C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
jijica asear la lumina reflectuarelor sa jucat doo partide. una s-a incheiat cu fro 450 p diferenta (cu un iamz de 2 servit la subtsemnatu) si una la fro 150 p diferenta. deci in total un anumit user a pierdut in doo ore cca 600 mii deai nostri. nu pot sati redau filmu meciurilor pentru ca limbaju folosit de cel care pierdea , reprodus pe forum , este de ban pe viatza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ba gigilucutzulicutzulicule ba tata, la iamz i-am spart pe totzi. in schimb la yams e un anumit user / jucator care cred c-a cazut in cacat cand iera el micutz tare. io asha cred.
aia cu cargo am vazut-o. ce sa-i faci nene? o fi nefututa si a gasit fanclubu si refuleaza acusha.
aia cu cargo am vazut-o. ce sa-i faci nene? o fi nefututa si a gasit fanclubu si refuleaza acusha.
-

SOD - Mesaje: 6035
SOD scrie:la yams e un anumit user / jucator care cred c-a cazut in cacat cand iera el micutz tare
da, ma, da cat poate sa-l tina? io cred ca unbla la himpnotizatii.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
acum am inteles. daca tot sa- terminat folbalul vietii (aleluia !), trecurati pe alte sporturi de masa, antrenante si educative. si ma inervati, ca eu nam- cu cine sa juoc.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
sodiliculitzelu, da lu matale nu ti se facu sete dupa ziua asta grea de munca?
dl necko, incearca yams prin corespondenta, ie chiar palpitant da numa daca ai nervii tari si adrenalina in surplus
dl necko, incearca yams prin corespondenta, ie chiar palpitant da numa daca ai nervii tari si adrenalina in surplus
-

bre memetule abar nai, nuti spuse fatuca aia ca toti hipiotii ie dati coltu cu totii ? ce dracu vorbesti matale acolosha?
-

fa-te ca nu te vede (cb), ie daia care se incapatzaneaza sa prelunjeasca agonia miscarii.
merluciu: memet si sody, stergeti imediat posturile de pe rinoceri si brontozauri. sigur luati avert. am vazut, am ras , gata.
merluciu: memet si sody, stergeti imediat posturile de pe rinoceri si brontozauri. sigur luati avert. am vazut, am ras , gata.
-

Asha dar io am plecat spre botez shi cred ca ma botez shi io!Daca nu v-am zis pana acuma , sa shtitzi ca io ma elucubrez in el de rigips shi alte alea de se mai monteaza pe langa el!S-avetzi un uichiend mishto!Bai-bai!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
io nu sterg nimica. am votat legal, cum shade bine la useru de rand.
si cu asta basta ! va urez un regesc sanatate si-un praz verde ! ochila, daca e de sete, sunt acasa cu vioara. care e instalator. care o sa repare tzevile rupte de mine acu 5 luni.
si cu asta basta ! va urez un regesc sanatate si-un praz verde ! ochila, daca e de sete, sunt acasa cu vioara. care e instalator. care o sa repare tzevile rupte de mine acu 5 luni.
-

parafrazand un mare ganditor in viata ca iarna nui ca vara si ca serviciu nu ie carciuma sa stai tuata zioa in ia va urez un venusian haipa si uichendu sa va ude gatlejele cu cat mai multe alcuale si suarele sa vi le usuce.
mai laeita
si io tot acasa cu grupul vocal instrumental "faiantzarii"
mai laeita
si io tot acasa cu grupul vocal instrumental "faiantzarii"
-

alaoleo si save-ti parte de tot ce vre-ti.
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alalei
ploo
somn
damijana impanata
sete
nes
mahuarca
ploo
somn
damijana impanata
sete
nes
mahuarca
-

