Sloganuri electorale
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sloganuri electorale
Cine e si ce vrea subiectul asta:
Eu l-as vrea o colectie cu cele mai "misto" sloganuri electorale.
De ce l-am deschis:
Azi dimineata, mergand prin zona garii mi-a atras privirea un banner mare de tot pe care scria: "Sibiul voteaza PSD" (asta in situatia in care la noi la Sibiu in sondaje Johannis (FDGR) are peste 70% si sigur iese din prima)
Saptamana trecuta am fost la Brasov, unde privirea mi-a fost bombardata de alte si alte sloganuri idioate.
M-am gandit sa bagam acilea niste propuneri.
Eu as pune "prostimea voteaza PSD"
PS: Fane, daca nu-si are locu aci subiectul fa-i vant pe caterinca.
Merci pt intelegere.
Eu l-as vrea o colectie cu cele mai "misto" sloganuri electorale.
De ce l-am deschis:
Azi dimineata, mergand prin zona garii mi-a atras privirea un banner mare de tot pe care scria: "Sibiul voteaza PSD" (asta in situatia in care la noi la Sibiu in sondaje Johannis (FDGR) are peste 70% si sigur iese din prima)
Saptamana trecuta am fost la Brasov, unde privirea mi-a fost bombardata de alte si alte sloganuri idioate.
M-am gandit sa bagam acilea niste propuneri.
Eu as pune "prostimea voteaza PSD"
PS: Fane, daca nu-si are locu aci subiectul fa-i vant pe caterinca.
Merci pt intelegere.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
PSD pentru primariile de sectoare: "Continuam impreuna!"...sa va mancam banii shi sa va tocam nervii, marunt, marunt, marunt...
bre bassule, umbla vorba prin targ (pe la antenta 1, mai exact) ca neamtzu vostru o fost om cinstit shi o construit drumuri shi shosele, sh-o facut, sh-o dres. asha-i sau iar ne minte ashtia cu televizoru'?
bre bassule, umbla vorba prin targ (pe la antenta 1, mai exact) ca neamtzu vostru o fost om cinstit shi o construit drumuri shi shosele, sh-o facut, sh-o dres. asha-i sau iar ne minte ashtia cu televizoru'?
-
nocturna - Mesaje: 8725
Asa e, de cand e sasu primar fatza Sibiului s-a schimbat radical. Centrul vechi e aproape total renovat, Piata Mare e pe vine (acu e santier
), strazile sunt ok, au fost renovate cateva parcuri (Sasu a adus arhitecti peisagisti din Germania), pe arterele principale sunt ghivece de flori la fiecare stalp, sunt o gramada de evenimente culturale, a atras o gramada de investitori (se construieste o noua zona industriala in partea de vest unde sunt firme grele: Siemens, Mercedes, Continental etc), se contruiesc 3 cartiere noi si tot asa...adica se intampla chestii bune.
Pe scurt e singurul primar din cati a avut Sibiul care dupa 4 ani are realizari vizibile.
Umbla vorbe ca nu ar fi nici el chiar usa de biserica, dar nimeni nu e perfect, oricum e mult mult deasupra celorlalte jeguri umane din lumea noastra politica.
No ca i-am facut si reclama (nu-s neam cu el, cred ca 90% din sibieni ar fi spus acelasi lucru despre el).
Ontopic:
PD are slogan nazist: "Pentru prima data Ordine"
Mie imi plac sloganurile extremei drepte, da numa la Bucuresti am vazut afise: "Am fost mintiti 12 ani. Continuam?"

Pe scurt e singurul primar din cati a avut Sibiul care dupa 4 ani are realizari vizibile.
Umbla vorbe ca nu ar fi nici el chiar usa de biserica, dar nimeni nu e perfect, oricum e mult mult deasupra celorlalte jeguri umane din lumea noastra politica.
No ca i-am facut si reclama (nu-s neam cu el, cred ca 90% din sibieni ar fi spus acelasi lucru despre el).
Ontopic:
PD are slogan nazist: "Pentru prima data Ordine"
Mie imi plac sloganurile extremei drepte, da numa la Bucuresti am vazut afise: "Am fost mintiti 12 ani. Continuam?"
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Ce fluturash interesant am primit pe strada, aflam despre Basescu "singur fiind nu avea cum sa faca totul. Si totul arde!!!"... bietul de el
O sa va par foarte sadica daca spun sa arda toti?
Totul arde: PSD, PD, PNL etc... si am scapat de ei!

