C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Gata!Am fost sa-m scot neshte bani de pe card(ca dimineatza nu reushisem)shi, stupoare,s-au terminat banii chiar la mine,ba mi-a prins shi cardu inauntru!Mare mare agitatzie in randul functzionarilor bancari!Au bagat bani in draciul ala de bancomat shi mi-au dat cardul inapoi!Shi-au cerut shi scuze.Apoi am platit lumina,asha ca, tre sa mai blochez inca odata cardul in bancomat!In consecintza, flishca-trishca,babarlishca!
leitar: bre oamini,incepe wichendu shi io nu shtiu?aiu zi scurta,danone la vanatoare de tornade,neatza la brashov,Skollu spre piteshti(apropo,vezi ma ca aia e pila de unghii:D)acuma zice shi Mr.P. ca pleaca la gratare pa Dealu lu Feleac!
leitar: bre oamini,incepe wichendu shi io nu shtiu?aiu zi scurta,danone la vanatoare de tornade,neatza la brashov,Skollu spre piteshti(apropo,vezi ma ca aia e pila de unghii:D)acuma zice shi Mr.P. ca pleaca la gratare pa Dealu lu Feleac!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
Io nu purced nicairi, da itzi urez succes! M@#e army!
Amu descarc neste Kenneth Kirschner, un om despre care nu stiu nimic. Astept sa vad cum suna. Peste vo 2 ore e descarcat.
Amu descarc neste Kenneth Kirschner, un om despre care nu stiu nimic. Astept sa vad cum suna. Peste vo 2 ore e descarcat.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
Apai plec shi io,da nu in weekend ca altzii,ci spre cashi,unde tre sa fac mancare.Mr.P.,ai tu grije p-acilea shi daca ai timp repara shi usha asta de la intrare ca scartzaie ca dreaq.Haidi bai!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

am preluat io stafeta (mopu si galeata)
kesh, potzi sa meri linijtit acasa, sau la o bere macsim doo.
kgjfga: Am vazut si eu semnatura miraculoasa si ma-m (cb) simtit tare onorat. Oamenii simplii nu ne au la inima (asa de acri sunt strugurii cand nu ajungi la ei...)
kesh, potzi sa meri linijtit acasa, sau la o bere macsim doo.
kgjfga: Am vazut si eu semnatura miraculoasa si ma-m (cb) simtit tare onorat. Oamenii simplii nu ne au la inima (asa de acri sunt strugurii cand nu ajungi la ei...)
human being/being human
-

basstard - Junior Member
io am purces unteva. oameni buni, cand va mancí£ in... acolo... sa va scarpina-ti. sa nu face-ti ca mine. am jucat iams cu aiu. n-am avut ce face. m-a batut de mi-a sunat apa in cap. 3-0 la jocuri castigate el fata de ciuciu ale mele. nu va mai spun cu cate puncte. mi-e jena. sincer.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
alaleo
ar fi bine sa fie dumineca, sa scap dracu si de examenu de la comunicare.
ar fi bine sa fie dumineca, sa scap dracu si de examenu de la comunicare.
ANTI
-

buna de dimineatza la omenire. care este.
creca lumea nui in bukale, animalu pleca ieri la piteshti, neatza la brashov, brobabil aiu la constantza.
noi, bucureshtenii muncitori tre sa ne facem de munca.
merluciu:
1. aseara mam intalnit cu un preten la macsim cateva beri, care citeshte fanclubu, am ramas paf catzi uameni citesc, in spetza treaba cu retzete. si le shi incearca, asa ca tre sa-i dam bataie!
2. are careva tzava sa trimita muzichie pe meil? daca da, vreau sio cate ceva.
hai guzmorning si o zi mai buna ca a mea.
creca lumea nui in bukale, animalu pleca ieri la piteshti, neatza la brashov, brobabil aiu la constantza.
noi, bucureshtenii muncitori tre sa ne facem de munca.
merluciu:
1. aseara mam intalnit cu un preten la macsim cateva beri, care citeshte fanclubu, am ramas paf catzi uameni citesc, in spetza treaba cu retzete. si le shi incearca, asa ca tre sa-i dam bataie!
2. are careva tzava sa trimita muzichie pe meil? daca da, vreau sio cate ceva.
hai guzmorning si o zi mai buna ca a mea.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ie clar ca uni munceste. intrebare:
de ce munceste uni cint poa sa nu munceste?
merluciu. io am reteta de minestrone si lasagne. astea unde le bag? (miine, ca azi nam- tinp)
de ce munceste uni cint poa sa nu munceste?
merluciu. io am reteta de minestrone si lasagne. astea unde le bag? (miine, ca azi nam- tinp)
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
Neatza la lumi!CU Riscu de a ma repeta,va anuntz ca iar ma elucubrez pa el de rigips,care m-a facut sa plec spre cashi pe la 19 .30.
danone, am io nishte tzava,da n-am meil!Shi daca ash avea meil,(al tau) n-ash putea sa te-nCURc decat cu : helloween,iced earth,king diamond,stratovarius,manowar,primal fear,inflames,amorphis,staind shi janis a lu joplin.Daca vrei se rezolva!
danone, am io nishte tzava,da n-am meil!Shi daca ash avea meil,(al tau) n-ash putea sa te-nCURc decat cu : helloween,iced earth,king diamond,stratovarius,manowar,primal fear,inflames,amorphis,staind shi janis a lu joplin.Daca vrei se rezolva!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

peste o juma de ora mai sunt cinci ore si incepe egzamenu cu Pruteanu. de-as scapa mai repede de egzamen ca (merluciu) deja ma doare stomacul de emotii.
ANTI
-

baicsule, calm mah, calm! las ca trece. hai cati- tinem pumnii. bafta !
nas- fi crezut ca pruteanu asta e capabil sa provoace asemenea fiori. huuuuu...
nas- fi crezut ca pruteanu asta e capabil sa provoace asemenea fiori. huuuuu...
aizzz&co
-

numa merlucii:
necko, la retete din bucataria popoarelor, fiind specific de specific italiene, da' te avertizez ca am facut minestrone la mama lui, invatat de la mama lor, daca te prind cu dudeeee
paiacec. iced earth vreau, o pesa doo pe meil pe rand daca se puate zi catz dau PM cu meilu lu mine.
bah baics, io tentzeleg din cauza ca acea senzatzie mi-e cunoscuta, ce satz zic, is alatur de tine. macar cu spiritu'
necko, la retete din bucataria popoarelor, fiind specific de specific italiene, da' te avertizez ca am facut minestrone la mama lui, invatat de la mama lor, daca te prind cu dudeeee
paiacec. iced earth vreau, o pesa doo pe meil pe rand daca se puate zi catz dau PM cu meilu lu mine.
bah baics, io tentzeleg din cauza ca acea senzatzie mi-e cunoscuta, ce satz zic, is alatur de tine. macar cu spiritu'
- gaga
Mie mi se usuca toate florile sau mi le scoate matza din ghiveci. Paiacec ce-i cu latura asta sensibila a ta?
Edit : shi io vreau ceva - King Diamond
Edit : shi io vreau ceva - King Diamond
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
Auz cecule, hai satz zic io cum sa faci de o satz infloreasca totz caremaidecare:
Iei trandafiru inflorit, il pui intr-un ghiveci mai mare, il pui chiar langa geam la soare, deasupra lui pui o sticla cu picurator si de 2 ori pe zi ii deschizi jamu.
Restu trandafirilor puturoshi ii inghesui intr-un recipient (iti recomand o tavitza adanca de tabla in care se scurge uleiul uzat de la masini), se pui ceva pamant si apa cat sa nu moara.
Tava o pui undeva sub geam, astfel incat sa nu vina lumina la ei, da sa vada pe trandafiru harnic ca o duce bine.
Ii lasi asea vro 3 zile si daca is baietzi dejtebti infloresc urjent. Cum infloreste unu cum il pui la clasa lux.
Daca inca fac pe tampitzii treci la faza a doa:
Le reduci portzia de apa si aduci un animal sa le mai scoata din pamant. Apoi, iei pe cate unu si il pui o zi langa trandafiru harnic (sa vada cum e sa o duca bine, ca poate il convingi) Singuru pericol la metoda asta e sa il convinga puturoshii pe ala harnic sa lase dracu floarea si sa se dea cu ei, ceia ce ie najpa si va trebui sa aplici strategii de soc cu toti trandafirii in camara sau pivnitza(grije sa nu se dea la vin) si flori artificiale la clasa lux (si le mai deschizi usa sa vada ce fraieri sunt ca plasticurile o duc mai bine ca ei desi alea n-au nevoie de lumina si apa.
iti urez succes
Iei trandafiru inflorit, il pui intr-un ghiveci mai mare, il pui chiar langa geam la soare, deasupra lui pui o sticla cu picurator si de 2 ori pe zi ii deschizi jamu.
Restu trandafirilor puturoshi ii inghesui intr-un recipient (iti recomand o tavitza adanca de tabla in care se scurge uleiul uzat de la masini), se pui ceva pamant si apa cat sa nu moara.
Tava o pui undeva sub geam, astfel incat sa nu vina lumina la ei, da sa vada pe trandafiru harnic ca o duce bine.
Ii lasi asea vro 3 zile si daca is baietzi dejtebti infloresc urjent. Cum infloreste unu cum il pui la clasa lux.
Daca inca fac pe tampitzii treci la faza a doa:
Le reduci portzia de apa si aduci un animal sa le mai scoata din pamant. Apoi, iei pe cate unu si il pui o zi langa trandafiru harnic (sa vada cum e sa o duca bine, ca poate il convingi) Singuru pericol la metoda asta e sa il convinga puturoshii pe ala harnic sa lase dracu floarea si sa se dea cu ei, ceia ce ie najpa si va trebui sa aplici strategii de soc cu toti trandafirii in camara sau pivnitza(grije sa nu se dea la vin) si flori artificiale la clasa lux (si le mai deschizi usa sa vada ce fraieri sunt ca plasticurile o duc mai bine ca ei desi alea n-au nevoie de lumina si apa.
iti urez succes
human being/being human
-

basstard - Junior Member
baga PM danone!...shi tu MR.P.
Latura sensibila o am demult Mr.P.!Deh,fiecare cu rotitzele lui!Vrei sa-tz inshir plantele care salashluiesc in sera mea care se numeshte balcon?(sau izvor,poienitza,jungla,parc sh-alte alea!)
Exista trei remedii daca tzi se usca florile:
1 - mai pune-le shi tu apa(daca-s cactushi sau alte plante suculente cat mai putzina apa)
2 - scapa de matza
3 - ma ivorbeshte cu ele din cand in cand!
edit - fugitzi lumi ca anebunit bassu!Du-te bre indarat de te intinde pe canapea,ca numa prostii vorbeshti!Auzi la el,sa pun ulei de motor!Pai nu mai bine le pun lichid de frana?ca se duc imidiat sa treaca Stixxu!
Latura sensibila o am demult Mr.P.!Deh,fiecare cu rotitzele lui!Vrei sa-tz inshir plantele care salashluiesc in sera mea care se numeshte balcon?(sau izvor,poienitza,jungla,parc sh-alte alea!)
Exista trei remedii daca tzi se usca florile:
1 - mai pune-le shi tu apa(daca-s cactushi sau alte plante suculente cat mai putzina apa)
2 - scapa de matza
3 - ma ivorbeshte cu ele din cand in cand!
edit - fugitzi lumi ca anebunit bassu!Du-te bre indarat de te intinde pe canapea,ca numa prostii vorbeshti!Auzi la el,sa pun ulei de motor!Pai nu mai bine le pun lichid de frana?ca se duc imidiat sa treaca Stixxu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

Nu ulei de motor ma taune!
Sa pui trandafirii intr-o tava de aia lunga si suficient de adanca astfel incat sa incapa cat mai multi trandafiri si sa le incapa si radacina. Am dat EGZENPLU tavile de tabla in care scurg astia uleiul. Tu pune-i tava de aia curata, fara ulei, na.
Importanta e metoda de convingere pe care ti-am descris-o mai sus, nu tava
Sa pui trandafirii intr-o tava de aia lunga si suficient de adanca astfel incat sa incapa cat mai multi trandafiri si sa le incapa si radacina. Am dat EGZENPLU tavile de tabla in care scurg astia uleiul. Tu pune-i tava de aia curata, fara ulei, na.
Importanta e metoda de convingere pe care ti-am descris-o mai sus, nu tava

human being/being human
-

basstard - Junior Member
bah suntetz dushi, pana si plantoiu meu dick va rade.
si eo am acas multe plante, da aiu ne bate pe totzi la cantitate calitate, taman ce l-am mai facut cu o liana. auz bas jmeker, da CU CURmalu ce fac? ca cica ajunge la 25 de m, p'asta unde-l pun, in cuptior sa scada?
paiacec, PM.
merluciu, am zi najpa la munca si nu pot sta cu mai mult de o fereastra IE, asa ca o sa dureze sa vaz tot forumu. kilu meu, e una din zilele ALEA
si eo am acas multe plante, da aiu ne bate pe totzi la cantitate calitate, taman ce l-am mai facut cu o liana. auz bas jmeker, da CU CURmalu ce fac? ca cica ajunge la 25 de m, p'asta unde-l pun, in cuptior sa scada?
paiacec, PM.
merluciu, am zi najpa la munca si nu pot sta cu mai mult de o fereastra IE, asa ca o sa dureze sa vaz tot forumu. kilu meu, e una din zilele ALEA
- gaga
danone, minestrone, minestrone, tot de la mama lui. daca vrei il scriu in italiana, da io zic santeleaga- tot olteanu si moldoveanu si etc.
bassule, da cu ficusu meu uscat aproape de tot, mai am vro sansa?
bassule, da cu ficusu meu uscat aproape de tot, mai am vro sansa?
aizzz&co
-

ieri in Pipera
- Fişiere ataşate
-
- P6080015.JPG (135.08 KiB) Vizualizat de 3731 ori
-
- P6080014.JPG (132.38 KiB) Vizualizat de 3720 ori
-
- P6080013.JPG (133.93 KiB) Vizualizat de 3723 ori
-
- P6080012.JPG (124.28 KiB) Vizualizat de 3725 ori
- aphextwinz
- Junior Member
danone scrie: auz bas jmeker, da CU CURmalu ce fac? ca cica ajunge la 25 de m, p'asta unde-l pun, in cuptior sa scada?
Ii poti explica teoria extinderii orizontale, sau convingi pe vecinu de sus sa il primeasca (cu gaura de rigoare in tavan. Pt gaura nu consumi curent, il rogi ep Vasile)
domnu' Necko scrie: bassule, da cu ficusu meu uscat aproape de tot, mai am vro sansa?
adu-i o ficusa sexy, si daca nu stie cu binishorul baga tratament de shoc (vezi retzeta pt Paiacec)
human being/being human
-

basstard - Junior Member