nu zic salve, ca e prea tonic si mie- frica sa nu imi sara somnu. asa ca ar merge ceva de genu
mneaaatza.... (fara semnul exclamarii)
si mai ziceai aiule, ca poate ploo la rusi. iete ca tea- ajuns. mah, la mine pe perete, calendaru arata 5 iunie si e bun si anu, 2004. da afara in mod sigur este sfir-shit de noiembrie, 28 - 29, cam asa ceva.
o ploaie, o negura siun- vint, fratele meu, de ti senfioara- pieile pe tine numa cind privesti pe jam, daramite sa iesi din casa. asea ca beau cafeaua, mai stau 10 min sa trezesc copilu sal- gonesc la antrenament (seracu de el ...) si ma culc la loc comanda cit vreau io, ca azi nam- trebi decit fro 50 care e ca si rezolvate.
mneaaatza.... (fara semnul exclamarii)
si mai ziceai aiule, ca poate ploo la rusi. iete ca tea- ajuns. mah, la mine pe perete, calendaru arata 5 iunie si e bun si anu, 2004. da afara in mod sigur este sfir-shit de noiembrie, 28 - 29, cam asa ceva.
o ploaie, o negura siun- vint, fratele meu, de ti senfioara- pieile pe tine numa cind privesti pe jam, daramite sa iesi din casa. asea ca beau cafeaua, mai stau 10 min sa trezesc copilu sal- gonesc la antrenament (seracu de el ...) si ma culc la loc comanda cit vreau io, ca azi nam- trebi decit fro 50 care e ca si rezolvate.
aizzz&co
-

noroc bun ba oamini !
azi e o zi de cacat ! nu pentru ca ploo, da si pentru faptu ca ie de munca. din nou. montare mare si grea !
azi noapte am visat pe un om care io l-am stimat da cu care nu vreau sa ma vad ca-s suparat. oare ce-o insemna, ca am ratat pe nety sandu de dimineatza si nici in cafea nu mi-am tras. de stele nu mai vorbesc ca era cu nori grei pe cer.
azi e o zi de cacat ! nu pentru ca ploo, da si pentru faptu ca ie de munca. din nou. montare mare si grea !
azi noapte am visat pe un om care io l-am stimat da cu care nu vreau sa ma vad ca-s suparat. oare ce-o insemna, ca am ratat pe nety sandu de dimineatza si nici in cafea nu mi-am tras. de stele nu mai vorbesc ca era cu nori grei pe cer.
-

dl necko, vorbeste si matale in shuapta ca baicsu invata, ca are miercuri ieczamen cu pruteanu si ii tzatzie dorsalu ca ala ori da 10 ori 4
-

nteles. ssshht ! seracu baicsu sia- f** norocu cu nebunu ala !
Sody, azi nu a fost Neti Sandu, cai- simbata, da am vazto- io ieri si zicea ca o sa fie nashpa cam pentru toti in uichend. apai cu visu, nush ce sa zic ca nu ma pricep. mai bine uital-. montare usoara. ssshhht!
Sody, azi nu a fost Neti Sandu, cai- simbata, da am vazto- io ieri si zicea ca o sa fie nashpa cam pentru toti in uichend. apai cu visu, nush ce sa zic ca nu ma pricep. mai bine uital-. montare usoara. ssshhht!
aizzz&co
-

jijiculitzicu, ma refuzat ieri fuarte taios cand lam invitat la o bere macsim doo, stii ce mia zis?
-auzi, domnu aiu, matale beati mintile si tineretile prin carcumi cat pohtesti, io trebe sa invat , sa fac o cariera , sa razbesc cu fruntea sus in viata nu sa fiu un bagabont si pierde vara ca tine.
auzi tupeu
-auzi, domnu aiu, matale beati mintile si tineretile prin carcumi cat pohtesti, io trebe sa invat , sa fac o cariera , sa razbesc cu fruntea sus in viata nu sa fiu un bagabont si pierde vara ca tine.
auzi tupeu
-

sa apucat bre deja, il prinsei io alaltaieri in veceu de la biblioteca, incerca iel so palmeze si sa alunje fumu cu cazmaua dreapta da dejaba
-

bah, invidiosi, ratati ce sunteti ! domnu jiji, invata mah, nui- asculta, ca e niste ratati, pecind tu... vei fi cineva ! da sa sti ca fumatu dauneaza grav sanatati
aizzz&co
-

nu jtiu bre, nu cred, cel putin am optservat care vederea buna
-

bah nu jtiu ce sa zic, io credeam ca ie de la parkinson ,nu vazusi cum da din cap spre dreapta?
-