C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde eyewitness » Lun Mai 31, 2004 12:21 pm

baicsu io am acasa o tabachera fumuasa. te intereseaza?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Mai 31, 2004 1:42 pm

mi-am dat seama ca am uitat-o a doua zi dimineata, cand am plecat la munca si nu gaseam tigarile. da, as dori sa mi-o returnezi, daca nu iti cer prea mult. poti sa fuemzi tu tigarile care au mai ramas. chiar te rog sa faci asta, avand in vedere ca ai gazduit-o. insa nu m-ar deranja sa o umpli (sau daca nu pe toata, macar unul dintre cele doua compartimente) cu tigari d-alea castoace de foi sau ce or fi, ca nu stiu cum sa le denumesc. da-mi plac. :D
mersi anticipat, oricum.

ps: sper sa nu fi facut prostioare si sa se fi luat la bataie cu vasile.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Mai 31, 2004 2:03 pm

jijica, abarnam la ce te referi mai sus. io tzam zis ca am o tabachera si ma gandeam daca te intereseaza so cumpe-ri
eyewitness

Mesajde angus » Lun Mai 31, 2004 2:15 pm

buna zioa o fi la voi, ca la mine simt asha, ca o tristetza dela ploae shi mai ales dela faptul ca mi sa disparut avataru intro gruapa neagra de unde nu vrea niminea ca sal scuata. regretelemi sunt eterne. num vine sa crez ca numa mie dintre jdemiile de forumijti mi sa intamplat aceasta neplacere. num va trece sigur pana deseara. ;P

io am o scrumiera mai frumuasa ca tabachera lu aiu, baicse de ejt colectzionar creca tear putea interesa. avem di tate, intratz shi cumparatz.
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Mai 31, 2004 2:49 pm

si cum va spuneam si cu alte ocazii, in viata orice ai face trebe sa faci cu masura astfel ca si munca trebe facuta cu masura si fara exagerari in consecinta pentru azi io am cam intrecuta masura astfel ca ma voi opri aici uranduva un filosofic haipa
eyewitness

Mesajde paiacec » Lun Mai 31, 2004 2:52 pm

Deja e trecut de ora shaptishpe shi ma gandesc sa va zic pa................................................................................................ deci,pa.Ash mai fi stat umpic,da a trebuit sa cedez locul meu obishnuit altciuva shi sa ma mut la janghina asta de calculici in care tre sa batzi cu barosu sa scrie ceva,+ ca shoarecele are o bila cu coltzuri(dardaie pa pad)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Necko » Lun Mai 31, 2004 3:00 pm

io haipa nu va zic. mai stau paici ca poate mai vine testeru, mai vine bassu, sau cubu... nu jtii cint te trejesti cu iei. deci io mai stau.

oyaafre: danone, unte ejti mah? file?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde baixinho© » Lun Mai 31, 2004 4:11 pm

nenea angus, mae si JaJaBeens sham priceput ca mae si K-gula. dej nu ej singuru fara avatar.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde tester » Lun Mai 31, 2004 7:23 pm

m-a strigat cineva?

Necko ce faci n-ai batut inca scoru la tetris :) Te lasi pe tanjala.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde Necko » Lun Mai 31, 2004 8:02 pm

salve, testere

**tui tetrisu vietii ! cine poa sal- bata pe baicsu !? mai incerc, mai incer, dar dejaba. mai cami- vine sa ma resemnesc.
aizzz&co
Necko

Mesajde tester » Lun Mai 31, 2004 10:02 pm

hehe, deci eo am facut scor la un joc si inca nu m-am prins de reguli. treaba serioasa.
Rehab is for Quitters
tester
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Iun 01, 2004 6:37 am

Necko scrie:mai cami- vine sa ma resemnesc.

poate sa te relacsezi. :D

alaleo la voii
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Mar Iun 01, 2004 6:45 am

Buna de dimineatza

Merlucius va rocomand o vulcanizare si anume pe pache protopopescu, treci de pro tv si la primu semafor, inainte sa faci dreapta spre grand maghi ie vulcanizarea, unde shade fo 5 tzigani care fac cia mai buna treaba pe care am intalnito io la vulcanizatori.
Bineintzeles daca le forpeshti pe linba lor, ca orice breasla are limba iei, uamenii egzecuta rapid si de calitate, plus ieften, mia aranjat si prezuanele. Boon.

Ce nu va recomand ie sa va ducetz la vulcanizare cu neatza, care nu numai ca abar nare ce ie aia o reetanshare, prezuane si cruci, uitanduse patrat la conversatzia mea cu vulcanizatoru, cum o facuse si mai devreme cand, plecand de la un rocker cacacios din radautzi iam zis de liniile genealogice ale gidranilor, noniusului si a lui furioso north star.

Da de ce nu va recomnad, pentru ca neatza, dupe ce treaba ie gata, zice aratandumi mijlocu la intersectzie: “iao piciâ€Â
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Necko » Mar Iun 01, 2004 6:59 am

baixinho © scrie:poate sa te relacsezi. :D

alaleo la voii

relacsata sunt deja, ca nu ma lasa ajtia sa votez ca nam- buletin de urbea lor. asea ca ma duc la politie sami- fac flotantu. de doojdoideani stau cu flotantu.

salve, copii!

danone, deci deaia. bine.
aizzz&co
Necko

Mesajde memetshot » Mar Iun 01, 2004 7:05 am

ba bine ca n-am masina ca s-o iau pici
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde neatza » Mar Iun 01, 2004 7:14 am

deci bon dimineu !

deci normal ca iam zis so ia pacolo adica mai exact mai prin stanga pentru ca mai pin dreapta mai ierea un gartuletz care ashea bine a parcat yaurta matizu (ptiu ! era sa zic mashina) ca cant mam dat jos cu chiu cu vai dacolo, mam inpedicat serios de gardu de metal mascat de gardu viu care erea sa ma prabushesc peste un baiat care cara de zor un cauciuc. shi ca sa nu cad am facut ditai saltu fix intro balta stropind audientza care se stransese acolo. cant mam redresat pe menbrele inferioare a isbucnit poporu in aplaose care zicea ca multzumeshte lu basescu ca a scos contorsionijtii de la circ in orashi in scop ca sa sa bucure oaminii.

in prima faza nam intzeles care erea treaba cu contorsionijtii, da dupe ce mam uitat mai atent la unte a parcat yaurta matizu, miam dat seama ca trebe sa fii de gumilastec ca sa ieshi pe aia cinci centimetri care se putea face daca deschideai portiera shi nu vroiai sa o zgarii de gardu din imediata vecinatate.

ashea ca ierea normal sai zic so ia [prin stanga, ca shi daco loa pin dreapta, tot cacatu ala ierea. care zice ia ca ie vina mea, da mam uitat in spate dupe ceam auzit harjaitu ala shi iam vazut pe baietzii de la volcanizare cum sa loat cu mainile de cap shi blestema abitir muierea de lea stricat rasadurile cu buruieni.

deci asta a fost.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde eyewitness » Mar Iun 01, 2004 7:21 am

alaleo carcotasi voiosi si vulcanizatori
eyewitness

Mesajde Necko » Mar Iun 01, 2004 7:21 am

neatza, deci asea. bine. interesant ar fi si puntu de privire a baietilor de la volcanizare, dar mai ales a lu baiatu de cara cauciucu.
aizzz&co
Necko

Mesajde paiacec » Mar Iun 01, 2004 7:33 am

Buna ziua!Azi incepe coshmaru saptamanii shi anume munca de shantierist.in consecintza plec prin unele partzi de unde sper sa ma intorn cat mai curand shi cat mai des!
P.S. - iar am luat bataie la Pishti!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Mar Iun 01, 2004 7:39 am

cecule, ai grije sa te intorci panan 3 ca aterizeaza airbusu
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Iun 01, 2004 7:42 am

ashea ca ierea normal sai zic so ia

bah, vorbejte frumos auz?

da' intr-adevar aia sa loat cu mainile de cap sia ecsclamat intrun glas "woaaaaaaaaa" mai ceva ca coru briganzilor.
gaga

Mesajde SOD » Mar Iun 01, 2004 7:43 am

ziua buna ba oamnini.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde paiacec » Mar Iun 01, 2004 7:43 am

Poa sa aterizeze shi beoingu shi tot Taromu ca tot dejaba,azi ma joc d-a montatoru de rigips;a
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde baixinho© » Mar Iun 01, 2004 7:47 am

alaleo dinou

aiule, io acu vazui, cu cat vinzi tabachera?
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Iun 01, 2004 8:02 am

doo tuborg la halba :D
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Iun 01, 2004 8:15 am

bai cemeisti prea munciti in ultimu timp. rusinica
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde gaga » Mar Iun 01, 2004 8:21 am

saliu sodilicutzicutzicu.

io trebi. bah cemeishti, ce facem bah cu noua rocarulutza izabela?

ie clar, anu asta ie un an bun la lutze, trebe insepticid mai mult
gaga

Mesajde SOD » Mar Iun 01, 2004 8:24 am

mi-e cam lene azi bre. adicalea, lene deaia mare de tot, cum se facea pe vremuri
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Iun 01, 2004 8:30 am

bah draq mai intelege cineva din trilema asta ca io nu ...

io am nejte uameni caremi dau nejte rapuarte pe care io leam dat spre complectare. care iei nu lea complectat da' zice ca iei nu lea complectat ca io nu leam trimis complectate inapoi care io navem cum sa le trimit complectate ca nu aveam datele de la iei.

ma duare capu :cry:
gaga

Mesajde memetshot » Mar Iun 01, 2004 8:39 am

trebe insepticid mai mult

vrei sa spui lutzicid
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare