Neonazismul printre noi!!!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Neonazismul printre noi!!!

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Lun Iun 07, 2004 3:06 pm

Stau si ma-ntreb cum se poate, dom'le , dupa mai mult de jumatate de secol dupa ce Hitler a predat bocancii, sa existe ATATEA nuclee neonaziste in lume in general si aici in particular, plus trupe care sa le faca propaganda...cred ca e cea mai prolifica solutzie... mi-a cazut in mana un plic cu mail-orderuri si materiale promo "skin" si m-am ingrozit. Inapoi la f***n evul mediu. E o parere personala, dar eu pe Hoisan l-as baga la racoare pentru instigare la rasism si violentza, chit ca suntem tizi.
Pareri?
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Iun 07, 2004 3:08 pm

auz bre, da de gaura din stratu de ozon ce zici ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Lun Iun 07, 2004 3:10 pm

this sh*t iz serios, deewd!
Sau mi-esti vreun hitlerist cu zvastica tatuata sub chorap?
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Iun 07, 2004 3:11 pm

auz liviutz, da lu Hoisan i-ai zis asta? Zilele astea are cantare, chiar miercuri mi se pare, in club a. Vino pe acolosha si te prezint io sa ii zici si lui ce crezi. satz iei toti dintii cu tine.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Lun Iun 07, 2004 3:13 pm

hahaha...now THATZ funny. Nu merg la concerte neonazi din principiu. Ji, crede-ma, am muuuuuultzi prieteni care nu suporta neonzshtii...dar nu sunt atat de copil ca domnia-ta. Somn ushor in continuare (Whew! ce oameni, dom'le, ce oameni...)
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde neatza » Lun Iun 07, 2004 3:15 pm

in primu rand o sa te rog sam zici shi mie ce kilu meu ie asta

'Liviutz[SPAZ scrie:']deewd

dupaia o sa te rog sam zici shi carei treaba cu "hitlerishtii" aia de zici tu de iei. cine ie iei, ce vrea iei, unde ie iei ?

neatza

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Lun Iun 07, 2004 3:17 pm

deewd e transcrierea fonetica a anticului cuvant tibetan "dude", atat de pholosit pe nisoritele plaje californiene. Iar hidlerijdii eshtia ie un fel de d-aia la care nu le place, bre, jidanii shi negroteii de nici o kuloare. Da' de nici una.
Mah, yo va credeam uameni zerioshi...
vai-vai.
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde paiacec » Lun Iun 07, 2004 3:17 pm

satz iei toti dintii cu tine.

Shi daca n-ai dintzi,ia de colea!:D
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Liviutz[SPAZ] » Lun Iun 07, 2004 3:20 pm

wow, s-a mutat threadu...ma rog, cam aiurea, dat fiind ca toate putzele cu urechi si zvastici sub maieu asculta skinrock...da' asta e.
Sieg Heil my aSSSSSSS
Liviutz[SPAZ]
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Iun 07, 2004 3:27 pm

Ma, unde-ai vazut tu nazisti la noi? Io , in Cluj, am cunopscut unu singur care avea tatuata o svastica pa ceafa ( da de fapt n-avea nici o treaba cu nazismu ). Skin i se zicea, s-a sinucis saracu aruncandu-se de pe un bloc impreuna c-un prieten. In rest...pauza.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Lun Iun 07, 2004 3:30 pm

l-am pus pe generalitatzi, rog mozii daca cred ca nu isi are locul aici sa faca ce doresc cu acest "subiect"

atat de pholosit pe nisoritele plaje californiene

ouagadougu popocatepetl?
gaga

Mesajde aphextwinz » Lun Iun 07, 2004 3:32 pm

Liviutz, io zic ca "dude" vine de la bazele sericiculturii autohtone :D

Shi ia mai spune-ne ce-au mai brevetat tibetanii ashtia? :)
aphextwinz
Junior Member

Mesajde memetshot » Lun Iun 07, 2004 3:38 pm

bre liviutz...tu jtii ca jvastica aia fu folosita in primu razbel de americani si nu numa???

si ce ai cu hoisan?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Lun Iun 07, 2004 3:44 pm

afecse, are legatura ca zvastica ala micu care s-a intalnit cu buddha era in tibet :D nimic nu shtii :D
gaga

Mesajde neatza » Lun Iun 07, 2004 3:48 pm

'Liviutz[SPAZ scrie:'] negroteii de nici o kuloare. Da' de nici una.

shi cam de cate culori ar fi ? ca eo aj vrea cam tot modelu asta, da pe bej, ceva. se puate ?

shi tot nam intzeles carei treaba cu "hitlerishtii".

neatza

Mesajde antitodo » Mar Iun 08, 2004 3:17 pm

bai oameni ,sunteti de rahat tare rau...de tot...
adeca omul asta, liviutz incearca sa va atraga atentia despre un fenomen raspandit in lume care a ajuns sa prinda radacini si in romania...si voi behaiti...ca niste oi...
cei cu hoisan? iti zic eu. e un nationalist frustrat care si-a gasit in cei de la noua dreapta noua identitate si in hitler un tata pierdut...
exact cum zice liviutz, e sux sa te intorci la evul mediu...dar liviutz nu uita ca unii nu au reusit sa iasa de acolo....
aaa si apropos daca il cunosteti pe hoisan invitati-l la timisoara si veti vedea ca dupa aia va canta mai shshshsit pt ca nu va mai avea el dinti in gura!
aaa si daca
si daca la tine la sat , lneatza, la capetala nu se intampla nika sau nu are cum sa ajunga informatia pana la tine nu rade de altii pt ca faci din tine bufon...da jos ochetii de cal si mira-te
do or die
antitodo
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iun 08, 2004 3:26 pm

Inca o data se confirma iintelijentza pancarilor. Ce fenomem avem noi in Romania? Ce nazism? Voi suntetzi o problema! Pancari de doi lei shi 8 clase, bautori de Saniutza shi cershetori de 1000 de lei.
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mar Iun 08, 2004 3:30 pm

a ajuns sa prinda radacini si in romania

cand? cum? unde? mah mai lasati netu copchii si cititzi cum e cu "fenomenu". si p'orma voi nu faceti nici cea mai mica deosebire intre nazism si hitlerism (asta voia sa va zica neatza). mai deschideti si cartea de istorie ca va faceti draq de ras cu marile voastre cunostinte.

si daca la tine la sat , lneatza, la capetala nu se intampla nika sau nu are cum sa ajunga informatia pana la tine nu rade de altii pt ca faci din tine bufon...da jos ochetii de cal si mira-te

asta e limba romana sau timisoreana? breh daca mai apar 10 ionuzzzzzzzzzi d'ashtia pe zi vi se duce de rapa si kterinca, o sa trebuiasca sa angajati translator :D

e sux sa te intorci la evul mediu...

ce are evu' mediu cu prefectura? marsh mah mucea la carte ca te prinde tac'tu pe net si te indoaie. ia sa vii cu carnetu' de note data viitoare.

in hitler un tata pierdut...

anticarte, ce are nazismu' cu hitlerismu copchilu' ploii?
gaga

Mesajde memetshot » Mar Iun 08, 2004 3:34 pm

bre io cred ca el se refera la un fenomen aparut in evu mediu in perioada nazista timpurie care se chiema hitlerism. in aceea perioada au fost niste ploi puternice care au stricat productia de cartofi si daia irlandezii au belit cariciu ca nau mai avut cu ce sa faca vizichiu...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde paiacec » Mar Iun 08, 2004 3:46 pm

sunteti de rahat tare rau...
mai bine uita-te la tine!...sari la scandal ca balalau'
liviutz incearca sa va atraga atentia despre un fenomen raspandit in lume
da cin' la pus?noi?nu prea cred!
e sux sa te intorci la evul mediu
aici sunt de acord cu tine; dar cine te pune ma sa te intorci la evul mediu?
lneatza
ce inseamna asta?
...si voi behaiti...ca niste oi...
tactu behaie ma!Ai intzeles? Nu-mi aduc aminte sa te fi invitat sa fii pup-in-curist meu(al nostru)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde gaga » Mar Iun 08, 2004 3:54 pm

lneatza
ce inseamna asta?

:D pai eu cred ca poate fi:

1. inceteaza eliptic anagramat

2. neatza cu I mare in fatza (de la porecla pe care i-am dat-o noi de inteligent, da' cu majuscula de respect)

parerea mea.

mai bine zi tu ce-s ochetzii de cal. un fel de tachetzi?
gaga

Mesajde paiacec » Mar Iun 08, 2004 4:25 pm

apai sa vedem ce zice dictzionaru paiaceco-tarantulian despre ochetzi
1 - referindu-se la cal,faza cu tachetzii cade de la sine,cu toate ca puterea motorului se masoara in cai putere
2 - ar putea insemna nishte zale mai mari de lantz,cu care se leaga shleaurile de ham shi ulube la tractziunea baligoasa,dar nu vad ce legatura are cu Neatza
3 - ar putea sa mai fie nishte accesorii(rotitze,parghii s.a.),unde CAL ar trebui sa fie o prescurtare de la vreun obiect foarte important sau vreo corporatzie importanta.
4 - ar putea foarte bine sa nu insemne nimic.
5 - o exprimare de mare acuratetze in vederea scoaterii la iveala a snobismului ce se poate observa cu mare ushurintza la proaspatul ionuzzzzzzzzz:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Iun 08, 2004 8:43 pm

Comandoru' Secund:
nu stiam de ce pula mea au fost ieri innorat, ma gandisem io ca au dat taranii iama pe net, da' nici in halu' asta!
Hoisan la timisoara, suna bine! pentru stiinta voastra cea mai mare miscare anti natzi e la craiova, adica timisoara sunteti cu FRUNCEA-n burta nationalistilor!
spre deosebire de liviutz sau cum il cheama, eu am fost la un concert punk, la terror art... daca tot te dai coios, ar trebui sa-ti mai deschizi mintea si sa vezi si altceva, doar dupa aia poti sa comentezi de Hoisan!
pentru ala care ameninta cu dintii la tm, ne vedem acolo... :gay: eu: mare , chel si rau! tu???
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde neatza » Mie Iun 09, 2004 2:26 pm

antitodo scrie:bai oameni ,sunteti de rahat tare rau...de tot...
adeca omul asta, liviutz incearca sa va atraga atentia despre un fenomen raspandit in lume care a ajuns sa prinda radacini si in romania...si voi behaiti...ca niste oi...

domnu antitodo, da vatz fi obosit umpic sa vedetz despre ce ie vorba, atz fi opservat ca eo personal sunt impotriva orcarei forme de extremism.

in al doilea rand, dar cu mai putzin aplomb, sunt impotriva exprimarilor refuzate de logica shi coerentza.

coroborand aceste doo imformatzii, sper ca im vei intzelege gestul de a sari la mijtou in momentu in care cineva, stand cuminte la adapostu unor sujeturi maretze, ishi permite sa dea frau liber ineptziilor punand in aceiash oala ruginita pe hitler, neonazishti, nuclee, hoisani, skini shi evuri medii.

shi ca un mica amuzament, cel mai tare mi se pare fabtu ca (numa in romania) exista o gramada de punkeri neonazishti. eh, acuma tzam ridicat mingea la picior.

neatza

Mesajde gaga » Mie Iun 09, 2004 2:34 pm

eu: mare , chel si rau!

confirm! foarte mare, foarte chel si foarte rau!

btw, al cui ionuzzzzzzz e antitodo?
gaga

Mesajde paiacec » Mie Iun 09, 2004 2:36 pm

Ie universal !
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde eyewitness » Mie Iun 09, 2004 2:43 pm

sa inteleg ca-i fro tarfa din neamu ionuzzzilor?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde antitodo » Mie Iun 09, 2004 3:44 pm

ohohooo
1. pe ala mare si chel ma cac, de la inceput,....sa aiba freza maro...mars mah sacaz...si by the way..eu sant ala car ti-a tras-o de mai multe ori...
2. si tu iaurt asculta dreaq si nu te pune cu mine la istorie ca o dai in bara, rau de tot...
3. cu evul mediu nu am facut altceva decat sa-l citez pe liviutz si era vb ca sunteti intunecati la sfecla....
4. rockere somer habar nu ai de terror art craiova si timisoara...taci ca esti bou...
5.neatza..poate vrei sa-ti scriu pe silabe...poate vei intelege....I-ul era o tasta scapata din inertie...boule....
6.paiacec....tu te-ai bagat , belitule, aici si ai dat cu noroi....

Oooo cred ca inteleg....mahalagii se revolta....nu le mai convine conditia de sobolani....fac iu ...
antitodo
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Iun 09, 2004 3:48 pm

Antilogo esti f. subtzire. Nici caterinca , nici lojica nu tzin cu tine. D-aia sunt punkerii asha da rau vazutzi. :moon:
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Iun 09, 2004 3:50 pm

si tu iaurt asculta dreaq si nu te pune cu mine la istorie ca o dai in bara, rau de tot...

sa mori tu' mai putza analfabeta si agramata. poi ia zi-ne frumos si pe limba ta de punker civilizat, cum e cu istoria nazismului pentru inceput sa auzim si noi.

ah, ti-a scapat din inertie? pai ia zi si de fizica, te ascultam

kesh, nu-s prost vazuti toti punkerii, majoritatea isi dau in stamba singurei ca putza asta de mai sus, daca tac is bine vazutzi :D
gaga

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma