C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
eyewitness scrie:gigi nr 7
io voiam cu numaru 11, da nu-i bai, ca o sa scriu cu careuoca langa 7-le ala +4. nu cred ca o saj dia cineva siama.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alaleo
nasualoooooooooooooooooooooooooo, invadarí£ ozenistele!
nasualoooooooooooooooooooooooooo, invadarí£ ozenistele!
ANTI
-

zioa buna sa va fie
azi ceva trebi da unele suporta amanare
de mare angajament nanuka si rockotecile. uare cum o fi calculat iea ca in ezat doo luni dai faliment daca investesti banii intro rockoteca?
azi ceva trebi da unele suporta amanare
de mare angajament nanuka si rockotecile. uare cum o fi calculat iea ca in ezat doo luni dai faliment daca investesti banii intro rockoteca?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ser`us! la fel ca-n ultima saptamana, deci najpa!
bre memet, io de obicei ma tzin de cuvant, numa ca in cazu asta ma vad nevoit sa-mi cer scuze shi s-o aman pe saptamana viitoare! am nejte zile infernale, completate cu folbaluri seara, ashea ca nema extratimp! oricum, dac-am zis ca trimit, trimit, stai linijtit!
memetShol scrie:naie astept alcoolu
bre memet, io de obicei ma tzin de cuvant, numa ca in cazu asta ma vad nevoit sa-mi cer scuze shi s-o aman pe saptamana viitoare! am nejte zile infernale, completate cu folbaluri seara, ashea ca nema extratimp! oricum, dac-am zis ca trimit, trimit, stai linijtit!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
cuacavete , sa nu spui ca terminasi cei 3,726 litri de vin shacu arde buza dupa neshte alcuale. gasishi bre ieri cantina saracilor undeti spusei io?
-

bre, me-am schimbat peceul! mere ceva mai repede shi (important) are meil care merje!:) cu tuate astea, ieara plec! ne mai vedem!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aiule de mare angajament cantina aia a saracilor. Bre o supa de n-atz vazut voi in viatza vuastra. Avea chiar urme si miros de cartofi. ce sa mai am halit incredibil...
bre io's tanar si nelistinit...asa ca cum sa stau linistit?
la restu ola...cum anuntza cineva mai antepostator cica ie mercuri
zis ca trimit, trimit, stai linijtit
bre io's tanar si nelistinit...asa ca cum sa stau linistit?
la restu ola...cum anuntza cineva mai antepostator cica ie mercuri
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
presimt io ca nucanprt mai are putzin si va scrie pe tredu lu matinalu cu industriale.
-

merluciu, datzi linc unde invadeaza ozenistele ca pana gasesc io trece ziua.
bunadimineatza la uameni.
aiule, zi merluciu, tu cat le dai la ashtia de la activ FM sami puna inagadavida in fiecare dimineatza?
bunadimineatza la uameni.
aiule, zi merluciu, tu cat le dai la ashtia de la activ FM sami puna inagadavida in fiecare dimineatza?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
alaleo'nco dat
merluciu: nasualo, s-a sters urmele cu buretele (c.n.). era pe threadu de vrei matale sal inchizi daca boss nu are nimic inpotriva.
opaaaaaaa: nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
merluciu: nasualo, s-a sters urmele cu buretele (c.n.). era pe threadu de vrei matale sal inchizi daca boss nu are nimic inpotriva.
opaaaaaaa: nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ANTI
-

buna ziua, io sunt. az ma luat cu ingrijorare mare care creca ma simtz cam rau dandum seama ca pana acu deja am baut trei cani intregi de suc de mere care num place niciodata si ie prima data intaia uara. mie sete rau. dece uare ca aseara am fost numa si numa la teatru.
cum ma preziseshi tu pa mine baicse...
cum ma preziseshi tu pa mine baicse...
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
bon dimineu !
deci eo am venit shi plec dinou care az shi tuata sactamana o sa fiu pe teren sa inaltzam o gruapa care o construim noi shi ma duc sa supraveghez utilajele shi pe muncitori care am luat shi doo jumatatzi de mitilic shi o franzela pruaspata in scop ca sa le conbinam la pranz.
am telefonken la mine, ashea ca daca va plitisitz, avem un birt apruape de locu cu gruapa ezact dasupra.
un intelectaul haipa !
deci eo am venit shi plec dinou care az shi tuata sactamana o sa fiu pe teren sa inaltzam o gruapa care o construim noi shi ma duc sa supraveghez utilajele shi pe muncitori care am luat shi doo jumatatzi de mitilic shi o franzela pruaspata in scop ca sa le conbinam la pranz.
am telefonken la mine, ashea ca daca va plitisitz, avem un birt apruape de locu cu gruapa ezact dasupra.
un intelectaul haipa !
-

neatza - Mesaje: 5820
rammstein, matchbox 20, manson, jethro tull, the doors, mark knopfler, nirvana, ac/dc, oomph, nick cave, dead can dance
senvish mic + multzi shefi, netu care se tarashte, elicoptere militare, avioane particulare, vasile dormind, suare.
cam asta e ziua de azi la munca
senvish mic + multzi shefi, netu care se tarashte, elicoptere militare, avioane particulare, vasile dormind, suare.
cam asta e ziua de azi la munca
- gaga
aoleooo ca erea sa uit, danone, daca mai baga ala oftopicuri p'acolo, nui da ban, da duar avert intro prima faza.
se pare ca miam gasit inlocuitor la ionuzzz
se pare ca miam gasit inlocuitor la ionuzzz
-

neatza - Mesaje: 5820
vasile in crajma
animale, bucatzi mai mici de film nu potzi face?
ah, transformatz extensia din txt in mpg
animale, bucatzi mai mici de film nu potzi face?
ah, transformatz extensia din txt in mpg
- Fişiere ataşate
-
[Extensia txt a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
- gaga
crapai si io putin usa, ma uitai pacilea , vazui ca toti sunteti cufundati in munci si iesi tiptil sa nu va deranjez. sunt mandru de voi si creca patronii vostri mai mult ca mine.
-

vezica sunt shi io mai in fundu salii, spre giam, daco crapai mai hotarat ma vedeai care meam adus scaunelu pliant care de cant nam mai dat paici meau luat nejte uameni shi scaunu shi avataru, shin piciuare nu posa stau prea mult. navetz nejte cenusha?
peseu: ce indica ciasu? gradele dela bancoc?
peseu: ce indica ciasu? gradele dela bancoc?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Am trecut sa va zic ca mi-e foame shi ca useritza shaki ie gelos! Sereaca!
Altceva,la mine la servici e agitatzie mare!Parca toata lumea ar fi bagata intr-un mixer!Vai ce ma offtic!
danone,azi s-ar putea sa faci mai multe puncte decat mine la airbus,ca creca n-o sa particip!
tot io da mai leitar umpicio azi n-am muzici din cauza lu uairlesu masii cacu-m-ash in el!
Altceva,la mine la servici e agitatzie mare!Parca toata lumea ar fi bagata intr-un mixer!Vai ce ma offtic!
danone,azi s-ar putea sa faci mai multe puncte decat mine la airbus,ca creca n-o sa particip!
tot io da mai leitar umpicio azi n-am muzici din cauza lu uairlesu masii cacu-m-ash in el!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ptiu...batate sa te bata norocu la bingo nashico ca nu te vazui ca de cand nu mai venishi pacilea uitaram dracu si cum arati. da matale azi nu trebea sa fii pe traseu?
-