Pink, in iulie, in Romania !

ce-a fost pe Muzici o data

Pink, in iulie, in Romania !

Mesajde gabuba » Dum Iun 06, 2004 2:55 pm

In prima zi a festivalului Cerbul de Aur, de la Brasov, va concerta nimeni alta decat Pink.
cand am auzit acestea am tresarit usor.
imi place mult pink, vocea ei si al doilea album pe care vi-l recomand cu caldura ['try this' ii zice].
vreau sa merg la brasov pe 22 iulie cand o sa fie prima zi a festivalului... dar nu am detalii legate de pretz (poate ma ajuta cineva ~) ) etc.
are cineva idee? A-)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Anna|s » Dum Iun 06, 2004 11:11 pm

pe mine nu ma prea incanta P!nk, dar ultima sa melodie are versuri superbe...
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Lun Iun 07, 2004 12:38 am

eu o sa ma multumesc cu vazutul concertului ei prin webcast pe adresa concursului... are cateva piese faine pe ultimu album...
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde SOD » Lun Iun 07, 2004 3:09 pm

si in ultima zi de cerb va fi Ronan Keating .
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde ConteleDrakula » Joi Iul 15, 2004 12:45 am

Nu stiu cat costa biletele (desi cred ca numai ieftine nu sunt) insa cred ca ar trebui sa urmaresti http://www.cerbuldeaur.ro - poate (vor) scrie acolo cat costa un bilet la festival. Personal mie imi place (mult) mai mult Ronan Keating, dar nu cred ca o sa ajung la Cerb. De ce ? Simplu...Lipsa banilor. :(
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Iul 15, 2004 12:55 am

pt iepurasul mecanic viu da` mort: try this e al treilea album, al doilea e m!ssundaztood sau cum dracu` se scrie...
crazy babe, tu n-ai auzit de televizor?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde gabuba » Joi Iul 15, 2004 10:08 am

catharsis, crezi sau nu, stiam. doar ca primul fiind r'n'b nu prea l-am luat in considerare, asa ca l-am considerat pe primu' ca fiind 'missunderstood' si al doilea 'try this'.
inca sper sa ajung la brasov, poate prind si recitalul lui Ronan Keating.
eh, pai daca nu va incanta atat de tare pink si aveti un belet donati-l celor care chiar vor sa o vada live. :D

p.s. crazy babe nu-i din tara.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde catharsis » Joi Iul 15, 2004 6:04 pm

ok, imi cer scuze, dar nu il da si pe romania international ?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde gabuba » Joi Iul 22, 2004 11:56 pm

o iubesc pe pink. o iubesc pe pink.

multumesc pt ca mi-ai incatat sufletul, pt ca ai cantat melodiile mele preferate, pentru ca ai fost geniala, pentru ca ai cantat janis joplin, god. o iubesc pe pink..

MULTUMESC, ALECIA MOORE, MULTUMESC!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ConteleDrakula » Vin Iul 23, 2004 1:14 am

Concertul Pink mi s-a parut excelent , o demonstratie de profesionism de la care multe "soliste" din Romania ar putea sa ia notite ... Desi nu am putut vedea concertul pe viu, mi-a placut prestatia ei. Dupa parerea mea, din nefericire , publicul (cel putin publicul din fata) nu s-a ridicat la inaltimea concertului... Oamenii pareau mult , mult prea ... lenesi (!?!)

Din pacate, iata si o veste (foarte) proasta...

"Televiziunea Romana se afla in negocieri cu fosta componenta a trupei
Spice Girls Mel C, Michael Bolton si Status Quo pentru a-i aduce pe scena Cerbului de Aur in seara de 24 iulie 2004. Impresarul lui Ronan Keating, Mark Plunket, a anuntat, joi, 22 iulie, ca interpretul nu va putea veni la festival deoarece starea sanatatii sale nu s-a imbunatatit foarte mult.
'Daca ieri va spuneam ca sansele ca Ronan sa vina la Brasov erau 50%-50%, astazi, impresarul sau ne-a spus ca sansele ar fi 64%. Nu ne permitem, insa, sa mai asteptam', a declarat Irina Radu, director de Evenimente Speciale la TVR[...]"
Am citit stirea in seara asta pe cerbuldeaur.ro :(

edit by catharsis:daca ai vrei sa mai adaugi ceva foloseste optiunea de edit si nu cea de mesaj nou!
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde ConteleDrakula » Vin Iul 23, 2004 1:18 am

Din pacate, iata si o veste (foarte) proasta...

