C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bah memetule da daca pleci militar ce dracu faci cu sandalele ca aia iti dau bocanci? ii decupezi ?
danone, suna bine ce zisesi colosa cu carciuma vietii. teai uitat cumva daca au scarite?
danone, suna bine ce zisesi colosa cu carciuma vietii. teai uitat cumva daca au scarite?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
netu pica
vez aiule, vez, na, sa nu te mai iei de netu meu ca si keshu are tot net d'ala de pica, huiduhu!
edit: breh parca nu aveau, da' avand cuastele alea afumate in haleu' ala, mai mult ca sigur ca pua sa te faca si de scaritze. da' mai aveau multe de incercat.
faza mijto a fo atmosfera.
are si vaca la grill pt aia de tzin regim :p
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pai trebea sa va luati si voi de trefla ca mine sau de caro cum are memetu
-

Ziua buna la oamini.Cica ziua buna se vede de dimineatza.Pa dreaq zi buna!A inceput prin a ma trezi,apoi a trebuit sa-m fac singur cafeaua, apoi am intarziat la munci,apoi mi-am adus aminte ca tre sa platesc corentu,apoi mi-am adus aminte ca n-am bani,apoi m-am dus la banca sa-m scotz nishte bani de pe card,care card a uitat sa se aglomereze cu ceva monei!Ashadar,caaaaaam prosht pentru azi!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre apai sper sa apelez si io la pilele mele....am de tuate, rotunde, plate, paralelipipedice, triunghiulare. care din cauza pilelor care au costat 3000$ n-am putut sa beau 10 zile de la 130 ml de bere la macs 146 ml...
deci da
deci da
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ba da io cant ieram mic am cazut asa ca si cand as fi picat. si din cauza de la lovitura umarul meu este aspru ca o pila daia pentru pilit vidia. deci itz dai seama ca n-ai cum sa ma faci tu cu pilele tele semirotunde....
Aiule, tzai luat ma televizor dala de 3001 euro? daca nu tzai luat inca, inseamna ca sa taci ca tu oricum iejti invidios pe valuarea unora care dadura 100 de para pe limuzina...
Aiule, tzai luat ma televizor dala de 3001 euro? daca nu tzai luat inca, inseamna ca sa taci ca tu oricum iejti invidios pe valuarea unora care dadura 100 de para pe limuzina...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
nu miam luat bre teveu dinala ca io vreau sa merg in tara la vara
-

danone, pai baga matale o reteta proprie si de acasa sa-l faci mai amuzant si mai antrenant
ionuzzzu lu pijkes ie shaki
D:D
ionuzzzu lu pijkes ie shaki
D:DIf you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

bre danone, io cu retetele am glumit tu chiar o luasi in serios ? lasane bre, veziti de trebile lu matale
acu cu pijkesu membru cemeu nici nu mai trebe sa anunt rebusu pe tred, anunt derect acilea
deci azi la 3 rebus (stim danone ai trebi si pica netu deci nai cum participa)
acu cu pijkesu membru cemeu nici nu mai trebe sa anunt rebusu pe tred, anunt derect acilea
deci azi la 3 rebus (stim danone ai trebi si pica netu deci nai cum participa)
-

abar nai cum ai ghicit, ieri nam avut chef de munca = am lasat pe az sinplus sau ivit nejte chestii fuarte inportante asa ca si daca (duamne fereshte prin ce miracol) ar fi mers netu, nu puteam participa.
eshti precis ca nu vrei o retzeta cu barbuni???
eshti precis ca nu vrei o retzeta cu barbuni???
- gaga
bah azi se termina scolile cumva ca canta unii in spate pacilea gaudeamus igitur si alte alea ?
-

bon dimineu !
deci fara sa am o treaba zic sa ma uit shi eo sa vad care mai ie treaba. laomomendat dau peste un post a lu un om care nu ma interesat deloc deci nu lam citit. trec mai departe, dupe care zic sa mantorc umpic pentru ca misa parut ca am vazut ceva, da num venea a crede oichilor. deci ma duc inapoi. citesc semnatura shi ma busheshte rasu. deci aia are probleme grave.
deci fara sa am o treaba zic sa ma uit shi eo sa vad care mai ie treaba. laomomendat dau peste un post a lu un om care nu ma interesat deloc deci nu lam citit. trec mai departe, dupe care zic sa mantorc umpic pentru ca misa parut ca am vazut ceva, da num venea a crede oichilor. deci ma duc inapoi. citesc semnatura shi ma busheshte rasu. deci aia are probleme grave.
-

neatza - Mesaje: 5820
sa muara titirica daca nu cantara ajtia gaudeamus spre final...ie liceu bre nu ie faculta. oi fi io afon da pasta am mai auzito si o jtiu
danone, suji picsu
danone, suji picsu
-

buna ziua la totzi!
sub inaltul patronaj al fundatziei VIATZA FARA ALCOOL E PUSTIU, vineri 11 iunie anul curent in curs de desfasurare suntetzi chematzi la terasa ruinoasa pentru a bea o bere, maxim doo, pe la O.R.L. asha , mai pe seara, dupa munci.
prezentza obligatorie ! si tzinuta decenta ca ma stie lumea pe-acolo !
sub inaltul patronaj al fundatziei VIATZA FARA ALCOOL E PUSTIU, vineri 11 iunie anul curent in curs de desfasurare suntetzi chematzi la terasa ruinoasa pentru a bea o bere, maxim doo, pe la O.R.L. asha , mai pe seara, dupa munci.
prezentza obligatorie ! si tzinuta decenta ca ma stie lumea pe-acolo !
-

SOD - Mesaje: 6035
care neatza? aiule, cenjuri mah, nu shtii sa dai? az ie zi najpa din motiv de munci direct cu shefii care, mare parte, poseda IQ ionuzzzzzzzzzzzzz - ian
sody, da ce ie bre vineri 11????
sody, da ce ie bre vineri 11????
- gaga
Uitati-va la semnatura lu OM !
Ba, pa bestjobs va putetzi afla joboscopu:
http://joboscop.bestjobs.ro/
Mie mi-a iesit ca mi s-ar potrivi "imparat al Pamantului" ! Creca m-au confundat cu OM.
Ba, pa bestjobs va putetzi afla joboscopu:
http://joboscop.bestjobs.ro/
Mie mi-a iesit ca mi s-ar potrivi "imparat al Pamantului" ! Creca m-au confundat cu OM.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned