C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
un bon dimineu va uresc shi voo
az se pare ca raman pe la biuro, da intentzionez sa nu fac nimica. adica o sa am mai intai imediat acu o paosa de cafea, dupaia mai stau umpic, dupaia vine seinfeld shi dupaia ma duc la bere. nu de alta da ieri am muncit pana la obt. (seara)
memetee, matale ai fost laomomendat cant miai prezentat consuarta lu dumneatale (apropou, transmitei salutari de maini din partea mea) aveai shi o mecanica de shtiintza shi tehnica care te tragea frumos in chip. ce sa patzit ? unte este alea ? baga shi mie un meil cu ceva pe ala de la biuro.
az se pare ca raman pe la biuro, da intentzionez sa nu fac nimica. adica o sa am mai intai imediat acu o paosa de cafea, dupaia mai stau umpic, dupaia vine seinfeld shi dupaia ma duc la bere. nu de alta da ieri am muncit pana la obt. (seara)
memetee, matale ai fost laomomendat cant miai prezentat consuarta lu dumneatale (apropou, transmitei salutari de maini din partea mea) aveai shi o mecanica de shtiintza shi tehnica care te tragea frumos in chip. ce sa patzit ? unte este alea ? baga shi mie un meil cu ceva pe ala de la biuro.
-

neatza - Mesaje: 5820
cucamasha io in popapurile alea cu ardei lu basecsu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ieri am muncit pana la obt. (seara)
bah ma obliji, nu vreau da tre satz zic.... si marmota ce zici ca facea?
baicsu' cacate tu in ardei ca ejti nasol, sa te pescuiesc din drum si sa nu vrei sa stai la o bere. macsim doo.
ie cu basecsu? nu cu peneleu?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buna dimineatza mea!
nu jtiu daca ma mai tzinetz minte, sunt io, nae!
din motive diverse shi implicit multe nu am putut pentru casa mai apar p`acilea in ultima vreme shi tot ashea inca fro luna! da` vaz ca nu meatz simtzit lipsa.
memet, az dupe masa sau cel mai tarziu maine pleaca spre tine fiola cu prigat de pere!
vremea ie grea, intrucat asara am ajuns acasa dimineatza la 3, ceea ce m-a convins ca la biuro nu pot ajunge decat pe la 10-10 jumate. acuma, dupe ce-am beut o cafea imensa sh-o sticla de apa fuarte minerala shi fuarte rece, parce ie mai bine. zic "parca" pentru ca sunt convins ca nu-i ashea!
nu jtiu daca ma mai tzinetz minte, sunt io, nae!
din motive diverse shi implicit multe nu am putut pentru casa mai apar p`acilea in ultima vreme shi tot ashea inca fro luna! da` vaz ca nu meatz simtzit lipsa.
memet, az dupe masa sau cel mai tarziu maine pleaca spre tine fiola cu prigat de pere!
vremea ie grea, intrucat asara am ajuns acasa dimineatza la 3, ceea ce m-a convins ca la biuro nu pot ajunge decat pe la 10-10 jumate. acuma, dupe ce-am beut o cafea imensa sh-o sticla de apa fuarte minerala shi fuarte rece, parce ie mai bine. zic "parca" pentru ca sunt convins ca nu-i ashea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
-

neatza - Mesaje: 5820
aim uiating.
bre mai ai meil? daca da baga si tu meil de control....
leitar: poza de o inalta tzinuta artistica
- Fişiere ataşate
-
- terente.jpg (27.05 KiB) Vizualizat de 2293 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre memet, io am adresa ta aia cu total... ashea ca nu pot pt casatz trimet! io o am tot p-aia veche, care mere amu, ashea ca da tu cu meilu dupe mine!
bre, aia cu fut bine shi apasat am intzeles-o, ca doara ce vorbea baicsu de ardeii lu basescu ce se coc pin popapuri, da` faza cu molecularu n-o intzelesei, ca nu se vede nimik pe displei!
bre, aia cu fut bine shi apasat am intzeles-o, ca doara ce vorbea baicsu de ardeii lu basescu ce se coc pin popapuri, da` faza cu molecularu n-o intzelesei, ca nu se vede nimik pe displei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

file, absenta matale se datoreste castigarii turneului de folbal si calificarea in liga campioanelor pe judetz?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
neatza: io am crezut ca nu miai raspuns de bulanjiu alcolist. nai scuza.
cuacavete, baga si pozele alea trei cu "Twins" de ti leam trimis eo acum, ca continuare la episodu Terente
cuacavete, baga si pozele alea trei cu "Twins" de ti leam trimis eo acum, ca continuare la episodu Terente
- gaga
nasualo, daca nu vrei sa pricepi o treaba, nam ce satz fac. nu mai am cum sa ma detasez la locanta decat (eventual) in zilele de 9 (da nu stiu inca sigur), 12, 13, 14, 15 si 16 iunie. si dupe 19 iunie.
ANTI
-

aiule, iejti p`apruape, in sensul ca nu ai dreptate, dar n-am cashtigat decat diploma de cea mai buna echipa de pe locul IV.
de cajtigat, a cashtigat sereiul, care i-a facut muci in finala pe jandarmi(asta vineri). dupe care am cajtigat totz la petrecerea cu caracter de chef organizata de cine altzii decat de organizatori(adica noi)!
-

bah baics, sa zica si aiu daca nu ie corect ce zic eo:
ieri linishte, lumea muncea. apare o problema pe teren. vine unu baics si zice:
- aiule nu tzie sete?
aiu zice ca da.
baicsu zice ca "ce propui"
moment in care, om cu scaun la cap, aiu aduna cemeishtii, stabileshte, bate in cuie si hai la beri.
dupa care vine baics si zice: "santanplat ceva najpa, nu mai pot veni"
noi lam intzeles. dar vine momentu in care, din coincidentza, in centru capitalei, peste cine dau (pe trecere iel, in matiz io, fireshte)? baicsu! io cu cooupantu mashinii "hai bah incua, hai la bere" iel nu si nu, am egzamen, tre sa invatz, am cu pruteanu.
punand astea cap la cap, esplicami tu cum puii mei cand ai intrebat lumea daca iese la bere nu stiai ca ai de invatzat?
vrajeala d'asta ieftena am mai auzit, lasaneeee lasaneeeee
ieri linishte, lumea muncea. apare o problema pe teren. vine unu baics si zice:
- aiule nu tzie sete?
aiu zice ca da.
baicsu zice ca "ce propui"
moment in care, om cu scaun la cap, aiu aduna cemeishtii, stabileshte, bate in cuie si hai la beri.
dupa care vine baics si zice: "santanplat ceva najpa, nu mai pot veni"
noi lam intzeles. dar vine momentu in care, din coincidentza, in centru capitalei, peste cine dau (pe trecere iel, in matiz io, fireshte)? baicsu! io cu cooupantu mashinii "hai bah incua, hai la bere" iel nu si nu, am egzamen, tre sa invatz, am cu pruteanu.
punand astea cap la cap, esplicami tu cum puii mei cand ai intrebat lumea daca iese la bere nu stiai ca ai de invatzat?
vrajeala d'asta ieftena am mai auzit, lasaneeee lasaneeeee
- gaga
in plus a bagat si la shperla "io beau apa la servici si porma acasuca" si iel freca flofenderu pe strazile capitalei teleleu 4 clase. bah baicse, sunt satul de minciunile mele...
proba: baicsu ieri
-aiule, nu tze sete? (io am zis "si inca cum")
-pai, si?
-a intervenit o treaba si nu-mi ramane decat sa biau apa la munca daca m-e sete dupe care tusti acasa.
proba: baicsu ieri
-aiule, nu tze sete? (io am zis "si inca cum")
-pai, si?
-a intervenit o treaba si nu-mi ramane decat sa biau apa la munca daca m-e sete dupe care tusti acasa.
-

gata memet, te-am bagat in baza de date!
-

Sal'tare!
danonino, animale, paiacec, bassule, naica, neatzule, etc, ascultarati ma piesele Nexus? Dati si voi o parere...
http://www.audiostreet.net/artists/003/398/nexus.html
danonino, animale, paiacec, bassule, naica, neatzule, etc, ascultarati ma piesele Nexus? Dati si voi o parere...
http://www.audiostreet.net/artists/003/398/nexus.html
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
bine, ma, ok. ai perfecta dreptate. nu m-apuc acu sa-ti dau explicatii ca n-am de ce.
va rog frumos sa ma scuzati ca ieri am vrut sa ies si eu la o bere si a intervenit ceva care m-a impiedicat sa nu ma mai prezint la locul cu pricina.
s-avetzi o zi cum vreti voi.
va rog frumos sa ma scuzati ca ieri am vrut sa ies si eu la o bere si a intervenit ceva care m-a impiedicat sa nu ma mai prezint la locul cu pricina.
s-avetzi o zi cum vreti voi.
ANTI
-

bei ciumegilor, di ce suntetz ashea najpetz cu sereacu uom?! in loc sa-i multzumitz ca v-a scos la o bere shi v-a shi scutit de prezentza lui, voi ii saritz in cap! huooo! shacalilor!
-

Salutari de pe placa de rigips pe care tocma m-am luat s-o chituiesc cu sarg!Dup-aia ii dau cu valabil d-ala de cazi dupe tavan,pun parchet shi gresie shi dup-aia recuperez la airbus.Am intzeles io bine sau azi surpriza nu mai e surpriza?
Zarule,n-am avut cand bre,da promit ca le-ascult shi o sa-mi dau cu parerea.In rest,toate bune shi frumoase,vreme mishto,shiiiiii...m-am indragostit d-o florareasa care e vecina de munci cu mine,da e sh-un agarici dupe ia!
Zarule,n-am avut cand bre,da promit ca le-ascult shi o sa-mi dau cu parerea.In rest,toate bune shi frumoase,vreme mishto,shiiiiii...m-am indragostit d-o florareasa care e vecina de munci cu mine,da e sh-un agarici dupe ia!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre file , lasane pre cu teoriile nanukiene, invitati tu musafirii si porma pleaca deacasa
-

bre baixu, macar din spir(i)t de fronda, io fraternizez cu tine shi te-ntzeleg! nu baga in seama rautatea uoamenilor! asheai veatza!
da` pe de alta parte, cum plm(c.neatza) nai putut mneata sa cetejti macar o revista cu uoaminii aia de-i instigashi? asta nu prea intzeleg!
deci is confuz!...cel putzin...
da` pe de alta parte, cum plm(c.neatza) nai putut mneata sa cetejti macar o revista cu uoaminii aia de-i instigashi? asta nu prea intzeleg!
deci is confuz!...cel putzin...
-

pai tomna bre file ca nici noi nutzejem ca ierea vorba deo bere macsim doo (c.d.) ca duar nul legam cu lantzu de calorifer
-

Nu ie piranha bre cubule,ie alba-ca zapada !Stetea saracutza shi se uita cum imi savurez io cafeaua shi mi s-a facut mila de ia sh-am invitat-o sa sorbim amandoi din ceshcutza(vai ce romantic!)Io murdar de rigips shi plin de horshuroabe,cu shurubelnitze la centura,ea cu ghiWC de flori shi decolteu,...ce cucushtuci suntem noi!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
io nu pot sa ascult pese de pe net decat daca mi le da cineva pe meil
baics, cand o sa phi in stare sa raspunzi EXACT la ce team intrebat te ajteptam pe la noi.
moment in care mie somn dupa ce am halit urmatuarele: borsh de fasole verde cu ciolan afumat si zmantana, fitofag prajit, pui la cuptior cu spanac, ciocanele de pui cu sos de zmantana si marar cu piureu, am gustat un papricash si am incheiat cu un senvish de graham+unt+sibiu+cashcaval de uaie.
ar merge o bere.
baics, cand o sa phi in stare sa raspunzi EXACT la ce team intrebat te ajteptam pe la noi.
moment in care mie somn dupa ce am halit urmatuarele: borsh de fasole verde cu ciolan afumat si zmantana, fitofag prajit, pui la cuptior cu spanac, ciocanele de pui cu sos de zmantana si marar cu piureu, am gustat un papricash si am incheiat cu un senvish de graham+unt+sibiu+cashcaval de uaie.
ar merge o bere.
- gaga
si banuiesc cau inchis aia carciuma dupa ce ai plecat tu din lipsa de produse. neshte cipsuri leai mai lasat si tu?
-

nu ca provenientza mncarii nu ie numa crajma, puiu cu zmantana si puiu la cuptor leam loat din crajma, ciorba ie productzie proprie, cashcavalu ierea p'aci, pestele si salamu de la colega, nutz fa griji pt crajma ie binemersi acolo.
ezapt! ideia ie ca scuza lui cunvatzatu nu tzine. da mai bine sacreada ca nea dus decat sa planga ca a picat cu pruteanu din vina nuastra.
ezapt! ideia ie ca scuza lui cunvatzatu nu tzine. da mai bine sacreada ca nea dus decat sa planga ca a picat cu pruteanu din vina nuastra.
- gaga