ma uitam acum 5 minute la un concert live pe tvr2, shi una din trupe era trupa "rock" voltaj
cine canta la baterie? oliver, baiatul lui sterian. atat de rau a ajuns.
vali sterian se rasuceste in mormant...
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: vali sterian se rasuceste in mormant...
Oricum se preface bine ca da in tobele alea. Ai putea jura ca stie sa cante. Se pare totusi ca talentu' nu se mosteneste ... sau poate a fost adoptat.
Stii ca s-a nascut un om destept cand vezi prostii ca se-aduna sa-l doboare.
- Baluba
- Junior Member
Pai Oliver stiam ca bate la Bere Gratis (si mai rau). De curind am auzit chestia asta, si tot la taica-su m-am gindit. Sa nu mai zic ca prin '94-'95 venea pe la rockoteca din parcu Libertatii/Carol si mai facea cite o demonstratie, parea de viitor tipu. Acuma, nu stiu cit a mai invatat de atunci. In plus, a cintat si cu Vali (Sterian). Si acuma Bere Gratis si Voltaj.....
- Rolf
- Junior Member
ntz ntz
Vali, nu am vazut atata rautaciosenie, k sa nu zic rautate ca te superi...lasa oamenii in pace sa faca ce vor!!!!
cum poti sa pui un asemenea titlu?????
lasa omul sa se odihneasca in Pace, nu-ti fa tu probleme, ca Vali nu ar fi avut nimic de spus impotriva celor de la Voltaj!!!
Mai, ce va place sa fiti teribilisti si RAI degeaba!!!!!!
ai ca m-ati enervat!!!!
lasa omul sa se odihneasca in Pace, nu-ti fa tu probleme, ca Vali nu ar fi avut nimic de spus impotriva celor de la Voltaj!!!
ai ca m-ati enervat!!!!
Imprumuta-mi, te rog, visele tale pana maine
- Lancelot
- Junior Member
Re: ntz ntz
Initial trimis de Lancelot
Vali, nu am vazut atata rautaciosenie, k sa nu zic rautate ca te superi...lasa oamenii in pace sa faca ce vor!!!!
ai ca m-ati enervat!!!!
Nu e cazul sa te agitzi .... Te vei obishnui cu felul lor de a fi. Incadreaza-i la "shi ei sunt ai noshtri". Inca n-au invatzat ca nu trebui sa fi un prost instrumentist, chiar daca genul e de kkt. Poate ca daca li s-ar exemplifica n-ar mai fi asha ...Nu carcotashi, ca asta in Romania zilelor noastre e chiar de bon ton , poate ingushti la cap , dar nu sunt convins .
- roger
- Junior Member
Re: roger...
[habar nu ai despre ce era vorba shi te arunci shi matale in discutie [/B][/QUOTE]
As I said ...Shi ei sunt ai noshtri. Promit ca am sa cumpar o coicolata Poiana.
As I said ...Shi ei sunt ai noshtri. Promit ca am sa cumpar o coicolata Poiana.
- roger
- Junior Member
bah l-ai vazut s-a si vopsit in blind sa fie in ton cu muzica de kkt al celor de la voltaj...mah tipu' are talent s-a vazut pe albumele lu' Vali....da' acu' se va plafona cu aia,ptr. ca aia nu au multe in melodie...doar pac--pac-pic!si retur!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii