Comentarii la Concursul Pronosport

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde eyewitness » Lun Mai 17, 2004 2:58 pm

ayrtoane, vezi putin mai sus postul meu in care am anuntat terminarea concursului in 15-16 mai.

io doresc sa felicit castigatorii iar pentru a intra in posesia premiilor pemeiati pe baicsu pt detalii

toti trebe sa-i multumeasca baicsului pentru constiinciozitatea calculului ierarhiilor pe parcursul a peste 30 de etape.

ne vedem la tuamna cu un alt concurs interesant pana atunci succes la concursul euro 2004 :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 17, 2004 3:04 pm

da, ii multumesc si eu lu baixo pt. constiinciozitatea calculului si subliniez faptul ca am iesit pe locul 3, ceea ce nu-i rau deloc. ca nu primesc premiu..e alta mancare de peste...dar eu sunt locul 3, nicidecum baixinho cum scrie la clasamentul final.
multumesc pentru atentie !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Mai 17, 2004 4:17 pm

Oribilul Mosh scrie:subliniez faptul ca am iesit pe locul 3
eu sunt locul 3, nicidecum baixinho cum scrie la clasamentul final.

evident.
indubitabil.
Articolul 1: Sefu are dreptate.
Articolul 2: Seful are intotdeauna dreptate.
Articolul 3: Cand seful nu are dreptate, se aplica articolele 1 si 2.

ps: ayrtoane, ete ce scria aiu, printre altele, in postul de anuntare a regulamentului de participare:
eyewitness scrie:premiile vor fi inmanate in cadru festiv la sfarsitul concursului (mai 2004) de catre administratorul acestui forum(unicul,inegalabilul oribil mosh) la o intalnire forumista.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Mai 17, 2004 4:24 pm

hehehe , pe atunci ieream moderator si la praga inflorise liliacu a doua oara...
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Mai 17, 2004 4:28 pm

si tot pe atunci ayrtonu nu venea la intalniri forumistice, numa ca acum tre sa-si faca un obicei. sau daca nu sa-si faca obicei, macar sa vina o data.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mirela » Lun Mai 17, 2004 4:39 pm

Hihihi, asta inseamna ca tre' sa iau primu' avion si sa ma prezint la o intalnire cu forumistii? :D
Toate multumirile se duc la baicsu, care s-a "dedicat" saptamana de saptamana concursului de pronosticuri si bineintzeles eye-ului care a vegheat asupra noastra
;v
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde MiG29 » Lun Mai 17, 2004 6:16 pm

Si io multumesjte chear daca am luat prafu de pe toba lu baixinho care s-a chinuit cu numaratuorile shi lu spuonsoru concursului.N-a fost sa fie puate la anu.Felicitari la cajtigatori.Ayrton ie primu,iegzact ca echipa ce-o incurajeaza:p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Ayrton » Mie Mai 19, 2004 1:46 pm

si cand ar fi intalnirea aia forumista? (credeti-ma ca n-am timp nici sa respir aici la servici, dar sa mai caut threadul cu intalnirile forumiste...)
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde Ayrton » Mar Iun 01, 2004 10:25 am

Multumesc Baicsu pt bani, am primit premiul de sapt trecuta, de asemenea multumiri si sponsorului eye!!!!
***D I N A M O!!!***
Ayrton

Mesajde baixinho© » Mar Iun 01, 2004 10:28 am

MiG29 scrie:chear daca am luat prafu de pe toba lu baixinho

io n-am toba, am chitara. :D
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Iun 01, 2004 10:30 am

io am toba da n-am chitara.
sa fii iubit ayrtuane ...si cu alta ocazie :D
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Iun 01, 2004 10:34 am

io n-am toba da am baterie
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma