comentarii impertinente la poze
Catzelusha esti o scumpikkkkkk tareeeeeeee....ai un zambet adorabillllll....imi place poza cu catzelushii, pacat ca ti se vede numai o parte a fetei, inca o data iti spun, ai un zambet de invidiat...
Diana, ai un corp foarte frumos intr-adevar....fara burtik*p hihi.....
Diana, ai un corp foarte frumos intr-adevar....fara burtik*p hihi.....
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Catze, esti dulce ca de obicei, doar ca incearca sa renunti la bretonel. In rest nu am ce sa-ti reprosez. 

[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
caciula cu ciucure, fraierule care esti ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pai m-as fi mirat sa vezi la voi asa ceva...unde inca mai sunt la moda treningurile din fash Sergio Tachini si tricourile GeeBee.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
hahahaha..moshule, opreste-te acum cit mai ai putina dignitate in tine..*loooool* Ce fata ai!!! Arunca dracului fesul ala, ca nu-ti sta bine deloc cu el! Sa nu-mi spui ca aveai pantofi roshii in picioare, sa se asorteze cu el? :yD
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Impart parerea lu´ weet-weet..prea groase pentru gustul meu
Pe cind comoderatorea mea..nami-nami :yD

-
Nicholas_Alex - Junior Member
paiacec scrie:Oribile,barem ai idee cum se manuieshte arma aia cu care te duelezi cu vershoar-ta?
din pacate nu. dar unchi'miu este expert.

-
bah..nu mai bagati poze cu voi copii pe subiectul de poze cu forumisti. e subiect special cu poze de cand eram noi copii...facut de depechemind. cautati-l si folositi-l.
Grasooky...ala e un fes Givenchi, cumparat din Mall-ul din Lyon. Am dat 14 euro pe el. Neam de neamu' tau n-are asa ceva.
Grasooky...ala e un fes Givenchi, cumparat din Mall-ul din Lyon. Am dat 14 euro pe el. Neam de neamu' tau n-are asa ceva.
-
Moshule, poate sa fie si de la Dolce and Gabana si sa fii dat 200 euro pe el, ca tot urat iti sta
am mai vazut pe cativa p'aici cu fesuri d'astea, quebecosi d'astia care traiesc inca in anii 70 si poarta haine cu "flower power"
am mai vazut pe cativa p'aici cu fesuri d'astea, quebecosi d'astia care traiesc inca in anii 70 si poarta haine cu "flower power"
-
Dany_S - Junior Member
Hahahahaaaaaaaaa bursukyyyyyyyy vorbesti de 14 para de parca-ai vorbii de-o averee...* yo nu stiu daca e atat de ieftin un fes de la Givenchy...umm de obicei astea de firma costa cam de la 40$ in sus....aici in Canada cam asa ie.....ma refer la haine...
Si daca tot iti place sa-l porti puneti-l macar bine pe cap, nu asa la mishtocareala :yD
Si daca tot iti place sa-l porti puneti-l macar bine pe cap, nu asa la mishtocareala :yD
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
bine. tu vezi ce-mi aduci din Canada...si mai vedem noi cum il port. Aliosha s-a prezentat cu un tricou Nike. astept ceva cel putin egal si de la tine. *p
ia uite...si tu si Dany...sunteti din Montreal...si va luatzi de fesu' meu. va cunoasteti ?
parereaa mea...ca avetzi aere de Canada ! :p
ia uite...si tu si Dany...sunteti din Montreal...si va luatzi de fesu' meu. va cunoasteti ?
-
Oribilul Mosh scrie:bine. tu vezi ce-mi aduci din Canada...si mai vedem noi cum il port. Aliosha s-a prezentat cu un tricou Nike. astept ceva cel putin egal si de la tine. *p
:yD :yD
nu ne cunoastem personal, dar si ceilalti s-au luat de fesu tau

iti's aducem un tricou Adibas sau mai vand indieni tricouri Nautic (au uitat "a" de la sfarsit

-
Dany_S - Junior Member
Hmm, nu stiam ca o caciula de la Givenchy costa doar 14 euro, da ma rog poate nu stiu eu asa bine. Vorba lui Danny - Givenchy sau D&G - la fel de urata ramane. Am avut si eu prin '96 un tricou pe care scria Giorgio Armani luat de pe la Niagara de pe undeva, dadusem doar 20 de canadieni pe el - va inchipuiti cat de "armani" era.L-au purtat toate prietenele mele, cate o sambata fiecare. Nu mi-o lua in nume de rau , dar mi s-a parut doar amuzanta replica ta "...ala e un fes Givenchi, cumparat din Mall-ul din Lyon. Am dat 14 euro pe el...." :N
-
Prozac - Junior Member
Mie imi place ca toata lumea a pus botu' la fesu' meu. Sa va zic ce e cu el : am dormit la cort si mi-a fost frig peste noapte si i-am cerut lu matusi'mea sa-mi dea o caciula...ceva. Si mi-a dat fesu' asta..pe care l-a gasit in magazia de lemne. Cred ca a fost a lu var'mea...cand avea 5 ani.
-