INDUSTRIAL? -rammstein, static-x etc...

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde neatza » Mar Mai 25, 2004 12:10 pm

bre, eo in continuare nu intzeleg ce vrei tu de fabt. da opserv ca matale nu intzelegi chiar nimica. aici ie vorba despre industrial. daca ai ceva de spus legat de acest sujet, baga in continuare. daca totush vrei sa ramai la statutu de "sinplu opservator", asta se poate rezolva shi fara actziunea de a face valuri dand cu bata in balta.

care ie lagatura cu divinitatea ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde NewDetails » Mar Mai 25, 2004 4:00 pm

-nu stiu ori esti prea ..... ori nu citesti tot postul... cat despre divinitate iti zic ca are legatura....chiar m multe ;
dar problema e ca nu ai raspuns la nici o intrebare...(ia-o usor,sistematic...)
-cat despre muzica...spune (cantitativ) cata muzica ai ascultat?(sper ca ai inteles asta-nr de GB-simplu nu crezi...)
NewDetails
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Mai 26, 2004 8:41 am

Cocluzie:.....pune-ti frumos mana si ascultati muzica si (preferabil) comentati mai rar.

copchilu' pana apare neatza satz dea na na, daca noi pune-m te duci si matalutza pe la scoala? esti varaza la gramatica limbii romane.

spune (cantitativ) cata muzica ai ascultat?

io odata l-am vazut ascultand si 3 kile, fara TVA a dat saracu' o gramada de bani, nu-l mai cera si tu asha.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Mie Mai 26, 2004 9:26 am

bre omule, uite cum sta treaba: ceea ce spui tu aicia, nu are legatura cu ce se intanpla pe tredu asta.

daca vrei sa vorbeshti despre industrial, potzi sa o faci linishtit in continuare. daca vei continua cu discutziile astea facute numa de dragu de a te incontra cu cineva, atunci itzi sugerez sa mutzi cuvintele in alta parte.

in locu tau, inainte de a arunca cu idei in stanga shi in dreapta, aj punea mana shi aj deschidea un regulament al functzionarii unui forum.

cat despre adevaratul meu raspuns il gaseshti acolo unte ii ie locu: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=267113#post267113

neatza

Mesajde BloodOnMoral » Joi Mai 27, 2004 11:26 am

Asadar ... iar am ajuns la spartul targului, dar exprimarea libera e permisa in asa democratie.
Rammstein imi place de cativa ani buni, mai precis de cand germana mea s-a exacerbat peste granitele substantivelor comune si am inceput sa pricep mesajele, sadice ce-i drept, dar perfect indreptatite. Si nu i-as califica drept industrial, cred ca asta e o idee gresita, constand in faptul ca ei folosesc diverse scule ciudate in timpul concertelor si alte asemenea minunatii. In fine, caracteristica e mai degraba de un power sau chiar heavy cu multe influente. Dar nu mi-a placut niciodata sa includ muzica in genuri ... In fine, am si tricou cu Sennsuch, albumul meu preferat, in caz ca asta conteaza. Dar muzica iubita o porti in suflet, nu inscriptionata pe un material. Parerea mea.
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde nairdam » Vin Iun 04, 2004 12:41 am

N-am auzit nimic pe aici de Die Krupps, care mi se par printre cei tari in materie de industrial, cu toate ca nu au ma scos nimic de ani buni.
Si as mai aminti si de Schnitt Acht, o formatie care a scos doar un album in '94. Nu i-am mai ascultat de vreo 2 ani, dar stiu ca-mi placeau atunci. Albumul se numeste "Slash and burn" si, probabil ca, nu prea se gaseste.
nairdam
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Iun 07, 2004 3:51 pm

neatza

Anterior

Înapoi la Rock international