De ce credeti cã do'n'soara Anda Adam si-a fãcut implant cu silicon la sâni?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

De ce credeti cã do'n'soara Anda Adam si-a fãcut implant cu silicon la sâni?

Mesajde baixinho » Sâm Feb 23, 2002 7:31 pm

Ia sí£ ví£ ví£d!
baicsu
baixinho

Mesajde Aliosha » Sâm Feb 23, 2002 7:40 pm

Ce topic inteligent...
Da de ce isi fac toate "vedetele" impant ?

E o investitie de lunga durata si motiv de laba trista pentru fani retarzi...
"Against modern football."
Aliosha

Doamne...

Mesajde Aurolacul » Dum Feb 24, 2002 12:05 am

Initial trimis de Aliosha
Ce topic inteligent...
Da de ce isi fac toate "vedetele" impant ?

E o investitie de lunga durata si motiv de laba trista pentru fani retarzi...

Lol, la ce am mai ajuns noi, sa vina si siliconul aicea. Atata mai avem nevoie, deoarece numa mir, ca doar suntem romani..........hehehe.
------------------------------------------------------------------------------------
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Feb 24, 2002 8:33 pm

ca sa i se vada inteligenta
Vizitator

Re: De ce credeti cã do'n'soara Anda Adam si-a fãcut implant cu silicon la sâni?

Mesajde Shosetica » Vin Mar 01, 2002 11:10 am

Ce topic destept. raspunsul e sigur asta: isi dorea sa aiba sanii mai mari.
Shosetica
Junior Member

Ca e ratata...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 01, 2002 11:45 am

Initial trimis de Shosetica
Ce topic destept. raspunsul e sigur asta: isi dorea sa aiba sanii mai mari.

De aia, vrea sa isi faca o operatie care in cativa ani, o sa o flescaiasca bine de tot. Poate o sa ajunga caMadonna gen vechi, cu corseta din aia unde sanii o sa fie sub doua conuri ridicoli. E posibil, caci doar suntem papagali. Am mai zis asta.
------------------------------------------------------------------------------------
f you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Vin Mar 01, 2002 11:54 am

bai, va zic io: inca nu s-a inventat silikonul pentru creier...
nomaduzzu

Re: Ca e ratata...

Mesajde Kryszti » Vin Mar 01, 2002 12:26 pm

Initial trimis de Aurolacul

E posibil, caci doar suntem papagali. Am mai zis asta.

Eu am doi papagali acasa si ma simt jignit de comparatia andei adam si a imitatorilor din muzica ro cu aceasta specie!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Mesajde nomaduzzu » Vin Mar 01, 2002 12:33 pm

da, dar shtii cum e... uneori shi papagalii sunt oameni.. (sau invers, whatever..:-)
nomaduzzu

Korect Kryszti...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 01, 2002 3:28 pm

Initial trimis de Kryszti

Eu am doi papagali acasa si ma simt jignit de comparatia andei adam si a imitatorilor din muzica ro cu aceasta specie!

Ai dreptate tu, dar in general se subintelege ca specia de papagali e mult mai valoroasa decat acei "papagali" in muzica.
If you were earth, have balance, if you were fire, provide energy. if you were water, glide flawlessly, if you are a bboy, be proud.
Aurolacul
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Vin Mar 01, 2002 7:03 pm

inteleg ca ii criticati pe 3sud est, andre, etc...da sa criticati o gagica pt. ca arata bine...asta ma depaseste....vb acum din pt de vedere "masculin", cati dintre cei care au raspuns la post-ul asta nu are face o partida de amor cu Anda? .mincinosilor.....numai poza aia din dush si face tot numarul pe luna Martie!

p.s.: arata de 10x ori mai bine ca inainte....implant de implant ARATA mai BINE! deal with it mothafuckaz....

peace out!
n3aGabitz
Junior Member

Siliconii lu' Anda Adam

Mesajde baixinho » Vin Mar 01, 2002 10:20 pm

In atentia domnilor Kryszti si Aurolacul: nu stiu daca am fost foarte clar, dar ideea era sa va dati cu parerea in ceea ce priveste sanii unei anumite canterete, nu referitor la unele zburatoare. Este adevarat, lumea este libera sa scrie despre ce vrea. Dar in acest sens se pot crea alte topicuri (sau topice, ma rog, depinde de gustul fiecaruia).
baicsu
baixinho

Mesajde Aliosha » Vin Mar 01, 2002 10:34 pm

Domnu ziarist ma scuzati ca sunt violent dar nu e de ajuns ca e plin forumul de topicuri retarde? Mai aveti pretentia sa se posteze pe subiect la inca unul??

