C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
merluciu: nasualo, pe la ce ora vine aiu azi de la unte ie plecat?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
aiu pleaca la 13.30 de acilea si pe la 16.30 ie in bucuresti . da cine si de ce-ntraba ?
merluciu: danone, invitatiile ie la miko deja, sector a ,randu 7. ai grije sa nu te scuipe ian pe crestet
merluciu: danone, invitatiile ie la miko deja, sector a ,randu 7. ai grije sa nu te scuipe ian pe crestet

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
nu bre totzi ailalti muncesc din greu:
- neatza sapa gropi
- sod nustu
- baicsu inca tre sa mai munceasca ca sa plateasca beletele la sport
- dana cauta retete
-spaidaru palnge ca i zoofilt trandafiru
-aiu e pe altundeva...
- neatza sapa gropi
- sod nustu
- baicsu inca tre sa mai munceasca ca sa plateasca beletele la sport
- dana cauta retete
-spaidaru palnge ca i zoofilt trandafiru
-aiu e pe altundeva...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
spaidaru palnge ca i zoofilt trandafiru
LOOL intzelesem ca cineva zoofileshte trandafiru'
ai uitat de pijkej care citeshte clasa muncituare. si pt ca sa shtii, nu cat retzete, ma lupt cu YM cacul de surf control
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
merluciu: aiule, pentru ca sa striu cum facem maine, daca mae valabil.
ANTI
-

6 (5 membri si 1 vizitatori)
memetShol, baixinho ©, paiacec, piskeshu, tester
iote bre ca io's pe primu leoc. si is si cu albastru...dala de voronet
memetShol, baixinho ©, paiacec, piskeshu, tester
iote bre ca io's pe primu leoc. si is si cu albastru...dala de voronet
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
...iar
- necko sarbatoreshte ca a lasat corigentzi
- nocturna s-a decis sa intre numa noaptea
- testeru testeaza alte meleaguri forumiste
- cubu joaca table
- Skollu a intrat in House of Horror:D
- ion cu vaca e la licitatzie pentru o noo pashune
- iar eu palng (c.m.S.)
- necko sarbatoreshte ca a lasat corigentzi
- nocturna s-a decis sa intre numa noaptea
- testeru testeaza alte meleaguri forumiste
- cubu joaca table
- Skollu a intrat in House of Horror:D
- ion cu vaca e la licitatzie pentru o noo pashune
- iar eu palng (c.m.S.)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
ca me-am adus aminte. domnu cameonuuuuuuuuuuuuuuuu, na t-e mustra constinta cai lasat nejte bietzi uaminii corigentii? ha?!
ANTI
-

ziua buna sa avetzi.
io tot acolo unde ieram si ieri si azinoapte. ma simt excelent dupa un odihnitor somn de o ora si 5 zeci de minutzele in torpila alba. pula mea, parca am dormit pe terasamentu lu personalu bucuresti-titu. si am asha in ochisori, ca ceva care seamana cu nisipu de la bahamas bici.
azi ce executatzi?
io tot acolo unde ieram si ieri si azinoapte. ma simt excelent dupa un odihnitor somn de o ora si 5 zeci de minutzele in torpila alba. pula mea, parca am dormit pe terasamentu lu personalu bucuresti-titu. si am asha in ochisori, ca ceva care seamana cu nisipu de la bahamas bici.
azi ce executatzi?
-

SOD - Mesaje: 6035
deci acum io
montat scena
montat lumina
montat sunet
montat concert proconsul
mi-e foame
vreau sa manac
in consecintza, va urez un imperial noroc si ploaie, ca da ca nu beau io la terasa sa nu beie nimenea.
vdgfurkl : care vrea, sunt la baza cutezatorii. telefonu ie deschis.
montat scena
montat lumina
montat sunet
montat concert proconsul
mi-e foame
vreau sa manac
in consecintza, va urez un imperial noroc si ploaie, ca da ca nu beau io la terasa sa nu beie nimenea.
vdgfurkl : care vrea, sunt la baza cutezatorii. telefonu ie deschis.
-

