Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Noapte buna Wild Rose ! Insanatosire grabnica :yD
Noapte buna Necko , Mosh , Monk , Gabuba , Love , Alex , Depeche , Jadore , Nanuka , Delphy , Scorpi , Catze , K@tzi , Hades , Oana , Aliosha , Vali .. forumisti ... Noapte buna tuturor !
:kiss:
Noapte buna Necko , Mosh , Monk , Gabuba , Love , Alex , Depeche , Jadore , Nanuka , Delphy , Scorpi , Catze , K@tzi , Hades , Oana , Aliosha , Vali .. forumisti ... Noapte buna tuturor !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Noapte buna:nightmare,gabuba :love: ,weet-weet,hades,katy,necko,jadore,wild...Noapte buna tuturor,oriunde v-ati afla! :love:
- Catzelusha
Noapte buna:Wild Rose,Katzy :love: ,weet-weet,jadore,evelinne,necko,scorpy,andreea,:love: .
Noapte buna!
Noapte buna!

- Catzelusha
Noapte buna, copii !
A fost o data ca niciodata un foruuuum. Si aici traiau o multime de forumisti, care mai de care mai ciudati si cu nume mai ciudate...
Si seara, inainte de culcare, se pupau cu dragoste, pentru ca erau cei mai buni prieteni din lume, isi urau noapte buna si se culcau fericiti la gindul ca se cunosc
!
A fost o data ca niciodata un foruuuum. Si aici traiau o multime de forumisti, care mai de care mai ciudati si cu nume mai ciudate...
Si seara, inainte de culcare, se pupau cu dragoste, pentru ca erau cei mai buni prieteni din lume, isi urau noapte buna si se culcau fericiti la gindul ca se cunosc

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Maine ma trezesc la 5.00, ca in fiecare dimineata, de altfel, asa ca noapte buna Necko, Gabuba, Catzelusha, Weet-weet, Gabi (Moshu), Vali, si tot cei care acum nu imi vin in minte din cauza oboselii acumulate la scarbici.
Noapte buna, tuturor!
Noapte buna, tuturor!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Noapte buna : Necko,Scorpy,Nanuka,Alexandra,k@tzy,gabuba...noapte buna si vise placute!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Catzelusha
Nopate buna, SCORPY ! (am uitat cum te numesti dupa numele mic...sa-ti zic dupa el)
Noapte buna si la toti care se culca. Eu nu ma culc...ca azi e seara magica. Prietenii stiu de ce ! *p
Noapte buna si la toti care se culca. Eu nu ma culc...ca azi e seara magica. Prietenii stiu de ce ! *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte buna, copii !
Noapte buna, Scorpy, somn usor !
Noapte buna, antipatico, k@tzy
, Weet-weet, WR, Delphyna, bad bad Annie, G., monk, hades... noapte buna, moshule si bine c-ai venit ! Noapte buna tuturor.
Noapte buna, Scorpy, somn usor !
Noapte buna, antipatico, k@tzy

aizzz&co
-
noapte buna, k@tzy ! (eu cu tine am si vorbit la telefon. mai stii ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Noapte buna Necko , WR , OM , Monk , K@tzy , Gabuba , Love , Shaki , Depeche , Jadore , Nanuka , Hades , Scorpy , Delpy , Poke , Oana , Aliosha , River ... noapte buna forumisti !
( eu sunt fericita : am primit un pachet de la ai mei :yD iar Necko m-a pus pe gand cu ce a zis ea pe "medicina" .. ehh , noapte buna ! )
( eu sunt fericita : am primit un pachet de la ai mei :yD iar Necko m-a pus pe gand cu ce a zis ea pe "medicina" .. ehh , noapte buna ! )
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Noapte buna,Katzy,wild{pe care o visez seara de seara...serios},gabuba,scorpy,necko,nanuka...noapte buna,alex! *p
- Catzelusha
Noapte buna, Jevrutza ! :yD
-
Noapte buna, Weet-weet. Aliosha chiar remarca ca il pomenesti mereu in urarile tale..desi nu va stiti unul pe celalalt. ~)
-
Pace si tie, hades !
Noapte buna, fetelor ! Weet-weet, antipatico, k@tzy (ai putea sa incerci sa aplici sfatul pe care ti l-a dat Jadore, e foarte bun) WR, Jadore (miine bem-bem ! - io prima, io prima !!!) Oana, depeche, dark soul,
Noapte buna, baieti ! G., monk, OM, Aliosha.... uelcam haum.
Noapte buna, fetelor ! Weet-weet, antipatico, k@tzy (ai putea sa incerci sa aplici sfatul pe care ti l-a dat Jadore, e foarte bun) WR, Jadore (miine bem-bem ! - io prima, io prima !!!) Oana, depeche, dark soul,
Noapte buna, baieti ! G., monk, OM, Aliosha.... uelcam haum.
aizzz&co
-
Noapte buna, batrane Necko !
-
Ehei oameni buni...pt a doua oara in luna asta ma vad nevoit sa stau toata noaptea sa invatz pt colocviul la organe de masini de maine. Cafeaua e pregatita, tragerea de inima o am (ciudat). Mai joc vreo 2 meciuri in NHL si ma bag pe invatzat. Sunt convins ca voi o sa dormiti porceste pana maine la 11:00 (ora la care eu voi fi terminat exam-ul) asha ca o sa va urez si eu un Noapte Buna nu prea sincer ca deh! altii dorm si eu stau treaz. O rugaminte am....dormiti si visati si pentru mine. In final nu pot sa nu o remarc pe weet-weet care ma pomeneste de fiecare data (poate de aia stranut mereu copios seara) si sa-i urez si eu, de data asta sincer, noapte buna! :kiss:
-
Love2Fly - Junior Member
Ia-te-uita ! love2 ! ne pare rau pentru tine, dar iti tinem pumnii cu ocazia organelor de masini. Doamne, ce materii ! Deci nu-ti putem ura somn usor, asa ca iti uram un sincer si calduros "spor la invatat" ! Si daca Weet-weet te pomeneste mereu, noi macar sa-ti sunem "Sanatate si noroc!" cind stranuti.
peseu: noapte buna, tinere mosh !
peseu: noapte buna, tinere mosh !
aizzz&co
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma