comentarii impertinente la poze
var'mea are 17 ani. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Riana, ultima poza pe care ai aratat-o, pe ce site ai gasit-o?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
A'ma baixule, nu mai fii asa de rau cu don'soara Riana... :p
Matrashita --> Esti o dulce, ca deobicei.. Poza a fost facuta la mine acasa, pe balcon ;D
Matrashita --> Esti o dulce, ca deobicei.. Poza a fost facuta la mine acasa, pe balcon ;D
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
eule, ce-i bre cu galeria aia pe perete de trebuia sa sustina o perdea ...sau asa ceva?!
doi: stai prost cu gravitatia?
trei: canapeaua aia din dreapta lu' matale seamana cu bancheta spate a lu' masina mea. te ocupi cu dezmembrari?? ;m
doi: stai prost cu gravitatia?
trei: canapeaua aia din dreapta lu' matale seamana cu bancheta spate a lu' masina mea. te ocupi cu dezmembrari?? ;m
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981

Doar ce observai, apropo de gravitatie, ca are parashuta....sau mi se pare?? ;-)
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Love2Fly scrie:Prea tarziu tre. Prietenul rianei are BMW serie 5 si un cont in banca de cateva milioane de dolari! Tu ce poti sa-i oferi? :-?
ummm...eu voiam sa ma sacrific in slujba forumului...umm...
da' de unde stii apropo?
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Matrashita scrie:Bassule-nu ti-am mai vazut demult fata nici prin poze nici live.Pe cand un nou concert ca sa remediezi situatia?
Probabil la sfarsitul lui Iunie. Acu sambata suntem la Pitesti.
jhsglsfgds: deeee ceeeee nuuuu raaaaspuuunzi laaaa teeeleeeefooonuuuu aaaalaaaaa???? (apare nr necunoscut ca te sun de pe retzeaua RDS)
Riana scrie:bassplayer:imi permit sa deduc ca tu canti la bass..o formatie,ceva?
- cant la sintetizator acustic, da mai cant si la bass
- mai multe formatzii. Momental: BP
Riana scrie:sunt anumite persoane pe care chiar vreau sa le cunosc..de ex cei care au fost mentionati in acest post!
ooo sunt onorat.
ontopic:
eule, daca vrei sa arati ca esti chiabur/boem/burghez/ce vei vrea tu sa ne arati cu pozitzia aia de "check this out", verifica minutios backgroundul.
- perdeaua aia se potrive cu arcul roman (daca nu stii despre ce vorbesc spune-mi ca iti isplic) ca nuka in perete (si aici nu vb de useritza care si-a adjudecat acest nume)
- in dreapta sus vad o draperie da nu vad geamul
- daca te vrei chiabur pune si tu in coltz o chitara mai de doamne-ajuta nu un placaj nenorocit de max 50 para. Imprumuta una

- da dracului jos carpele de pe fotolii. Daca iti trebuie caine schimba tapitzeria lunar

...si lista poate continua, eu m-am plictisit
human being/being human
-
basstard - Junior Member
o fi sau n-o fi... camera catzelushei...
stanga jos-dulap: poster MARIUS MOGA, editie Cool Girl 2002
ntz ntz ntz... mai fetitz' mai...
ntz ntz ntz... mai fetitz' mai...
- Fişiere ataşate
-
- Untitled-1 copy 4.jpg (177.66 KiB) Vizualizat de 3167 ori
- Raspandacul
- Junior Member
pí£ienjene, misto de tot mustata. cam cat ti-a trebuit sa ajunga la dimnesniunile din poza?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bassplayer scrie:
ontopic:
- in dreapta sus vad o draperie da nu vad geamul
Pentru cultura ta.."draperia" aia e ca sa departajeze 2 camere...pentru a da spatialitate sufrageriei.
bassplayer scrie:
- daca te vrei chiabur pune si tu in coltz o chitara mai de doamne-ajuta nu un placaj nenorocit de max 50 para. Imprumuta una
care e problema ta cu chitara lui? a primit chitara ...si pana cand o sa castige singur bani o sa se multumeasca cu ea, daca nu ai observat are doar 15 ani
bassplayer scrie:- da dracului jos carpele de pe fotolii. Daca iti trebuie caine schimba tapitzeria lunar
tapiteria aia este folosita pentru a nu murdari canapenlele...si crede ma pe cuvant ca nu se pot schimba din ora in ora ( avand in vedere faptul ca se asfalteaza si cainele vine mereu murdar)
cam asta am avut de spus ..si mai astept sfaturi de decorare a locuintei ( nu ca tata n ar fi arhitect) , dar se pare ca bass ul este un multitalent...lumineaza ne si pe noi!!!!!!!!!
don t hate me....
-
shakti - Mesaje: 560
Usual Flow esti f. finutza shi dragutza. Mai rar asha ceva! Cred c-o parasesc pa Shaki pt. tine. Da cand ai terminat clasa a 9-a de ti-e asha de dor de ea?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
Usual Flow esti fffffff draguta.
dar, ceva nu-mi place la tine, stilul tau
....oricum cred o sa-ti treaca la un moment dat!(si eu am trecut prin el si mi-a trecut cu timpul), dar ce conteaza este stilul tau!
dar, ceva nu-mi place la tine, stilul tau

! everything that has a begining has an end !
-
ROXANA - Mesaje: 349
da, roxana...ai dreptate. usual flow, cu basmaua aia pe cap, zici ca e muncitoare in lagar din Lista lu' Schindler.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member