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
PRM feat. Funar:
"Jos mafia, sus patria!"
"Funar - primarul gospodar!"
Daca tot veni vorba de Cluj vreau sa spun ca l-am vazut pe Ioan Rus la o emisiune pe A1 Cluj si nu ne mai scotea din "alalant", "celalant" . Am crezut ca greseste o data, de 2 ori, dar de cinci -sase ori?
"Jos mafia, sus patria!"
"Funar - primarul gospodar!"
Daca tot veni vorba de Cluj vreau sa spun ca l-am vazut pe Ioan Rus la o emisiune pe A1 Cluj si nu ne mai scotea din "alalant", "celalant" . Am crezut ca greseste o data, de 2 ori, dar de cinci -sase ori?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
De departe cel mai "beton" afish electoral din Bucuresti, in attachment. Va las sa descoperiti singuri protagonistul care este.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
beton.
da' cica in sectoru cinci primaru care este, face ravagii in sondaje.
PNG, care ish promoveaza candidatul/candidatzii la primaria capitalei, naiba shtie care is aia (nici ei nu shtiu) are un clip electoral cu becali in prim plan, cum era shi firesc, el fiind singurul om cunoscut din acest ilustru necunoscut partid, alaturi de nishte altzi figurantzi plus un tir mare care se apropie amenintzator de domn becali. (nu mah, din pacate n-ajunge sa-l calce)
shi zice cam asha sloganurile:
"cand inchiei o afacere ma gandesc la tata shi la dumnezeu"
shi pluseaza cu:
"romania este a lui dumnezeu, dar shi a lui hristos"
s-ar putea deduce ca, candidatul PNG-ului la capitala ie or dumnezeu or hristos, de le tot vehiculeaza numele.
am apreciat in mod favorabil clipul lui basescu cu servieta primarului prezentata in antiteza cu diplomatul.

PNG, care ish promoveaza candidatul/candidatzii la primaria capitalei, naiba shtie care is aia (nici ei nu shtiu) are un clip electoral cu becali in prim plan, cum era shi firesc, el fiind singurul om cunoscut din acest ilustru necunoscut partid, alaturi de nishte altzi figurantzi plus un tir mare care se apropie amenintzator de domn becali. (nu mah, din pacate n-ajunge sa-l calce)
shi zice cam asha sloganurile:
"cand inchiei o afacere ma gandesc la tata shi la dumnezeu"
shi pluseaza cu:
"romania este a lui dumnezeu, dar shi a lui hristos"
s-ar putea deduce ca, candidatul PNG-ului la capitala ie or dumnezeu or hristos, de le tot vehiculeaza numele.
am apreciat in mod favorabil clipul lui basescu cu servieta primarului prezentata in antiteza cu diplomatul.
-
Exista candidati care nu mai au nevoie sa prezinte nici un slogan, numele spune tot (ca in imagine).
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
lol
deci ma intreb cine a stat sh-a pozat totz stalpii cu afishe cu tot. oricum, ghitzulina, de mare angajament.
D:D
ceapistu' mitica e singurul candidat (cred) care sh-a scris numele pe afishele electorale ca la shcuala: dragomir dumitru. i s-o fi parut ca are mai multa credibilitate asha? shi zice el: "face shi nu tace". in ultima problema, cel putzin, are mare dreptate. catzavencu himself ar fi fost tare invidios pe demagogia ceapistului.

ceapistu' mitica e singurul candidat (cred) care sh-a scris numele pe afishele electorale ca la shcuala: dragomir dumitru. i s-o fi parut ca are mai multa credibilitate asha? shi zice el: "face shi nu tace". in ultima problema, cel putzin, are mare dreptate. catzavencu himself ar fi fost tare invidios pe demagogia ceapistului.

-
demagog o fi da ce-mi place cand ii injura pe pesedei, macar atata daca face si tot e bine
. m-am uitat az la 'primarie te iubesc' si am constatat ca-i si spiritual.
de pe meleaguri ploiestene am si eu un slogan mai teresant asa: 'sa conduca forta' cica, striga 'alegatorii' intr-un clip cu fuarte multa imaginatie, aduce un pic a 'cocoon' asa, nici casting daca faceau nu gaseau un cantindat mai adecvat.
naspa... cre ca votez cu pur (gratiela gavrilescu, pe care viata si afacerile au purtat-o prin toata tzara) sau cu pnl (horia toma, nu mai tin minte ce zicea asta)...

de pe meleaguri ploiestene am si eu un slogan mai teresant asa: 'sa conduca forta' cica, striga 'alegatorii' intr-un clip cu fuarte multa imaginatie, aduce un pic a 'cocoon' asa, nici casting daca faceau nu gaseau un cantindat mai adecvat.
naspa... cre ca votez cu pur (gratiela gavrilescu, pe care viata si afacerile au purtat-o prin toata tzara) sau cu pnl (horia toma, nu mai tin minte ce zicea asta)...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Pa mine ma dat gata actualu primar al orashului in care imi fac veacu(nu-i mai pruonuntz numele ca m-am saturat de iel).Ie ceva de genu: "Altzii promit,Eu fac"!Mai corect iera "Eu va fac!".Shi mai ie una cu candidatu de la Actiunea Populara,unu cu cioc shi figura de popa,care apare pe afishe cu pumnu intins shi zice ceva de genu"Max Badin intra in actiune".Ie leit supermen cand zbuara.Supermen cu cioc...
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
Candidatul PNL din orasul meu a mers pe elemntul surpriza. Mai intai a impanzit orasul cu afise pe care scrie "TE DOARE CEVA?", infatisand un om (hai sa-i zicem cetatzean) doborat de povara a trei pietre imense, puse una peste alta (un fel de Sisif, cred ca vrea sa sugereze). Ulterior, a aparut si afisul cu PNL-istul "primar", doborand (cu o figura de carate) cei trei bolovani, pe unul fiind inscriptzionat "coruptzie", pe unul "saracie" si pe cel de-al treilea "minciuna". In partea de sus a afisului avem expresia "Lovitura de gratzie", iar in partea stanga este sloganul care suna cam asa "O.B, LOVESTE UNDE TE DOARE MAI TARE" (O. B. = numele candidatului)
O ideea interesanta, numai ca nu cred ca si foarte potrivita pentru o anumita categorie sociala (la cea de jos, in special), mai ales ca cele trei "atribute" in care "loveste" candidatul nu sunt foarte vizibile... In afara de asta, numele candidatului nu este foarte bine "cotat"!
O ideea interesanta, numai ca nu cred ca si foarte potrivita pentru o anumita categorie sociala (la cea de jos, in special), mai ales ca cele trei "atribute" in care "loveste" candidatul nu sunt foarte vizibile... In afara de asta, numele candidatului nu este foarte bine "cotat"!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
afishul de mai jos l-am primit pe mail de la piper
Bivolii au pus bannerul cu Geoana sub Johnny Walker. CAnd si-au dat seama de idiotzenie din Johnny Walker au facut o cruce.
Geoana va pune crucea Bucurestiului!!!
Bivolii au pus bannerul cu Geoana sub Johnny Walker. CAnd si-au dat seama de idiotzenie din Johnny Walker au facut o cruce.
Geoana va pune crucea Bucurestiului!!!
human being/being human
-
basstard - Junior Member
shi dragomir a facut bashcalie pe seama afishului. cica geoana plimbaretzul.
ob, lol.
PSDul este omniprezent. pe strada la tot pasu' ma izbeshte zambetu' lu' geoana, mai incolo, zambetu' lu' ontzanu', gherasim shi altzi sectorishti. la usha ma ashteapta 3 fluturashi shi cate 10 pliante cu realizarile lu' ontzanu precum shi planurile de viitor, pliante frumos colorate, hartie calitate extra. PSD a zburat milioane de euro pe campania pentru primaria vietzii. in consecintza io zic sa-i votam ca prea insista.
printre pliantele pesediste, azi am primit o scrisoare de fuarte buna intentzie la un oarecare Danutz Liga, cantindat la sectoru' 2 din partea lu' PRMu', textu' ie de mare angajament da' n-am timp pentru a-l reproduce, incepe cu: "Dragii mei, parintzi shi bunici!" shi se incheie cu "Datzi-mi shansa sa construim impreuna! Cu drag, Danutz Liga". frumos shi profund. observ o oarecare inspiratzie de la sloganul PSD.

"O.B, LOVESTE UNDE TE DOARE MAI TARE" (O. B. = numele candidatului)
ob, lol.
PSDul este omniprezent. pe strada la tot pasu' ma izbeshte zambetu' lu' geoana, mai incolo, zambetu' lu' ontzanu', gherasim shi altzi sectorishti. la usha ma ashteapta 3 fluturashi shi cate 10 pliante cu realizarile lu' ontzanu precum shi planurile de viitor, pliante frumos colorate, hartie calitate extra. PSD a zburat milioane de euro pe campania pentru primaria vietzii. in consecintza io zic sa-i votam ca prea insista.
printre pliantele pesediste, azi am primit o scrisoare de fuarte buna intentzie la un oarecare Danutz Liga, cantindat la sectoru' 2 din partea lu' PRMu', textu' ie de mare angajament da' n-am timp pentru a-l reproduce, incepe cu: "Dragii mei, parintzi shi bunici!" shi se incheie cu "Datzi-mi shansa sa construim impreuna! Cu drag, Danutz Liga". frumos shi profund. observ o oarecare inspiratzie de la sloganul PSD.
-
Poate ma lamureste si pe mine cineva: CE REPREZINTA ardeiul iute de pe afisul lui Basescu?????
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
-
Dreamy_Girl - Junior Member
Ardeiul ala reprezinta un slogan! Si, mai analitic, il reprezinta pe Basescu.
Apropo de afisul lui Geonel, nu stiu daca ati remarcat ce urit era: niste riduri hidoase in jurul ochilor! Mai frumos Basescu...
Si apropo de sloganuri, imi aduc aminte o caricatura a lui M. Stanescu de prin '90: unu impartea sacose inscriptionate FSN si zbiera: 'luati plasa cu fesene!'.
Si gata cu apropourile!
Apropo de afisul lui Geonel, nu stiu daca ati remarcat ce urit era: niste riduri hidoase in jurul ochilor! Mai frumos Basescu...
Si apropo de sloganuri, imi aduc aminte o caricatura a lui M. Stanescu de prin '90: unu impartea sacose inscriptionate FSN si zbiera: 'luati plasa cu fesene!'.
Si gata cu apropourile!
It is I, Yellow Pinkie!
-
Yellow Pinkie - Junior Member
Afise
Stie cineva unde pot sa gasesc niste afise electorale de anul trecut?Ma intereseaza mai ales cele ale Aliantei.
Daca da, raspundeti va rog la andreibal@yahoo.com
Mersi.
Daca da, raspundeti va rog la andreibal@yahoo.com
Mersi.
-
DreamCatcher - Junior Member
river scrie:Candidatul PNL din orasul meu a mers pe elemntul surpriza. Mai intai a impanzit orasul cu afise pe care scrie "TE DOARE CEVA?", infatisand un om (hai sa-i zicem cetatzean) doborat de povara a trei pietre imense, puse una peste alta (un fel de Sisif, cred ca vrea sa sugereze). Ulterior, a aparut si afisul cu PNL-istul "primar", doborand (cu o figura de carate) cei trei bolovani, pe unul fiind inscriptzionat "coruptzie", pe unul "saracie" si pe cel de-al treilea "minciuna". In partea de sus a afisului avem expresia "Lovitura de gratzie", iar in partea stanga este sloganul care suna cam asa "O.B, LOVESTE UNDE TE DOARE MAI TARE" (O. B. = numele candidatului)
Omul a avut in campania aia şi un videoclip in care făcea pe karatistu!

-
OvidiuBufnila - Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1