Sambata, 2 martie, o sa aiba loc super cupa Romanei, intre Steaua si Dinamo, meci disputat pe Lia Manoliu.
Mai ? ca eu merge careva de pe forummerg sigur Daca stiti cat costa biletul si la ce ora incepe meciul, astept detalii.
Astept sa dai un pronostic, sa vedem daca ghiceste cineva scorul sau shtie ce au tratat Badea si Becali inaintea meciului
Eu cred ca o sa fie: Steaua - Dinamo 1-3
Steaua vs Dinamo
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sopra..eu nu as vrea sa vin la meci..chiar daca stau la 1 minut de mers pe jos de stadion....pt. ca ma dezgusta amandoua echipele !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Re: pai eu cred ca castga steaua
Initial trimis de ArchAngel
Steaua - Dinamo: 1-0 la pauza 3-2 la final
Se face blatu' si cu scorul la pauza acum?!
:N
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
- Kryszti
- Junior Member
Re: Re: pai eu cred ca castga steaua
Originally posted by Kryszti
Se face blatu' si cu scorul la pauza acum?!
:N
In caz ca ai vrut sa spui ceva : I didn't get your point...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Bate Dinamo
Azi noapte am avut un vis: Dinamo bate Steaua la fundu' gol cu 5-0 si toti stelistii or sa planga cu lacrimi de crocodil. Si va mai spun ceva, in vestiare toti jucatorii stelisti o sa ia bataie de Gigi Becali cu o curea inmuiata in apa dupa care o sa le puna sare pe rani. Si sa nu uit, Victor Piturca si-a pierdut azi noapte si chilotii la barbut impreuna cu procentele din club. Si stiti cine le-a castigat? Dragomir si cu Sandu! Sunteti penibili, treceti la mars si instructie, ati merita toti cate o repriza de batalion disciplinar sa va vina mintile in cap!
- Micutu'
- Junior Member
Re: Bate Dinamo
Originally posted by Micutu'
Azi noapte am avut un vis: Dinamo bate Steaua la fundu' gol cu 5-0 si toti stelistii or sa planga cu lacrimi de crocodil. Si va mai spun ceva, in vestiare toti jucatorii stelisti o sa ia bataie de Gigi Becali cu o curea inmuiata in apa dupa care o sa le puna sare pe rani. Si sa nu uit, Victor Piturca si-a pierdut azi noapte si chilotii la barbut impreuna cu procentele din club. Si stiti cine le-a castigat? Dragomir si cu Sandu! Sunteti penibili, treceti la mars si instructie, ati merita toti cate o repriza de batalion disciplinar sa va vina mintile in cap!
Micutule sa tot ai vise de-astea. Din cate observ eu nu prea ti se adeveresc.
-
Initial trimis de sly
mai sopra ...eu as vrea sa vin la meci sa vad cum i-a bataie echipa ta favorita care cred ca e dinamo....nu?? ...pacat ca sunt din iasi..forza steaua!!! shi iti mai spun ca o sa luati bataie cu 2-1..
Incredibil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te rog sa ne anunti si pe noi cine cashtiga campionatul

- Sopra Tutt1
- Junior Member
capitanii
"Am cistigat, dar puteau s-o fací£ si ei, pentru cí£ meciul a fost extrem de echilibrat. Pentru noi a insemnat enorm aceastí£ victorie si sper sí£ continuí£m la fel si in lupta pentru titlu"
Marius Baciu, "cí£pitan" Steaua
"Toti au zis cí£ trebuie sí£ fim atenti la Claudiu Rí£ducanu, la si la , dar piní£ la urmí£ a fost Tricí£, de la care am primit douí£ goluri si care ne-a bí£tut aproape de unul singur"
Giani Kirití£, "cí£pitan" Dinamo
Marius Baciu, "cí£pitan" Steaua
"Toti au zis cí£ trebuie sí£ fim atenti la Claudiu Rí£ducanu, la si la , dar piní£ la urmí£ a fost Tricí£, de la care am primit douí£ goluri si care ne-a bí£tut aproape de unul singur"
Giani Kirití£, "cí£pitan" Dinamo
-
15 mesaje
• Pagina 1 din 1