Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Buna dimineatza...Shaki (triple-kiss) , Necko, Weet-weet, SCORPY, dark_soul, gabuba, Wild Rose si tuturor prietenilor.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Buna dimineata, Necko! Buna dimineata tuturor.
Celor care merg la servici, spor la lucru.
Celor care merg la scoala, bafta.
celor care au astazi examene, si mai multa bafta!
Sa aveti cu totii o zi minunata!
Celor care merg la servici, spor la lucru.
Celor care merg la scoala, bafta.
celor care au astazi examene, si mai multa bafta!
Sa aveti cu totii o zi minunata!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, copii!
Mi-e frig si as vrea sa fie weekend. Multumim, Scorpy pentru urari. Hai sa bem o cafea fierbinte (tu cu laptic), poate ma mai incalzesc.
Mi-e frig si as vrea sa fie weekend. Multumim, Scorpy pentru urari. Hai sa bem o cafea fierbinte (tu cu laptic), poate ma mai incalzesc.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Buna dimineata, dragi forumisti.
Buna dimineata, Necko. Poti, te rog, sa imi aduci o cana de ciocolata calda? Imi facusem eu de dimineata, dar si-a bagat Toto botul in cana si bineinteles ca mie nu mi-a mai lasat nimic!
Buna dimineata, Necko. Poti, te rog, sa imi aduci o cana de ciocolata calda? Imi facusem eu de dimineata, dar si-a bagat Toto botul in cana si bineinteles ca mie nu mi-a mai lasat nimic!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata, copii !
Va urez o zi minunata. La Severin e soare si sigur azi va fi cald.
Ciocolata spui, Scorpy? S-a marcat. Imediat se face. Acuma, nu te supara pe Toto, cui nu-i place o ciocolata buna....
Va urez o zi minunata. La Severin e soare si sigur azi va fi cald.
Ciocolata spui, Scorpy? S-a marcat. Imediat se face. Acuma, nu te supara pe Toto, cui nu-i place o ciocolata buna....
aizzz&co
-
Buna dimineatza !
Nicholas...vezi ca diseara e finala Champhions League. ~)
Nicholas...vezi ca diseara e finala Champhions League. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Buna sa va fie dimineata, copii frumosi !
Sorpy, ai doo posibilitati: ori ascunzi cana, ori bei ciocolata dintr-o bucata.
Mare adevar graita domn primar general ! Vara nu-i ca iarna !
Sorpy, ai doo posibilitati: ori ascunzi cana, ori bei ciocolata dintr-o bucata.
Mare adevar graita domn primar general ! Vara nu-i ca iarna !
aizzz&co
-
Buna dimineatza!
Eu o sa fiu plecata o perioada, asa ca nu va voi mai spune buna dimineata pana luni... Va transmit un mare "buna dimineata" care sa fie valabil pana atunci
Asadar... buna dimineata SCORPY... si incearca sa muncesti mai putin sau macar sa te odihnesti mai mult. Buna dimineata Moshule si quvatruple kiss-kiss :kiss: Buna dimineata dark_soul, Gabizzu, Katzy si bafta la scoala! Buna dimineata Necko
! Buna dimineata Weet-Weet, Bad Bad Annie, paiacec, Love2, Catzelusa, Wild Rose, Oana, Aliosha (pe care nu stiu daca o sa ajung sa-i vad)... Buna dimineata si tie, nocturna-nighty-nopticica
!