Ce vrei sa zicem? Da cupa e misto... sfarcu drept e mai proeminent dar parca nu la fel ca stangu, chestii de-astea?

Iti las onoarea sa deschizi Threadurile : Tatele lui Jojo.
Tatele lui Gyorfy si care or mai fi...
"Against modern football."
Aliosha

Da pe aia as f***-o...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 01, 2002 10:43 pm

Initial trimis de baixinho
In atentia domnilor Kryszti si Aurolacul: nu stiu daca am fost foarte clar, dar ideea era sa va dati cu parerea in ceea ce priveste sanii unei anumite canterete, nu referitor la unele zburatoare. Este adevarat, lumea este libera sa scrie despre ce vrea. Dar in acest sens se pot crea alte topicuri (sau topice, ma rog, depinde de gustul fiecaruia).
baicsu

Da, cam asa ceva, dar nu justifica de ce si-a facut sanii. I-as da-o si lui Pamela A. Dar asta nu inseamna ca e frumoasa...........lol.
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy,
if
you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

Mesajde baixinho » Sâm Mar 02, 2002 5:54 am

Initial trimis de Aliosha
Domnu ziarist ma scuzati ca sunt violent dar nu e de ajuns ca e plin forumul de topicuri retarde? Mai aveti pretentia sa se posteze pe subiect la inca unul??

Ce vrei sa zicem? Da cupa e misto... sfarcu drept e mai proeminent dar parca nu la fel ca stangu, chestii de-astea?

Iti las onoarea sa deschizi Threadurile : Tatele lui Jojo.
Tatele lui Gyorfy si care or mai fi...

Si ale Mihalele Radulescu. Am inteles ca si ea si-a facut implant de silicon. Chiar daca nu recunoaste.
baixinho

mda

Mesajde n3aGabitz » Vin Mar 15, 2002 5:49 pm

http://www.playboyromania.ro acolo va raspunde Anda la intrebarile legate de implanturile ei!

p...mea pe voi nici femeia perfecta nu var incanta, mereu se gasesc unii sa faca pe desteptii.....de parca nu ar avea doua coaie in pantaloni....whateva'....fag's.& so on!

bafta la toti
n3aGabitz
Junior Member

Omu mai are si minte...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 15, 2002 8:27 pm

Fata dwe tine > original, oamenii au 2 coaie si un creier, dar se pare caci creierul tau si coaiele tale au venit "combined", precum vine un computer cu combined CD-RW si DVD. E frumoasa, dar asta nu justifica de ce trebuie sa isi beleasca corpul. Sa vezi in cativa ani, aia o sa fie o flescaita de mama dracului.
If you were earth, have balance, If you were fire, then provide energy, if you were water, glide flawlessly, if you are a b-boy, be proud
Aurolacul
Junior Member

dormi la loc

Mesajde n3aGabitz » Vin Mar 15, 2002 9:31 pm

eu cred ca unii dintre noi inca nu au intrat in mileniul trei...asta...e, banuiesc ca esti si contra: sexului inaintea casatoriei, bauturile alcolice, homosexualitatea, fumatul, telefonie mobila, limbajul obscen din muzica, si continutul grafic si verbal din filme......

omule relaxeaza-te, nu este prima vedeta si nici ultima care si-a pus silicon....cat despre floscaiala (termen bine ales de un om cu creier ca tine de altfel) aia e doar problema ei!
n3aGabitz
Junior Member

Al tau a intrat abia in mileniul 2...

Mesajde Aurolacul » Vin Mar 15, 2002 10:15 pm

Bei, vezi ca nu ai inteles ce vroiam sa zic. Cine a zis ca sunt impotriva homosexualitatii. Daca te uiti la topicul "Akcent", o sa vezi caci chiar dispretuiesc oamenii incuiati la minte care nu cred in homosexualitate. Oricum, tu te gandesti numai la faza cu f*tutul in cur, dar homosexualitatea nu e numai asta. Oricum, eu ziceam ca sa cam grow up! Ca toti pustanii care inca nu le-a prea venit sperma la cap se uita dupa din astea care isi fac silicon. Adevarata frumusete, nu e cu ce te injectezi, dar cum iti intretii corpul, si cat de natural il tii. Faza cu limbajul obscen in cantece nu am nici o problema, Pul@ mea, injura si aia ca au chef, altii fac scandal, nu eu. Faza cu sex-ul inaintea casatoriei sunt de acord, daca nu as fii de acord, as fi un ipocrit, ca am f**ut ceva deja. Faza cu telefonul mobil, e clara. Am si eu mobil, ca fiecare persoana, dar eu nu il folosesc ca sa-mi scad potenta, textand ca"omu" cum face "turma". Deci mai bine aflii ceva despre mine, si dupa aceea faci comentarii, right???
Aurolacul
Junior Member

...so i suggest u lay low

Mesajde n3aGabitz » Sâm Mar 16, 2002 6:04 am

ok...eu nu te cunosc, tu aparent ca nu ma cunosti...deci hai sa ne cunoastem! lolz...aight d"awg" ok deci...hai sa o lasam moarta ca nu o scoatem la capat...avem aceleasi idei numai ca ne manifestam diferit....eu nu am zis ca nu prefer femeile naturale, din contra am aceasi parere, numai ca daca fata vrea silicon sa-si puna...daca arata mai bine, foarte frumos asta e....ia uite ce ne certam noi pentru Anda.....parca s-ar f** cu noi...in fine, deci listen up mate it's all good between us aight?

pace
n3aGabitz
Junior Member

Anda Adam

Mesajde Baluba » Sâm Mar 16, 2002 12:51 pm

Ba, io am vazut pozele si inainte si de dupa si arata mai bine fara silicoane. Acu parca-i o vaca cu ugeru-n vant.

Cat despre faza cu poponarii, totusi, chiar vreti sa vedeti homalai tinandu-se de mana si lingandu-se pe strada? Ajunge sa stii ca exista ca sa ti se-ntoarca stomacu' pe dos.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
Baluba
Junior Member

Ne intelegem bine > original...

Mesajde Aurolacul » Sâm Mar 16, 2002 3:47 pm

Eu nu am nimic cu tine, man, oricum, treaba ei daca isi face silicoane, dar oricum, faza ma deranjeaza putin. Adica pe Anda as fu**o, dar daca as avea o prietena la care chiar as tine, nu as vrea sa-si faca silicoane, [parerea mea. Cat despre tine Baluba, eu nu am nimic cu homosexually, mie nu-mi plac ce fac ei sincer, dar eu nu sunt ca altii, care cum ii vad "Ma uita la homalaii doi cum se pupa", cred ca e treaba lor, si nu-mi pasa sincer.
Aurolacul
Junior Member

Silicoanele Andei Adam

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 16, 2002 10:03 pm

Marfa! De la ce s-a plecat si unde s-a ajuns!
baixinho©

Asa se-ntampla...

Mesajde Aurolacul » Dum Mar 17, 2002 12:47 am

Ce sa-i faci, in orice forum se vorbeste intodeauna despre alt subiect. Topicul meu e unul din putinele care a ramas la subiect......hehe!
Aurolacul
Junior Member

Cum de ce?

Mesajde alien » Mie Mar 27, 2002 1:17 am

Pt ca vroia sa-si mareasca sanii!
alien
Junior Member

Re: Cum de ce?

Mesajde Ramona Opran » Dum Mar 31, 2002 12:33 am

Pentru ca nu stie sa inoate si vrea sa pluteasca.:))
Ramona Opran
Junior Member

Mesajde Sfantu` » Lun Apr 01, 2002 12:33 am

Neah..."ca sa ii vedem mai bine" (prelucrare dupa "Scufita Rosie") :)
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
Sfantu`
Junior Member

Anda Adam

Mesajde baixinho© » Mie Apr 03, 2002 6:27 pm

Sunt de acord cu Ramona.
petrican
baixinho©

Mesajde Zgubilici » Mie Apr 03, 2002 7:02 pm

uite ca tocmai o ascult pe domnisoara Adam in piesa cu R.A.C.L.A. - Fiesta, si ma gandesc ca pana la urma e numai treaba ei de ce si-a facut ea implanturi, nu cred ca a facut asta pentru "publicitate"
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Ramona Opran » Mie Apr 03, 2002 8:06 pm

Initial trimis de Zgubilici
uite ca tocmai o ascult pe domnisoara Adam in piesa cu R.A.C.L.A. - Fiesta, si ma gandesc ca pana la urma e numai treaba ei de ce si-a facut ea implanturi, nu cred ca a facut asta pentru "publicitate"

Merci Petrican...:)
Sau pentru ca la solduri si coapse in mare parte se face lipoabsorbtie, pentru obtinerea unui efect invers de cel al silicoanelor. Inca nu se recurge la silicoane in zonele astea.
Dar cine stie...poate cineva va sparge gheata si in sensul asta.:)
Ramona Opran
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii