference is no big deal.

Hmm eu n-am nimic impotriva cu Crystalied ca-si scrie jurnalul in engleza, face ce vrea la o adik, da m-a shocat faptul, cum a putut sa se indragosteasca de un pushtiulica....deci eu aveam pretentii la ea, sa se maturizeze, sa stie ce inseamna cu adevarat un prieten, nu unu ce inca se joaca cu mashinutze...

Ce-ti poate oferii unu ce n-a intrat nici macar in perioada de pubertate?..huh??...va jucati de-a mama si de-a tata????...yo o vad pe varamea, o cacacioasa, abia i-au dat si ei flocishorii si toata ziua buna ziua sta cu machiaju si cu ojele-n nas, zburda de colo pana colo e cu ochii dupa baietzi si d-aia mari:yD...stie ce vrea:yD..

Nu stiu daca ai glumit Crystalied dar mie una mi se pare tareeee ciudat, mai ales ca-n profilul tau scrie ca ai varsta de 19 ani.....ma-ntreb oare daca inca esti fetitza:yD..okay glumesc..sper sa nu te superi pe mine...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde J'adore » Mar Mai 25, 2004 10:36 pm

crystalized daca tie iti plac taranii precum deenala e treaba ta. sincer mai mult de 9 ani nu ti`as da, ai grija citind jurnalul tau am ajuns la concluzia ca iti lipseste o doaga+ o dai in pedofilie
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Mai 25, 2004 10:37 pm

da m-a shocat faptul, cum a putut sa se indragosteasca de un pushtiulica....deci eu aveam pretentii la ea, sa se maturizeze

Da' mai! dar mai sunt si specii de baieti care sunt destul de maturi si chiar culti (?!!?) de la o varsta frageda. Intreaba-l pe Gabizzu cate stia el la 12 ani. In plus....poate draga de Crystalized considera ca baietii de varsta ei (vezi 17-20 de ani) sunt puerili in marea lor majoritate.

sa stie ce inseamna cu adevarat un prieten, nu unu ce inca se joaca cu mashinutze [...] Ce-ti poate oferii unu ce n-a intrat nici macar in perioada de pubertate?..huh??...va jucati de-a mama si de-a tata????

Ca sa o parafrazez pe Crystalized: So this is all about? tu de la 18 ani in sus ti-ai dorit decat un sg. lucru de la un barbat? in fine..... ~o
Love2Fly
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Joi Mai 27, 2004 12:07 am

Lasati-o pe Crystalized in pace! Mie-mi place total ce scrie ea acolo!
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 27, 2004 10:31 am

niste argumente, ceva? de ce ar trebui sa o luam, de ce ar trebui sa o lasam? asteptam argumentele :D
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde bad bad Annie » Joi Mai 27, 2004 3:30 pm

Ca sa nu-si mai piarda timpul si energia dindu-va “argumenteâ€Â
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 27, 2004 7:50 pm

n-o obliga nimeni sa-si piarda timpul si energia argumentandu-se noua, doar ca mi se pare normal sa o faca in momentul in care i se aduc niste 'acuzatii'. si mai cred ca are varsta necesara astfel incat sa nu mai aiba nevoie de incurajari din ciclul celei de mai sus.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Crystalized » Joi Mai 27, 2004 8:01 pm

atunci spune ce doresti? care e problema ta?get a life and first of all..MYOB!

Nimeni n-a comentat de ceilalti care au scris in engleza.asta e nedreptate curata.Ok, o las balta cu jurnalul pt. ca e fanclub.ro si voi cauta un forum pt.straini.
Asa ca il rog pe moderatorul jurnalelor sa-l stearga pe al meu.No hard feelings!
Crystalized

Mesajde gabuba » Joi Mai 27, 2004 8:09 pm

'oh my God', creatura, nu auzi sa nu te mai consumi? ai impresia ca impresionezi pe cineva cu ifosele astea de adolescenta la prima menstruatie (asta a propos de 'yourOB' :rolleyes: ) ?! daca pana acum nu ai inteles ca de fapt "problema" noastra era legata de faptul ca tu ai zis ca vrei sa uiti limba romana, imi intaresti ceea ce cred.
nu avem nimic cu cei care scriu in engleza, insa comentam impertinent la adresa arogantilor infantili, daca-mi este permis... ca cel la adresa caruia se comenteaza considera o nedreptate acest lucru e problema lui si e liber sa faca ce vrea fara a ne mai anunta de deciziile sale.

p.s. nu trebuia sa anunti public moderatorul de doleanta ta, o puteai face printr-un PM, caci asa se procedeaza. dar n-am cu cine...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Crystalized » Joi Mai 27, 2004 8:21 pm

#-o lol. cred ca tu ai probleme cu menstruatia pt.ca se vede dupa comportamentul tau. MYOB inseamna mind your own business..ceva care trebuie sa-ti repet la nesfarsit.Mai bine ti-ai scrie in jurnal marile frustrari si trairi decat sa devii obsedat de scrierile altora. In ORICE caz, legat de jurnalul meu, de fapt sunt doar 2 posturi si uite cat scandal au iscat in capul tau,mai creier de maimuta!
De acum nu iti mai raspund pe acest subiect, chiar nu mai vreau sa scriu aici pt.ca sunt foarte constienta ca nu se vor termina comentariile tale niciodata, deci da-i drumul in continuare, scoate tot ce poti, nu te lasa.
Crystalized

