In urma cu 22 de ani se nastea cel care iubeste Baudelaire , cel care iubeste zborul si cel care iubeste iubirea ...
La multi multi ani si cat mai multe ore petrecute printre nori !
La multi ani Love2Fly ! Sa fii iubit , sa fii fericit si toate dorintele sa ti se implineasca !
:kiss:
Fly away for another year !
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Fly away for another year !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
O..nu se poate...cum de nu am fost pe faza ? Excelenta initiere, Weet !
La multi ani si multa pace in suflet pentru ultimul mare romantic al zilelor noastre !
La multi ani si multa pace in suflet pentru ultimul mare romantic al zilelor noastre !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La Multi Ani, Love2Fly! Viata sa iti fie incununata numai de succese. Si sa fii iubit! ~y
La Multi Ani si din partea Catzelushei, care deocamdata nu se poate loga ca sa-ti faca ea urarile.
La Multi Ani si din partea Catzelushei, care deocamdata nu se poate loga ca sa-ti faca ea urarile.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
love2fly, love2smile, love2cry, love2wish, love2talk, love2find, love2walk, love2dream, love2live, love2love...
la multi ani !
la multi ani !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
:sal:
Multzam' frumos de urari. Din pacate petrecerea si masa se tin sambata caci maine am examen si azi a trebuit sa invazt aproape toata ziua :mad:
p.s: Ma simt mai bine acum...am o varsta ce poate fi retinuta mai usor... :yD
Multzam' frumos de urari. Din pacate petrecerea si masa se tin sambata caci maine am examen si azi a trebuit sa invazt aproape toata ziua :mad:
p.s: Ma simt mai bine acum...am o varsta ce poate fi retinuta mai usor... :yD
-
Love2Fly - Junior Member
am intarziat?! oh nu. probabil te-am dezamagit, imi cer scuze.
LA MULTZI ANI mah, numa' bine itz doresc shi sa ajungi sa atingi idealul ala feminin shi ancestral, la un momendat.

LA MULTZI ANI mah, numa' bine itz doresc shi sa ajungi sa atingi idealul ala feminin shi ancestral, la un momendat.
-
nocturna - Mesaje: 8725
La multzi ani :love:2fly... Multa dragoste si fericire si sanatate si... tot ce-ti mai doresti tu!! :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Noah, va multumesc de urari:)
Chiar deloc! fiecare mesaj in care mi te adresezi e un prilej de bucurie :p
Stii cum se spune, sare iepurele de unde nu te astepti, mai ales acum...ca am si eu 22 de ani :N
probabil te-am dezamagit
Chiar deloc! fiecare mesaj in care mi te adresezi e un prilej de bucurie :p
itz doresc shi sa ajungi sa atingi idealul ala feminin shi ancestral, la un momendat.
Stii cum se spune, sare iepurele de unde nu te astepti, mai ales acum...ca am si eu 22 de ani :N
-
Love2Fly - Junior Member
love2fly .. cu o mica mare intarziere iti urez caldurosul la multi ani ..
ieri nu prea am intrat pe forum pt ca am pus in aplicare tactica cu furtunul de la perfuzie pe care m-ai invatzat-o tu cu Satyr
ieri nu prea am intrat pe forum pt ca am pus in aplicare tactica cu furtunul de la perfuzie pe care m-ai invatzat-o tu cu Satyr
-
monk - Mesaje: 2747
ti-am vazut nijte post-uri love2fly... la multi ani cu foarte mare intarziere
I can resist everything except temptation!
-
XTC|sAd-AbSiNt - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii