de baixinho© » Mar Mai 18, 2004 1:06 pm
Postul cu numarul 1000 al userului bassplayer
FanClub Forum > Muzica > Rock > Clasa Muncitoare > clasa vesnic muncituare - uorc sacs - subiect exclusivist
Acesta este postul meu cu nr 1000. Mi-a trebuit un an si 3 luni sa ajung la el, da io is de la Ardeal, ma misc mai incet.
In postul asta am vrut sa va povestesc cum era sa ma ia astia in armata din cauza unui dobitoc (pila lu madam soacra lu' un coleg de trupa), da e prea conplicat si mi-e lene sa scriu atata.
O sa va povestesc o chestie pe care am patzit-o saptamana trecuta cu un client:
Firma la care lucrez se ocupa printrea altele cu telecomunicatii internationale prin conectare directa (nu cu cartele).
Ma cauta domnu X, director la o firma din Sibiu, ca ar vrea sa subscrie la un serviciu tip Dial In cu acces America de Nord. Ii explic cum funtzioneaza treaba si ii zic ca il las un weekend sa testeze serviciul:
Io: Va las weekendul asta o parola sa testati serviciul. Notati va rog: Nr tel: 244xxx, parola xxx xxx. Dupa ce raspunde robotul tastati parola, asteptati tonul de USA (nota mai inalta decat tonul normal) si formati nr fara prefixul tarii. Daca aveti vreo problema sunati la noi la birou sau direct pe mine pe mobil. O intrebare: aveti telefon cu taste?
El: Da
Io: atunci e ok, puteti folosi serviciul incepand de acum
Dupa 2 ore suna telefonu meu:
El: Alooo domnu B****?
Io: Da.
El. Domnu B, am o problema, nu ma pot conecta nicicum.
Io: Stati sa verific (verific echipamentele totul e ok) Nu se poate, echipamentele sunt ok. Ati notat bine parola? xxx xxx
El: da da, asta e da' ii dau parola si nu se intampla nimic 1 minut si dupa aia se intrerupe
Io: Va spune robotul "incorrect password?"
El: nu imi spune nimic. Am pus-o si pe nevasta-mea sa zica parola da' tot asa face. Domnu' B, o intrebare, parola o dau in romaneste sau in engleza?
La care io am ramas tampit
Io: pai e in cifre e tot aia, tastati pe telefon xxx xxx
El: pai dom'le de ce nu zici asa ca tre sa tastez, io tot ziceam parola, am pus-o si pe nevasta-mea sa o zica ca poate ea o zice mai clar si tot nu se conecta.
Io: Pai eu v-am zis sa o tastati, v-am si intrebat daca aveti telefon cu taste pt asta.
El: Nu se poate dom'le, mi-ai zis sa o zic, inca de doo ori mi-ai zis.
Io: Bine, domnu X, acu notati ca tre tastata. Weekend placut
Ba, cat de prost tre sa fii sa urli in telefon parola, si dupa aia sa iti aduci si nevasta sa urle. Bine ca n-a adus coru' vanatorilor sa ii cante parola pe 3 voci...
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)