Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor

...pentru cei carora le place sa scrie

Mesajde Necko » Dum Mai 30, 2004 3:47 pm

Locul din care vrei tu sa fugi, darkshines, este locul de care mi-e cel mai dor si in care imi doresc tare mult sa revin.

"pai nu vii !? ce te tine sa nu vii?" - o sa-mi spui tu pe buna dreptate... iar eu iti voi raspunde...

"nu pot sa vin, ma tine locul incare sunt acum..."

asa ca fugi, darky, fugi! dar atunci cind vei fugi, uita-te o clipa in urma ca sa poti reveni atunci cind vei dori.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Weet-weet » Dum Mai 30, 2004 4:30 pm

Ce frumos ai zis Necko ! Imi place tot ce ai scris , iar ultima pagina din jurnalul tau , mi-a facut foame si m-a facut sa vreau sa vad pe unde te-a purtat autocarul domnului Stefan , persoana importanta .. care este .
Darky , scrii tare frumos si tinzi spre trist ..
Gabuba .. nu pot sa spun decat ca e frumos ce ai scris tu .. oricum , cuvintele sunt de prisos ..
Crystalized .. a putea continua sa scrii , in engleza sau in romana , numai nu uita de unde ai plecat .
:)
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde darkshines » Dum Mai 30, 2004 7:36 pm

Darkshines, imi place mult ce-ai citit ultima oara in jurnal si sunt complet de acord cu tine.

Merci :)

asa ca fugi, darky, fugi! dar atunci cind vei fugi, uita-te o clipa in urma ca sa poti reveni atunci cind vei dori

Heh, oraselul meu mic, in ciuda tuturor lipselor si a plictiselii pe care o emana, va ramane intotdeauna "oraselul meu mic". Am mai fugit de cateva ori si, la naiba, tot m-am bucurat cand m-am intors.
"La Tulcea nu te intorci cand vrei, te intorci cand te cheama Dunarea inapoi"

Darky , scrii tare frumos si tinzi spre trist ..

Multumesc; culmea e ca nu sunt trista decat pe hartie (sau cyberspace). Jurnalul asta e ca un refugiu in care imi vars amaraciunea :)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 30, 2004 9:10 pm

si eu vreau sa revin in oraselul mic a lu' darky si sa mai mananc un cascaval pane la trident. *p
si intr-o zi am sa revin.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nanuka » Dum Mai 30, 2004 9:51 pm

Intr-o oare care masura, am iscat si eu la randul meu critica aspura useritzei Chrystalized...

Imi pare rau sincer..mi se pare tare de treaba si nu a facut nimic rau, scriindu-si jurnalul in engleza si publicand faptul ca are un oarecare sentiment pt un baietel de 12 anishori.....cat despre tine Gabuba...ai sa ai multe de pierdut in viata cu ingamfarea de care dai dovada..tind sa cred acelashi lucru pe care l-a mentionat si aceasta fata....colegii nu te suporta numai pt faptul ca esti foarte plin de tine...

Pentru a ti se acorda atentie, incerci sa te maturizezi prematur, sa dai dovada de mare inteligenta...nu neg acest lucru, esti un copil dotat si sunt sigura ca ai rezulate bune la scoala..dar incearca sa-ti vezi un pic limitele, sa ai un pic de respect fata de celelalte persoane, chiar si pe acest forum..nu vorbesc in numele meu, de mine te poti lua oricand pt ca nu ma afecteaza in nici un fel...chiar esti distractiv si-mi placi ..dar vezi tu pe fata asta ai ranit-o, nu pot fi toti bagati in aceiashi oala, sa gandeasca la fel si sa accepte ushor criticile....

Nu o lua ca pe-o ofenda, a fost decat un sfat..acum ramane la latitudinea ta daca vorbele mele sunt bine venite sau nu...oricum good luck

:)
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde gabuba » Lun Mai 31, 2004 7:34 am

bre, nanuko :hehe:
ce pana mea va-nghesuiti toti bre sxa trajeti judecati de mare valoare, chiar si tu?
nanukooooo, trezirea, ma, fato, ma! trezirea! aici suntem pe fanclub si nu ai tu de unde sa stii cum sunt eu si cat de apreciat sunt in afara. ti-as mai spune vreo doua, asa, de la obraz, dar iar zici ca vreau sa ma maturizez "prematur" si ca intr-o oare care masura sunt ingamfat...
daca cristalizata e atat de infantila la op'shpe ani si asteapta oda astfel incat sa se intoarca, eu nu o sa ii cant. nu merita. da sa-i cante in struna cei ca nanuka, poate au vreun spor.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Lun Mai 31, 2004 4:28 pm

Necko, cat te invidiez!!!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iun 01, 2004 10:05 am

Shakit scrie:stiu ca unii ma plac, si le port aceeasi simpatie.

Multzumesc! Da-mi un p.m.!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Mar Iun 01, 2004 10:12 am

Tie, mai bine iti dau un PuMn :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Mar Iun 01, 2004 10:22 am

Tie, mai bine iti dau un PuMn

O vorba din batrani spune : "Cine loveste, iubeste!" sau in franceza: "Qui aimes, se taquine!" ( il rog pa Memet sa-mi corecteze franceza varzalita da vreo 6 ani da pauza ). De aceea , va rog sa fitzi atentzi la semnatura acestei useritze, mai precis la ce-mi transmite ea mie. Mai bine da-mi o PZ.
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 01, 2004 7:33 pm

k@tzy scrie:m-a ajutat necko sa imi mai revin dar inca stau cu frica in suflet....

A devenit ceva clasic ca inteleapta Necko sa ofere sfaturi tinerelor de 15 ani de pe forum. In curand cred ca va percepe taxa. :ham:

Totusi sfatul meu este sa nu va lasati sfatuiti de Necko, ca la randul ei are nevoie de sfaturi. A-)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Iun 01, 2004 9:55 pm

monk, pe vremea mea , de 1 iunie, copiii de clasa a 9-a mergeau la cofetarie, frumos, baieti si fete, si mincau prajituri si beau cico, nu-si dadeau hainele jos de pe ei si nici nu stateau toata ziua cu gura plina cu diverse organe.

totusi: ai putea sa scrii mai des.
aizzz&co
Necko

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Iun 01, 2004 9:57 pm

Vezi, Necko ? D'aia e cazu sa incetezi cu sfaturile. Nu mai e ca acum 38 de ani...cand erai matale clasa a 9 a. *p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Iun 01, 2004 10:08 pm

sa inteleg ca eu la 7 ani eram in clasa a 9-a ? Waw ! merci de apreciere, dar te inseli.
aizzz&co
Necko

Mesajde Love2Fly » Mar Iun 01, 2004 10:19 pm

Oribilul Mosh scrie:Vezi, Necko ? D'aia e cazu sa incetezi cu sfaturile. Nu mai e ca acum 38 de ani...cand erai matale clasa a 9 a. *p

Lasa bre ca nu mai e nici ca atunci cand eram noi a 9-a. Trece vremea....ma uitam azi la tv, astai mici nascuti dupa '89 nici nu mai stiu cine e fat frumos sau ileana cosanzeana! :hi:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde bad bad Annie » Joi Iun 03, 2004 12:30 pm

Bai Alex asta e ucigator! Mereu dupa posturile lui meseriase ma gindesc ca nu poate veni cu ceva mai bun de-atit, dar dup-aia ma tin din nou cu miinile de burta lesinind de ris pe covor!
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iun 05, 2004 2:18 pm

Love2Fly scrie:astai mici nascuti dupa '89 nici nu mai stiu cine e fat frumos sau ileana cosanzeana! :hi:

pana mea, plodu' meu [in caz ca o sa am asa ceva] NU o sa stie cine e ileana si fat frumos caci nu vreau sa ramana cu sechele inca din copilarie ! ~p
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Dum Iun 06, 2004 12:01 am

Da' banuiesc ca un 4-2, 2-1 la Counter Strike o sa stie, nu? ca deh! important e sa stii sa apesi tragaciul atunci cand trebuie.....ah! si mai e si sincronizarea cu propria-ti echipa :rulz:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Iun 06, 2004 3:11 pm

evident ca o sa stie! iar la 12 ani o sa-l duc la femei! :rolleyes:

p.s. si daca-i fata, ce-i fac?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Love2Fly » Lun Iun 07, 2004 12:38 am

Avea dreptate un amic de-al meu caruia i-a facut cadou nevasta-sa un copil:
"Frate, baiatului meu o sa-i arat cele mai importante 3 lucruri in viata: stadionul Ghencea, Matasariul (centrul curvelor din Romania) si Tantza (bodega nenorocita de cartier)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde paiacec » Lun Iun 07, 2004 3:32 pm

Vedeam un leu

Sereaca,daca vedeai un dolar sau un euro puteai sa fii shi tu fericita!...ashaaaaa...ciuciu
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gabuba » Mar Iun 08, 2004 10:36 am

Love2Fly scrie:Avea dreptate un amic de-al meu caruia i-a facut cadou nevasta-sa un copil:
"Frate, baiatului meu o sa-i arat cele mai importante 3 lucruri in viata: stadionul Ghencea, Matasariul (centrul curvelor din Romania) si Tantza (bodega nenorocita de cartier)

uite un om care stie despre ce vorbeste! pacat ca nu sunt mai multi ca el, care sa stie sa puna problema, si avem atati fraieri care isi umplu plozii cu ilean consanzeana ca la 20 de ani sa ajunga peshti, criminali sau violatori; asa mai bine e copilu' invatat de mic cu placerile/neplacerile vietii si poate sa aleaga cat mai din timp pe ce drum o apuca :D :D :D :hehe:
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde eyewitness » Mar Iun 08, 2004 1:17 pm

un impatimit cititor al rubricii de jurnale , lecturand azi jurnalul celui care se autointituleaza miracol (nestiind probabil ca in limba romana miracol nu este sinonim cu penibil), mi-a transmis emailistic o frumoasa si interesanta apreciere la adresa ultimei file din jurnalul celui mai sus amintit. iat-o:

Ultima creatie literara aparuta in proza fanclubista contemporana, ne ajuta
sa intelegem incet incet, miracolul subzistentei intelectuale si a lipsei
unor cunostinte elementare, analizata asa de critici in cunoscuta carte
"Universul kitch-ului".

Tot asa cum autorul de origine maghiara ne introduce avizat in lumea
carpetelor cu rapirea din serai si a termometrelor de plastic cu scoici si
sclipici, autorul eseului ne releva o lume apreoape ireala prin paroxismul
cu care aduna cutii goale la un loc cu necesarele abtzibilde cu fotbalisti.

Cititorul urmareste cu sufletul la gura setea culturala, plastic descrisa
de autor in drumul sau printr-un mare magazin unde se pot viziona (de
cumparat nici nu poate fi vorba), etichete. Desigur, povestirea, desi
picanta, isca nishte confuzii, in special in episodul in care cititorul
incearca sa realizeze in a carui gura lovea un personaj in bikini care
statea in maini, din exprimare putand fi vorba de adversar, chiar de femeia
in bikini sau poate chiar a unuia din jucatori.

Deodata, autorul isi pierde din farmec, intamplarea trenand intre imaginile
unor personaje zambitor de neinteresante si gafele de topica si dezacorduri
gramaticale ("o familie de chinezi se uitau la ?") si inventarea unor
personaje SF ("chinezuitzii"), probabil veniti in Cora dintr-o alta
galaxie.

Satisfactia autorului nu este insa relevata pana ce nu devine el insushi
exponat, petrecand clipe minunate "in standul cu vinuri, in
cel cu beri sau in cel de dulciuri" schimband calitatea de simplu
privitor pe onoarea unui exponat.

Frumos se incheiere povestirea in care, oricine isi poate imagina o
degustare "in tihna" in marea parcare a supermarketului, in fum de
esapament, inainte de a se indrepta spre fenomenalul, supercunoscutul,
megastarul statziilor, "celebrul" capat al lui 14.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Mar Iun 08, 2004 5:19 pm

Lasa, ma, Eufrosine, ca bautura iz da intotdeauna cineva, chiar daca n-ai nici un leu. De cate ori m-am imbatat io asha... Da-l in ma-sa de Grigore!
Am ausit ca Wild Rose ie bogata, iar Shaki o luat zilele astea banii! :D
piskeshu
banned

Mesajde Necko » Mar Iun 08, 2004 8:12 pm

weed13, nici eu nu stiu de ce rid cind iti citesc jurnalul. ori de ce scrii, ori de cum scrii, ori ca nu apuc sa trag aer in plamini pina termin de citit, cert e ca rid, mah. rid. tu numa scrie. bine ai venit pe jurnale !

eufrosin, noroc cu sarpele, ca mai aflam si noi vesti despre tine. eu cred ca sarpele te pune la grele incercari, ca cele cu seful tau nebun, Marius Grigore si examenul la Materiale Electrotehnice cu eruditul profesor Petru Notingher. iar nunta este stratul de frisca de pe tortul suferintei pe cind bomboana de pe tort e noua postura a ta de dependent de banii altora pentru berea cea de toate zilele. dar, si cind vei trece toate probele la care te supune sarpele vei fi cu mult peste muritorii de rind.

k@tzy, spune-i tatalui tau ce ai de zis, dar politicos, politicos.
aizzz&co
Necko

Mesajde Eufrosin Poteca » Mar Iun 08, 2004 9:31 pm

Sarpele mai are multe incercari pentru mine.Iar cand va termina si eu voi fi trecut peste toate cu brio, imi va spune calm si cu zambetul pe buze ca m-am chinuit degeaba pentru ca mai am o ora de trait.Imi va da o bere si cand o voi termina voi incepe o viata noua cu o serie noua de incercari........
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Eufrosin Poteca
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 09, 2004 10:00 am

weed13, nu m-am suparat catusi de putin.
Iti multumesc ca esti singurul om din galaxie care nu ma crede oribil. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Iun 09, 2004 8:40 pm

Weed13, jurnalul tau e extrem de amuzant si captivant, sper doar sa nu-l paraseshti vreodata... desi vad k scrii foarte des in el, tine-o tot asha :)

Shaki

Mesajde weed13 » Mie Iun 09, 2004 9:56 pm

shaki, mersi.nu erai ironica, nu ???
moshule, mersi de intelegere. si daca nu ma crede careva la faza cu retzeta, il rog sa intre pe http://www.culinar.ro/catalog.php?tip=tipuri&id_fel=3999&categ_url=Mincaruri&scat_url=Mincaruri+cu+orez&id_cat=5&id_scat=335&pages=4&count=&records=58 si sa imi zica ce parere are.
mersi.
weed13

Mesajde Shaki » Joi Iun 10, 2004 10:12 am

Weed13, crede-ma k nu eram deloc ironica, chiar iti laudam jurnalul. Pana acum, cel mai mult imi place jurnalul tau si al lui Weet-Weet, chiar daca al ei e cam trist... Sunt cele mai simpatice jurnale :)

Shaki

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale