)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
shaki citez ce a zis piskeshu "Va rog sa-i transmitetzi ca io tot pa ea o iubesc"
shaki , io la o asemenea declaratie m-as uda
shaki , io la o asemenea declaratie m-as uda
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule te rog "Va rog sa-i transmitetzi ca eu tot pe ea o iubesc" ca mister P este un jentelman nu incultivat ca tine:D
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ce sa zic... ce romantic... sunt mishcata
( eye te rog eu sa nu mi-l mai citezi, nici ce zice, nici ce-ti imaginezi tu k zice
edit: aceeashi rugaminte pe nocturna si memet
( eye te rog eu sa nu mi-l mai citezi, nici ce zice, nici ce-ti imaginezi tu k zice
edit: aceeashi rugaminte pe nocturna si memetaliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Transmiteti-i ca nu-i adevarat ca am intrebat-o daca are chilotzi cu bulinutze. Io am intrebat-o numa daca se rade pe sub chilotzi sau nu, precum si ce fel de absorbante foloseste : interne sau externe, ultima intrebare fiind f. importanta pentru mine deorece spune multe despre femeia/fata mare respectiva.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
piskeshu scrie: Io am intrebat-o numa daca se rade pe sub chilotzi sau nu, precum si ce fel de absorbante foloseste : interne sau externe, ultima intrebare fiind f. importanta pentru mine deorece spune multe despre femeia/fata mare respectiva.
voo vi se par intrebarile prea nelalocu lor???
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

mie deloc, chiar sunt fuarte importante fiind in speta intrebari privind igiena corporala. atunci cand infiripi o relatie ie bine sa stii cat mai multe despre persoana respectiva si mai ales aspecte legate de igiena.
-

tocmai asta era ca NU SE INFIRIPA NIMIK!!! dau eu impresia k sunt total lipsita de bun simtz, piskeshu, repet ce ti-am zis in pm, ma confunzi cu Crysilla, daca vreau sa afle tot forumul cum arata pasarik, cu cine am pus-o azi-noapte cum si in cel fel, da sau nu, ma duc frumusel pe un subiect deschis pe forum, totul despre secs ii zice, m-ai vazut tu pe mine postand acolo mai mult de o data, si atunci era vorba de cu totul altceva... uff, irosesc spatiu pe forum degeaba!!!
nighty, sa stii k ma spal intotdeauna pe dinti, sunt fetitza cuminte, nu mai beau decat coca-cola... multzumita?
nighty, sa stii k ma spal intotdeauna pe dinti, sunt fetitza cuminte, nu mai beau decat coca-cola... multzumita?

aliatzi, right? 

-

Shaki scrie:daca vreau sa afle tot forumul cum arata pasarik
nu stiu daca tu vrei, da daca faci un sondaj pe forum, o sa primesti foarte multe raspunsuri positive la intrebarea "Vrei sa vezi cum arata pasarika lu Shaki"?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Shaki pun aici o poza cu mine, de dragul tau. Sunt cainele tau credincios care asteapta cu nerabdare sa-i arunci un os sau sa-i dai drumu din lesa din cand in cand sa te poata vedea shi din fatza nu numa din lateral. Nush daca vei vedea fodata aceasta dovada a celei mai pure shi animalice iubiri. Poate candva o sa ma scotzi de pe icnore... Shi, cine stie, Stef o sa se inece cu fun os...
- Fişiere ataşate
-
[Extensia bmp a fost dezactivată şi nu mai poate fi afişată.]
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
Shaki,bietu om ie in stare de orice pentru tine!Apeleaza la bunatatea din tine shi scoate-l macar de pe icnore,ca iete ce zice mai sus,cum ca shi-ar pune lantzu de gat pentru tine!
Dragostea asta...
Dragostea asta...

In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
lantzu ala de 320 grame si 18 carate cu adrian minune in medalion
shaki, da de ce esti asa de revoltata cand nu fuarte de demult iti spalai cu fane rufele pe forum?
shaki, da de ce esti asa de revoltata cand nu fuarte de demult iti spalai cu fane rufele pe forum?
-

nocturna scrie:
bre, ie cumva sandala aia de ne-a reprezentat la eurovision?
No faching uei, daca merjam io sigur castigam.
-

eyewitness scrie:shaki, da de ce esti asa de revoltata cand nu fuarte de demult iti spalai cu fane rufele pe forum?
Acum nu de mult = acum ceva mai mult de un an...
imi spalam rufele pe forum = era vorba doar de o cearta pe care am luat-o eu prea in tragic, nu despre tuata viatza mea personala povestita de la coada la cap, s'il vous plait...
aliatzi, right? 

-

ah, ce vremuri. paiacec, tu nu te nascuseshi.
io cre'ca stefan e de alta parere.
shaki, hai te rugam dezignora-l pe pishchesh shi bagatzi un toc shou, acuma rapid, unu' facut pe genunchi, hai cat mai pot sa stau shi io sa ma recreez.
era vorba doar de o cearta pe care am luat-o eu prea in tragic, nu despre tuata viatza mea personala povestita de la coada la cap
io cre'ca stefan e de alta parere.
shaki, hai te rugam dezignora-l pe pishchesh shi bagatzi un toc shou, acuma rapid, unu' facut pe genunchi, hai cat mai pot sa stau shi io sa ma recreez.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Haide shaki,te rugam noi mishto rau de tot,dezignora-l pe Mr.P.,ca asta e in stare sa darame shi Dealu Feleacului din cauza de inima ranita!:D
Cum adica nu ma nascusem nocturno?... adica io am crescut in obt luni cat au crescut altzii intr-un an?:D oileu ce nazdravan mai sunt!:con:
Cum adica nu ma nascusem nocturno?... adica io am crescut in obt luni cat au crescut altzii intr-un an?:D oileu ce nazdravan mai sunt!:con:
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre ,fiind un forum democratic (exceptie facand adminii
) io propun sa votam muncitoreste si cu simtul raspunderii , cine este pentru ca shaki sa-l dezicnoreze pe piskeshu.
io votez: pentru
shaki, trebe sa te conformezi votului indiferent de rezultat
) io propun sa votam muncitoreste si cu simtul raspunderii , cine este pentru ca shaki sa-l dezicnoreze pe piskeshu.
io votez: pentru
shaki, trebe sa te conformezi votului indiferent de rezultat

-

tocmai pt k e democratie si nu anarhie am dreptul democratic si constitutional sa-l las in ignore pe piskeshu pana la sfarsitul zilelor forumului
voi puteti vota insa in continuare, eu ma retrag din motiv de director care a venit si m-a pus iar sa traduc nishte aiureli.
voi puteti vota insa in continuare, eu ma retrag din motiv de director care a venit si m-a pus iar sa traduc nishte aiureli.aliatzi, right? 

-