SOD - Mesaje: 6035
poi io egzecut ca nush ce egzecut ca ashtept dupe nejte uameni ca sa:
- recuperez acte la matiz
- ia sotzia lu ai belete de nush unde sa mi le dea mie ca sa sun la un om sa ma vaz cu iel nush unde si cand si sa i le dau lui
dupa tuate astea creca mash culca, ie varazan capu meu.
baza cutezatorii ie aia de pe barbu vacarescu uare?
gfdgda: sa muara andy panda daca vazui mesaju lu aiu: aiule multzam am vb cu persuana draga tzie si astept casa ma sune in scop sa iau beletele.
va zic dara dragilor: guzbai
- recuperez acte la matiz
- ia sotzia lu ai belete de nush unde sa mi le dea mie ca sa sun la un om sa ma vaz cu iel nush unde si cand si sa i le dau lui
dupa tuate astea creca mash culca, ie varazan capu meu.
baza cutezatorii ie aia de pe barbu vacarescu uare?
gfdgda: sa muara andy panda daca vazui mesaju lu aiu: aiule multzam am vb cu persuana draga tzie si astept casa ma sune in scop sa iau beletele.
va zic dara dragilor: guzbai
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Inainte cu o ora sa pun punct lu ziua asta shi lu saptamana tot asta,vreau sa zic ca am optservat ca am trecut de postul cu nr. 1000 pentru a doua oara(cum o vini asta?),drept pentru care ma declar user cu peste o mie de poaste!Acuma ashtept sa vaz cand o sa mai fac iar 1 mie posturi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

pí£ienjene, esplicatia e sinpla: cineva (nu spun cine, ca mi-am jurat sa nu mai fac tanpenii) a gandit ca pe threadurile de rebus si comentarii la rebus se fac prea multe posturi. motiv pentru ca luat decizia ca respectivele threaduri sa nu mai contabilizeze posturile si, in plus, cele de pana atunci sa nu fie adaugate la socotitoare. nu stiu daca ai priceput ceva.
ANTI
-

Sa-ntzeleg ca postul actual cu nr.1000 o sa fie ala de ramane?Adica nu dispare shi asta.Oricum mercy pt. iexplicatziune!
P.S. - pt. cei care nu le convine ca am io peste o mie da posturi,sa shtitzi ca putetzi sa facetzi ce vretzi cu iele!Nu ma-ncalzeshte cu nimic!
P.S. - pt. cei care nu le convine ca am io peste o mie da posturi,sa shtitzi ca putetzi sa facetzi ce vretzi cu iele!Nu ma-ncalzeshte cu nimic!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

pí£ienjene, postul tau cu numarul o mie ie ala care vrea antii. deci nu stiu care ie postul tau cu numarul o mie.
ANTI
-

baixinho © scrie:ca me-am adus aminte. domnu cameonuuuuuuuuuuuuuuuu, na t-e mustra constinta cai lasat nejte bietzi uaminii corigentii? ha?!
ma mustra, ma! ma mustra. ma mustra rau.
da ziceti vuoi she puteam face io daca projeniturile nu au venit macar odat. ca ie vorba de proiect. dala cu faie de capt, cu borderou , alea, alea, bibliografie, asa la fro 20 de pagini. si iei nau- venit sasi- ia macar tema de proiect ca cica doamnaiebunanetrece. ceea ce ar fi oarecum adevarat, dar daca nam- obectu, dicatelea priectu cu numele si prenumele lor pe iel, io pe ce sa le dau nota? da mai au doo saptamini, daca fac ce fac treaba lor, mai au shanse.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bune dimineti la truditori
pretenaru de la marea poarta nu putu sa se urce in avion din motive de viza care este si care de fapt nu este ceea ce duce la cancelarea unui program deosebit pentru aceasta zi memorabila de sanbata si implicit a dus la prezenta mea la fabrica ceea ce nu va doresc domniilor vuastre
pretenaru de la marea poarta nu putu sa se urce in avion din motive de viza care este si care de fapt nu este ceea ce duce la cancelarea unui program deosebit pentru aceasta zi memorabila de sanbata si implicit a dus la prezenta mea la fabrica ceea ce nu va doresc domniilor vuastre
-

alaleo
lasa, nea, ca n-au intrat zilelen sac. mergem in tuamna, da numa sa vedem unde, ca stadionu din Regie nui omologat.
lasa, nea, ca n-au intrat zilelen sac. mergem in tuamna, da numa sa vedem unde, ca stadionu din Regie nui omologat.
ANTI
-

io zic ca daca vrem sa merjem la un spectacol unde sa castige sportu merjem in stefan cel mare
merluciu: jijica, auzi ieri in ctza de la un bun prieten a lu bosanceanu ca sportu va vinde locu lu petrolu. stii ceva?
merluciu2 : top urjent, koray aterizeaza deseara la 8.30 . the party goes on
merluciu: jijica, auzi ieri in ctza de la un bun prieten a lu bosanceanu ca sportu va vinde locu lu petrolu. stii ceva?
merluciu2 : top urjent, koray aterizeaza deseara la 8.30 . the party goes on

-