Cat cer trupele pt. cantari si toate cele...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cat cer trupele pt. cantari si toate cele...

Mesajde UnCopilutz » Mar Mai 18, 2004 5:30 pm

Nu stiu daca pana acuma cineva a mai deschis acest subiect aici,dar fiind pus in fata faptului implinit, marturisesc ca ar fi de mare folos ca trupele...sau stiu eu...cunoscatorii...fostii organizatori ai spectacolelor/concertelor ar fi sanatos sa puna tarifele pe care le au trupele romanesti pentru cantari . V-as multumi foarte mult si mi-ati fi de mare ajutor cei care ati face-o !
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Lemmy » Mie Iun 02, 2004 5:00 pm

Nu stiu daca vrei sa te apuci de cantat, iar acum faci un studiu de marketing, sa vezi daca merita, sau doar nu stiai ce subiect sa deschizi...
Ideea este ca se traieste binisor din muzica. Nu stiu in timpul anului cum merge, insa de revelion Marcel Pavel si Sanda Ladosi, pentru 40 de minute de live cu sculele lor cereau 4000 de euro.
Bosquito, pentru 30 de minute de play back, cu sculele mele, cereau 1500 de euro.
Aici m-am oprit, pentru ca un Dj cu sculele si muzica lui, m-a costat 600 de dolari.
Lemmy
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Iun 04, 2004 7:32 pm

Acum depinde de trupa.. Sunt trupe care canta pentru $600 si trupe care canta pentru $4500..
In general, de revelion pretul este dublu sau "negociabil"..
Cat despre cat de bine se castiga in muzica.. In locu' tau n-as baga mana-n foc. Un anumit % merge catre casa de discuri, impresar, manager & co.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Iun 04, 2004 7:44 pm

Wild, i-ti promit cí£ cand o sa cant la nunta ta, nu o sa i-ti cer nici un ban. o fac pe gratis. altfel, sub 5.000 de iuroi nici nu cobor din pat.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde UnCopilutz » Joi Iul 22, 2004 10:49 pm

Casa de discuri si ... alea...Nu-mi spune...ca poti sa canti linistit fara sa dai prea mult casei de discuri.Lucruri murdare se fac si aici...si stiu prea bine.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii