concurs: a 11-a poveste
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
concurs: a 11-a poveste
Pana cand Proconsul va scoate noul album, sa ne amintim de celelalte: Tatuaj, Mi-ai luat inima, 10 Povesti. Va propun un concurs de "creatie". Plecand de la o piesa de pe unul din aceste trei albume, scrieti a 11-a poveste, (nu foarte lungă, ca sa se preteze la formatul forumului) inspirata din viata voastra. Concursul va dura cam o luna, pana cand va iesi primul videoclip al noului album. Cea mai frumoasa poveste, votata tot de voi, aici pe forum, va fi premiata. Premiul va fi un tricou cu trupa Proconsul. 

-
camitza1 - Junior Member
trist
ma uit uneori pe forum si vad cate 10-12 vizitatori care dupa 5 minute dispar, fara sa scrie nimc. Ma uit si pe alte site-uri straine si pe forumurile lor e agitatie mare, povestesc orice, organizeaza intalniri, inventeaza jocuri. si atunci nu se poate sa nu ma intristez. De ce suntem atat de refractari in Romania in a ne exprima parerea? De ce nu avem curajul unei pareri pertinente si deschiderea pentru discutii sincere, fara atacuri la persoana, fara prejudecati? Suntem inchisi, incorsetati, ne e frica sa ne bucuram chiar si de lucrurile marunte... Chiar si aici, unde nu ne sunt dezvaluite identitatile. De asta e atat de trist.
-
camitza1 - Junior Member
neinregistrat mic si trist
ete na si eu care am cerut asa putin.tu mi-ai fi zambit,eu ti-as fi spus o poveste intreaga, as fi luat premiul si mi-as fi luat zborul.bine, plec sa-mi gasesc un nume
- Neinregistrat.
Coralia1 scrie:Nu te supara, dar cine vrea sa scrie pe un forum, unde daca bassistului nu ii place subiectul il nchide, unde ti se modifica mesajul sau unde raspuns la o intrebare sa-i arate consideratia pe care i-o poarta prin degetul mijlociu al nevestei????!???
Cu riscul de a fi Offtopic, trebuie sa-ti spun ca exagerezi putin.
Cand am venit pe acest forum, am avut convingerea ca cei care se opresc aici sa citeasca sau sa scrie, o fac din nevoia de a se simti bine. Cum formam un public din indivizi aflati "la distanta unii de altii", caracterizati prin opinii, atitudini, idei si valori, este normal ca si notiunea de a "te simti bine" sa difere de la o persoana la alta.
Unora le face bine sa se mandreasca cu cei dragi sufletelor lor (XBASS). Altora sa isi expuna aici creatiile (CAMITZA1). Unii cauta, tot aici, sfaturi (PADAWAN), altii, in masura in care se pricep, dau sfaturi (BASSPLAYER)Iar mie imi place sa fac pe "psihologul" in acest moment.

Important este ca ne place muzica, ne place Proconsul, caci altfel..poate nu ne-am fi intalnit.
Dar...daca nu ne intalnim aici, ne vedem la concerte. Tot noi suntem:)
P.S.Nu-mi spune ca acest raspuns ar fi parca un fragment dintr-un text "citit" de o minunata prezentatoare. Nu-mi face surpriza asta, te rog!;)
-
viva - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1