de ce nu a intrat si romania in europa acum pe 01 mai, e vorba de rasism, saracie, talharime sau ce?
eu cred ca multe tari sant geloase pe noi!!!
Romania In Europa......cand???
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Romania In Europa......cand???
i love to love boys, i love my girlfriends, i love the world!
-
JANYA - Junior Member
ecstraordinar thread .. propun sa se fie mutat la politica and social si acolo sa fie inchis ... de bun ce e.
-
monk - Mesaje: 2747
JANYA scrie:eu cred ca multe tari sant geloase pe noi!!!
ai auzit de cuvantul invidioase?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ce pizmashe ie unele tari!!
mongolia, botswana, trinitad tabaC, somalia, usa ...si lista e lunga ca e multe care e geloase.
JANYA scrie:eu cred ca multe tari sant geloase pe noi!!!
mongolia, botswana, trinitad tabaC, somalia, usa ...si lista e lunga ca e multe care e geloase.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii