Steaua vs Dinamo

Forum dedicat echipei Dinamo si tuturor cainilor rosii!

Eu cred ca:

Chestionarul s-a închis pe data de Dum Mar 03, 2002 4:30 am

Bate Dinamo
2
50%
Castiga Steaua ;P
2
50%
nu ma intereseaza meciul asta, ca amandoua echipele sunt varza :bleah:
0
Niciun vot

Voturi totale : 4

Steaua vs Dinamo

Mesajde Sopra Tutt1 » Vin Mar 01, 2002 4:30 am

Sambata, 2 martie, o sa aiba loc super cupa Romanei, intre Steaua si Dinamo, meci disputat pe Lia Manoliu.
Mai ? ca eu merge careva de pe forummerg sigur :D Daca stiti cat costa biletul si la ce ora incepe meciul, astept detalii.
Astept sa dai un pronostic, sa vedem daca ghiceste cineva scorul sau shtie ce au tratat Badea si Becali inaintea meciului ;n

Eu cred ca o sa fie: Steaua - Dinamo 1-3 ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Supercupa Romaniei rezultat si joc

Mesajde Micutu' » Vin Mar 01, 2002 5:57 pm

Dinamo va invinge cu 2-1 dupa un meci in care Dinamo se va chinui sa castige iar Steaua va fi incapabila sa domine mijlocul terenului. Daca merge careva la meci, va rog sa duceti cu voi o tona de batiste de unica folosinta pentru galeria Stelei; nu de alta, dar jocul lor nu le va da sperante prea mari pentru evitarea retrogradarii! Hai Dinamo!
Micutu'
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Mar 03, 2002 1:24 am

ne-am luat bataie... cred ca si arbitrul are o oarece vina... dar am jucat mai bine ca ei...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Baluba » Dum Mar 03, 2002 12:55 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
ne-am luat bataie... cred ca si arbitrul are o oarece vina... dar am jucat mai bine ca ei...

Da, ma ce pacat ... am jucat mai bine ca ei, numai ca Steaua are mai multa valoare si jucatori mai buni. S-a vazut, i-am dominat tot timpul, mai ales intre reprize si dupa meci cand nenorocitii aia de stelisti s-au dus sa ia cupa. Si chiar am fi avut sanse, daca dupa meci, cand au plecat astia de pe teren ca lasii n-am fi ratat din 3 metrii cu poarta goala.

Iar arbitrul, ne-a furat in ultimul hal. Unde s-a mai auzit sa fluiere dupa 90 de minute? Hotie curata.
Baluba
Junior Member

Mesajde ckride » Mie Mar 06, 2002 12:54 pm

pe cine ati dominat bah???? cate ocazii CLARE de gol ati avut???? si cate a avut steaua? ia, faceti un sondaj "cine merita sa castige" sau "cine a jucat mai bine", pe ambele forumuri.
ckride
Junior Member

Pentru toti chiorii

Mesajde Micutu' » Mie Mar 06, 2002 11:53 pm

Si daca ati fi fost chiori si tot ati fi fazut o realitate clare: Dinamo a dominat pe Steaua fara drept de apel. Ati avut "noroc" cu arbitrii. Daca noi conduceam si trebuia sa atacati voi ati fi vazut ce m*** luati. Sunteti nu doar rauvoitori ci si cu un IQ sub 10: adica numai buni de mers printre maimute!
Micutu'
Junior Member

Re: Pentru toti chiorii

Mesajde Aliosha » Joi Mar 07, 2002 1:33 am

Initial trimis de Micutu'
Si daca ati fi fost chiori si tot ati fi fazut o realitate clare: Dinamo a dominat pe Steaua fara drept de apel. Ati avut "noroc" cu arbitrii. Daca noi conduceam si trebuia sa atacati voi ati fi vazut ce m*** luati. Sunteti nu doar rauvoitori ci si cu un IQ sub 10: adica numai buni de mers printre maimute!

Adevaru e Micutule ca pana nu demult 10 ( ZECE) ani Steaua a tot batut-o pe Dinamo tot cu arbitrii, aranjamente, somnifere....nu-i asa ?????
Eu nu am vazut meciul asta si e posibil ca Dinamo sa fi fost mai buna si sa fi atacat tot meciul, NU STIU. Stiu doar ca ramane ce e pe tabela.
Nu suport genul asta de fanatism ieftin ca al tau, incearca sa faci si tu niste posturi mai civilizate.
Ia exemplul lui Sopra care e cu Dinamo 1000% ca ai de unde sa inveti.

Mai lasa-ne cu posturi gen "muie/ IQ de maimute" si alte alea ca nu surprinzi pe nimeni. Am fost la o gramada de derbyuri si in Ghencea si pe Stefan cel Mare asa ca m-am saturat sa vad spirit de turma.
Mai cizeleaza-te si tu.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Mar 07, 2002 2:04 am

Baluba - daca tu te-ai uitat la meci eu imi dau cu tesla-n coa** ...
Mishtoul tau de 2 lei nu isi are rostul aici... plz... mergi pe forumul stelist si lauda cat vrei golul anulat lui Dinamo pe motiv de ... cine draq shtie ce motiv... si lauda acolo cele 3 suturi pe spatiul portii ale stelistilor si faptul ca au avut posesia mingii 42% din timpul de joc, ca eu m-am saturat...
Si stai linistit, ca incepe campionatul... si la cum am vazut ca jucatzi... tare imi este teama ca nu prindeti nici calificarile din cupa UEFA ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Rosu Oana » Joi Mar 07, 2002 8:22 pm

Daaaaa....Vedeti voi in campionat....ce va asteapta....
O sa va stoarcem creierii sa iasa "inteligenta"....
Desi Dinamo a pierdut Supercupa,100% se va alege cu
Camponatul si Cupa...Si atunci veti vedea voi...(fara suparare)
A pierde o batalie NU inseamna a pierde razboiul.("razboiul cainilor")
Rosu Oana
Junior Member

Referitor la transferul lui Danciulescu

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 09, 2002 3:02 am

Titlul din ProSport

"Dinamo si-a cumparat cosmarul"
"Against modern football."
Aliosha

Re: Referitor la transferul lui Danciulescu

Mesajde Rosu Oana » Sâm Mar 09, 2002 5:27 pm

Eu nu cred ca e asa,dimpotriva...
Rosu Oana