"Televiziunea Romana se afla in negocieri cu fosta componenta a trupei
Spice Girls Mel C, Michael Bolton si Status Quo pentru a-i aduce pe scena Cerbului de Aur in seara de 24 iulie 2004. Impresarul lui Ronan Keating, Mark Plunket, a anuntat, joi, 22 iulie, ca interpretul nu va putea veni la festival deoarece starea sanatatii sale nu s-a imbunatatit foarte mult.
'Daca ieri va spuneam ca sansele ca Ronan sa vina la Brasov erau 50%-50%, astazi, impresarul sau ne-a spus ca sansele ar fi 64%. Nu ne permitem, insa, sa mai asteptam', a declarat Irina Radu, director de Evenimente Speciale la TVR[...]"
Am citit stirea in seara asta pe cerbuldeaur.ro :(
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iul 23, 2004 10:02 am

conte, publicul a fost ok. dar in fatza stau simandicosii cu bani care vin doar din fitze la concertele artistilor straini, nu ca le-ar placea, sau daca le place, nu se manifeste din aceleasi considerente. niste idioti oricum.
daca as fi fost acolo as fi cantat vers cu vers tot concertu' , nu din fata tv-ului cum am facut-o in cazu' de fatza.
pink stiam ca e o cantareata f buna, acum a si demonstrat.

iar faza cu R.K. e de kko.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde MaNo_692003 » Vin Iul 23, 2004 10:21 am

prestatia lui Pink la brasov a fost excelenta!!! Insa publicul...no comment!
MaNo_692003
Junior Member

Mesajde ConteleDrakula » Vin Iul 23, 2004 10:35 am

NU stiu cand TVR-ul se va invata minte ca biletele puse la 1.000.000 de lei bucata nu fac decat sa omoare spectacolul ; daca tot se implica o tona de sponsori mari (gen BMW) , atunci ar putea lasa biletele la un pret mai mic . Era jenant sa vad o artista precum Pink pe scena cum canta unei piete cu locuri libere chiar in primul rand... Uf, Romanie , plai de dor !

Putin off-topic : Prestatia concurentilor din prima seara a fost in proportie de 90 % echivalenta cu un concurs de karaoke; Doamne, concurenta din Bulgaria mi-a distrus auzul ! Iar de prezentatorii TVR, ce sa mai vorbim : gatuiti de emotie si lipsiti de profesionalism ; Nu are rost sa ma mai leg si de sonorizare, caci si acolo au aparut probleme care nu aveau ce cauta la un asemenea nivel...sper ca a doua seara sa fie mai reusita.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iul 23, 2004 10:39 am

ce m-a socat pe mine a fost ca la un show in care s-au investit atatia bani a fost sonorizarea care a fost. SPIN, concurentii romani, si-au luat-o-n bot urat cu microfonia si apoi cu faptu' ca microfonu' tipei nu se auzea in monitor. asa ceva nu e permis la un spectacol de calibrul asta! de kko.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ConteleDrakula » Vin Iul 23, 2004 1:05 pm

Sa asteptam asadar aceasta a doua seara de festival, sa vedem cum va decurge, dupa care vom reveni cu impresiile de rigoare. Pentru prima seara (exceptand recitalul Pink, desigur) , nota 4.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Iul 23, 2004 1:17 pm

cine canta in recital in seara asta? sau... ?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ConteleDrakula » Vin Iul 23, 2004 2:43 pm

23 iulie - nino d'angelo
24 iulie (gala) - Thomas Anders il inlocuieste pe Ronan Keating

O parere personala : primul e cam "subtirel" din punct de vedere muzical (asta ca sa ma exprim decent) iar al doilea e demult iesit din varfurile topurilor . Inca o bila neagra.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Iul 24, 2004 9:49 pm

MI-E SCARBA DE FESTIVALUL ASTA!

Cum e posibil ca Urziceanca sa faca playback dupa o piesa inregistrata acum 18 ani? La pretentiile ei...

Cum e posibil ca duduia aia din argentina, care a cantat SINISTRU, mama are voce mai buna, sa ia locul trei? erau o groaza de cantareti mai buni... mi-e sila!
prezentatorii .... sub orice critica!

FELICITARI, SLANG! Luiza Zan, o voce de exceptie! Felicitari!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Sâm Iul 24, 2004 10:18 pm

Bah, nu se poate asa ceva! Sunt de groaza oamenii astia! Pai ma asteptam ca romanca noastra, aia care a plecat in Canada, Angelica Nicoleta Ganea, sa ia si ea ceva, daca nu chiar trofeul. De departe mi s-a parut cea mai buna. O cunosc de cand canta pe la festivalurile din tara. De atunci pana acum a facut niste progrese extraordinare, fatuca! Cand am ascultat-o am ramas cu gura cascata!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Înapoi la De pe muzica