era intr-o frumoasa dimineatza de mai, shi nimic nu parea a prevesti ce urma a se intampla. ma aflam ca in fiecare dimineatza la birou, navigand linishtita pe ape deja cunoscute, ca nu cumva sa patzesc oareshce naufragii. shi cum in birou era calm, linishte, mai nimica de lucru shi nici perspective nu prea existau, m-am gandit sa vad ce mai face oceanu'. shi mi-a venit in minte la-start.ro, despre care auzisem numa' de bine. bun, zis shi facut. pentru inceput, totul bine shi frumos, multe, multe linkuri utile. printre care vad acolo sectziunea de Muzica shi MP3. cul, zic. primu' link, ok, al doilea ok, cel putzin aratau a siteuri cu mp3-uri. eh, cre'ca de la linku' nr 3 incolo, cam asha da' nu-s foarte sigura din moment, ce toate s-au intamplat foarte, foarte rapid. BOOM! 2/3 ferestre deochate s-au derulat rapid shi uite asha m-am ales cu 9 virushi de toata frumusetzea, de itzi era mai mare dragul sa-i priveshti cum se zbenguiau fericitzi, facandu-mi sistemul harcea-parcea. baietzii de la IT au fost super-incantatzi, formatand discu' shi reinstaland sistemu, tot intr-o veselie.
morala poveshtii, ca poate nu v-atzi prins dar are shi morala, sunt chiar 2:
1/e bine ca experimentele cu site-uri noi sa le facetzi pe un computer care sa nu fie personal shi de acasa, ca nu shtitzi ce surprize va rezerva viitorul. (multzumesc providentzei ca avusei inspiratzia asta)
2/ shi cel mai important: FERITZI-VA DE SECTZIUNEA MUZICA SHI MP3 DE LA WWW.LA-START.RO!
deci asta am avut de spus, adio la-start.ro, a fost scurt, dar tare neplacut, abia-abia de am revenit ca sa las mesaju' asta.
multzumesc pentru atentzia acordata, ne vedem peste 2500 de ani.
Poveste de mai
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
1 mesaj
• Pagina 1 din 1