Mesajde gabuba » Joi Mai 27, 2004 9:01 pm

din acest moment nu iti mai acord nici un fel de atentie. drum bun, la revedere, du-te pe un site strain care o sa stie sa aprecieze scrierile tale la adevarata lor valoare.

p.s. nici acum nu ai inteles la ce ne refeream de fapt, nu?

dar ma repet: LA REVEDERE!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 27, 2004 9:25 pm

gabuba tata, eu zic ca ai mers prea departe
...la fel si tu Crystalized...iar daca o cearta cu gabuba te face sa iti inchizi jurnalul atunci nu ai personalitate pentru ca nu crezi cu adevarat in ceea ce scrii si renuntzi la el ca si cum nu ar fi o parte din gandurile tale. Nu o sa-ti sterg nici un jurnal si stii de ce? pt ca e o mica parte din gandirea ta si nimeni nu are dreptul sa te judece pentru ea. Cum este firesc, totusi, sunt si critici la adresa ta. Stai linistita! nu esti singura criticata!. Asta nu inseamna ca trebuie sa cedezi. Eu te astept sa-ti continui jurnalul caci fiecare om e frumos in felul lui si fiecare gand are unicitatea lui...
Numai bine!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Mai 27, 2004 9:42 pm

Si eu astept sa-ti continui jurnalul, Crystalized. Gabuba nu a vrut decit sa te faca sa vezi ce a provocat aceasta recatie adversa a userilor, la adresa jurnalului tau. si anume:

Nu poti sa spui niciodata ca doresti sa iti uiti limba natala. Nici nu cred ca tu ai vrut sa spui asa ceva. Ai vrut doar sa spui ca este foarte important pentru tine, in acest moment, sa inveti cit mai bine limba engleza.

atita tot. deci continua.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde tester » Joi Mai 27, 2004 10:57 pm

Eu am o mica nelamurire, din moment ce "jurnalele" sunt publicate pe un forum public este evident ca vor fi citite, laudate sau criticate, mai ales ca este subiect special pentru asta, si cand mai baga cineva cate-o perla cu atat mai mult.

Nu va place, revenitzi la pix si hartie.

Necko, degeaba doreste ea, ca e cam greu:)
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 27, 2004 11:02 pm

Necko esti mult'prea'suspect de pacifista. E ceva in neregula cu tine. Pe mine cel putin ma instiga la violentza pacifismul tau.

Crystalized s-a suparat pe noi. Si-a scos ..varsta, avatarul si semnatura. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necko » Vin Mai 28, 2004 6:20 am

Moshule, recunosc. asta-i marele meu defect. si-acum, ca te-ai prins, trebuia sa-l strigi tu, in gura mare pe forum, sa stie toata lumea. puteai sa fii si tu mai discret. asa ca de acum nu ma mai bag. deci, puneti mina pe pietre, ridicati, aruncati!
aizzz&co
Necko

Mesajde Love2Fly » Vin Mai 28, 2004 11:41 pm

Bai Moshule, pe ultima ta fila de jurnal pe cuvant de cercetash de nu as fi dormit bine daca as fi citit-o inainte de culcare.....si imaginile misto cu mici si iarba verde contribuie si ele la constructia unui vis mirific....
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Mai 29, 2004 6:35 am

Oribilul Mosh scrie:Necko esti mult'prea'suspect de pacifista. E ceva in neregula cu tine. Pe mine cel putin ma instiga la violentza pacifismul tau.

Crystalized s-a suparat pe noi. Si-a scos ..varsta, avatarul si semnatura. ~)

mai necko, tu stii ce mi-a zis fata asta pe PM? ca sa un psihopat si ca viata mea depinde de jurnalul meu si ca nu sunt placut la mine in clasa si ca de fapt eu ma opresc in toate chichitzele si ca ma implic prea mult si m-a mai injurat de vreo doua trei ori si dupa ce i-am zis ca fara nici cea mai mica urma de rautate imi e mila de ea a ajuns sa ma intrebe de ce. but, u know, life goes on!

p.s. sa-si stearga, dom'le, tot ca tot nu ma impresioneaza... :A
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 29, 2004 8:46 am

necko, super periplul spaniol
avand talentul unui povestitor desavarsit ar fi interesanta o descriere mai amanuntita a oamenilor intalniti si eventual cu care ai discutat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Sâm Mai 29, 2004 9:01 am

urmeaza, aiule, urmeaza.

10x.

later: G., daca-i asa, imi pare rau. Imi retrag postul pacifist. Foarte urit din partea ei.
aizzz&co
Necko

Mesajde Shaki » Dum Mai 30, 2004 1:37 pm

Crystalized, abia acum am citit discutiile legate de jurnalul tau si vreau sa-ti spun ca imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Dar gresesti. Jurnalul e un coltzishor in care fiecare dintre noi poate exprima ceea ce este, si tu renunti mult prea usor, dupa doar cateva critici. Eu te sfatuiesc, daca nu te superi ca-ti dau un sfat, sa fii mai sigura pe tine si sa continui.

Darkshines, imi place mult ce-ai citit ultima oara in jurnal si sunt complet de acord cu tine.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale