comentarii impertinente la poze
o sa mai vina un calup cand o sa-mi mearga netu bine. nu va nelinistiti. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
K@tzy, esti o scumpica. Dulce foc.
Crazy Babe, trai-mi-ar neamu'! Sa nu imi spui ca aia este masina ta!? In rest, si tu esti o dulce.
)
Crazy Babe, trai-mi-ar neamu'! Sa nu imi spui ca aia este masina ta!? In rest, si tu esti o dulce.

[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Crazy, sa stii ca eu te iau de nevasta si fara mashina aia! Daca vrei, bineinteles, ca traim pe vremea barbarilor.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
ce treaba ai tu cu baiatul ala? vezi ca ti-o iei. Mosh e un hobbit de treaba, ai voie sa faci poze cu el...
)

-
Tanase - Mesaje: 1238
Nu vroiam mare lucru,vroiam sa beau suc si imi tot dadeau pizza deshi nu`mi era foame.
Privirea spune altceva,nu? :p
Privirea spune altceva,nu? :p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
tre scrie:
ce "ochii" mishto aveai cand ii aveai inchisi.
auleu, imi pun cenusa in cap si fac o plecaciune. da' totusi am o rugaminte, nu mai boldui numele ca ma simt si mai umilit. se poate?

matrasito, esti dragutza foc ~)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
cum de mi-ai citit gandurile?Ti-am spus sa nu ma dai de gol....de aia nici nu te-am bagat in poza,ca vedea lumea ca imi dai sa beau:)
-
Alteta, mai remarc si eu, ca toti ceilati dealtfel, ce ochi superbi ai ! cecule, ti-ai intins pinza peste tot !
k@tzy, waw, ce prieten frumos ai ! de ce nu ne dai mai multe amanunte despre el ? actor unde? ce joaca? unde putem sa-l vedem si noi ?
k@tzy, waw, ce prieten frumos ai ! de ce nu ne dai mai multe amanunte despre el ? actor unde? ce joaca? unde putem sa-l vedem si noi ?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Scorpy mimica ta este cea a unei printese africane, de undeva de prin Africa Centrala. pacat ca nu te ajuta si culoarea pielii. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
adica vrei sa spui ca mi-s dintoasa ca o africanca!?
Ia sa ma uit mai bine, ca eu nu am bagat de seama acest lucru.

Ia sa ma uit mai bine, ca eu nu am bagat de seama acest lucru.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
nu ma refeream la dintzi ! nu te-am comparat cu Ronaldinho...ci cu o printesa africana. :yD
-
am zis eu ca e african ?
-
Necko saru`mana frumos de tot dar nu e meritul meu..e ereditar :p (chiar vroiam sa iti spun dar nu am avut ocazia,pozele din Spania sunt superbe)
Paiacec,era o gluma...era vb ca ai fi fost langa mine in poza:).Si apropo,pana la urma tot n-am mancat pizza aia.I-am luat`o la pachet lui Moshu :kiss:
Paiacec,era o gluma...era vb ca ai fi fost langa mine in poza:).Si apropo,pana la urma tot n-am mancat pizza aia.I-am luat`o la pachet lui Moshu :kiss:
-
10x nanuk , scorpy...si voi sunteti super dulci!!!
pei, necko, nush c sa zic sigur...e in trupa d teatru a liceului,nu-i stiu exact programul, mai ales acum...dar nu mai zic ca dup-aia dau in aberat!!!
glad u liked my picture!
pei, necko, nush c sa zic sigur...e in trupa d teatru a liceului,nu-i stiu exact programul, mai ales acum...dar nu mai zic ca dup-aia dau in aberat!!!
glad u liked my picture!

- kahlan
- Junior Member