Asadar... buna dimineata SCORPY... si incearca sa muncesti mai putin sau macar sa te odihnesti mai mult. Buna dimineata Moshule si quvatruple kiss-kiss :kiss: Buna dimineata dark_soul, Gabizzu, Katzy si bafta la scoala! Buna dimineata Necko

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Neatza : Necko, OM, Aliosha, Weet-weet, :love:2fly, Gabuba, Matrashita, Shaki, SCORPY, Decret, etc !
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Shaki, quvatruple kiss-kiss este ceva mai mult decat suprem. Este ca si cum am descoperi ca exista cineva cu 3 clase peste Dumnezeu. Asa ca nu folosi aiurea termenul. Nici macar nu imi raspunzi la ce te intreb pe YM...si imi trimitzi kiss-kiss-uri cvadruple. :yD
Buna dimineatza, Wild Rose ! Ma dezamageste faptul ca Alin nu este in lista ta de urare. Sau i-ai urat personal ? *p
Buna dimineatza, la toti prietenii mei de pe acest portal !
Buna dimineatza, Wild Rose ! Ma dezamageste faptul ca Alin nu este in lista ta de urare. Sau i-ai urat personal ? *p
Buna dimineatza, la toti prietenii mei de pe acest portal !
-
Nu, Necko. Tu esti prietena mea din viatza de zi cu zi. ~)
Buna dimineatza, batrane ! *p
Buna dimineatza, batrane ! *p
-
Shaki scrie:Asadar... buna dimineata SCORPY... si incearca sa muncesti mai putin sau macar sa te odihnesti mai mult.
Eheee, daca ar dupa mine, crezi ca nu as face asta? Numai ca daca muncesc mai putin, o sa munceasca si seful mai putin cand imi va numara mie salariul.:-S
Dar las' ca ajung eu sefa!
Buna dimineata, Gabi!
-
SCORPY - Junior Member
SCORPY scrie:Buna dimineata, Gabi!
Buna dimineatza, Aniela !
-
Buna dimineatza, Gabishor ! *p
-
Buna dimineata, Zoso, buna dimineata Hades.
Buna dimineata, dragi forumisti, sa aveti o zi superba!
Necko, iar esti lenesa? Treci imediat la cafea!
Buna dimineata, dragi forumisti, sa aveti o zi superba!
Necko, iar esti lenesa? Treci imediat la cafea!
-
SCORPY - Junior Member
Buna dimineata Necko , Scorpy , Fly ! Buna dimneata forumisti matinali sau lenesi !
( eu urasc Féria ! mancare multa , bautura multa , oameni multi , oameni beti , zgomot mult si cel mai rau : coride !!! le detest ! si sunt in centru orasului , deci zgomot , cat cuprinde . si mai vine si weekend-ul :cry: )
Sa aveti o zi buna !
:kiss:
( eu urasc Féria ! mancare multa , bautura multa , oameni multi , oameni beti , zgomot mult si cel mai rau : coride !!! le detest ! si sunt in centru orasului , deci zgomot , cat cuprinde . si mai vine si weekend-ul :cry: )
Sa aveti o zi buna !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Buna dimineata, copii somnorosi!
Dormiti linistiti, eu tocmai am pus de cafea. Ce faina e aroma cafelei proaspat facute !
peseu: ceasul forumului arata timpenii. e ora 5:00 A.M.
Dormiti linistiti, eu tocmai am pus de cafea. Ce faina e aroma cafelei proaspat facute !
peseu: ceasul forumului arata timpenii. e ora 5:00 A.M.
aizzz&co
-
Chiar ma miram .. cum adica ne spui buna dimineata la ora asta ?!
Eu am dormit 3 ore si gata ! Back to work !
Buna dimineata Necko , Scorpy , Delphy , OM , Vali , Gabuba , Monk , k@tzy , Catze ... buna dimineata forumisti
Sa aveti o zi frumoasa !
Eu am dormit 3 ore si gata ! Back to work !
Buna dimineata Necko , Scorpy , Delphy , OM , Vali , Gabuba , Monk , k@tzy , Catze ... buna dimineata forumisti

Sa aveti o zi frumoasa !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Neata Necko, neata weet-weet, Gabuba, Catze, Gabi, neata tuturor.In ciuda vremii posomorate da afara, eu va doresc sa aveti o zi minunata!
aaaaaa.....parca as mai dormi putin! :sleep:
aaaaaa.....parca as mai dormi putin! :sleep:
-
SCORPY - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma