server Ra3
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
server Ra3
idee de baza e ca am vorbit cu s9ka (sk) si maine-poimaine o sa apara un server de ra3...
amatorii sa-si instaleze ra3-ul sa fie serverul cat mai populat inca de la inceput
so gg s9ka!!
amatorii sa-si instaleze ra3-ul sa fie serverul cat mai populat inca de la inceput
so gg s9ka!!
i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
-
dorinn - Junior Member
si sa vina alde phantom, care se antreneaza pe servere din germania, sa ne rupa capu chiar la inaugurare? nu multumesc
prefer sa-l populez mai incolo dupa ce se usuca vopseaua.
prefer sa-l populez mai incolo dupa ce se usuca vopseaua.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
/bind uparrow cl_avidemo 30
/bind downarrow cl_avidemo 0
/seta stryder_makes movie_ _eatspopcorn_and laughs 1
q tab enter
/bind downarrow cl_avidemo 0
/seta stryder_makes movie_ _eatspopcorn_and laughs 1
->bind 3 say "mwuahahha"opa-opa scrie:si sa vina alde phantom, care se antreneaza pe servere din germania, sa ne rupa capu chiar la inaugurare? nu multumesc
q tab enter
-
[stryder] - Mesaje: 643
^^
asteptandu-l pe godot-ul ala de server am incercat sa instalez ra3 de pe gameszone + last update... nu merge
listen server nu vrea de nici o culoare si ma arunca in meniu, dedicatu' il face pe q3 sa performeze operatii ilegale, serverele d-afara imi zic ba version mismatch, ba impure client.
am reinstalat q3 si astept sa mi se dwleze 1.76 full "de la mama lui"
asteptandu-l pe godot-ul ala de server am incercat sa instalez ra3 de pe gameszone + last update... nu merge

listen server nu vrea de nici o culoare si ma arunca in meniu, dedicatu' il face pe q3 sa performeze operatii ilegale, serverele d-afara imi zic ba version mismatch, ba impure client.
am reinstalat q3 si astept sa mi se dwleze 1.76 full "de la mama lui"
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
n-are cum sa nu mearga, atata timp cat ti-ai bagat si versiunea RA pt. server. Dar daca zici ca iei vers integr. de pe planetquake, o sa mearga pentru ca incapand cu 3.176 sv e inclus. HF all si astept serveru dammit.
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
opa - opa ptr server LAN sunt mai multe setari de facut! daca dai de mine pe irc o sa itzi trimit un BAT ptr server dedicat LAN
Si daca nu mere din prima sa intri tre sa pui harta initiala dm1 si pe urma sa votezi tu ra3map1 sau ce vrei tu !
Si daca nu mere din prima sa intri tre sa pui harta initiala dm1 si pe urma sa votezi tu ra3map1 sau ce vrei tu !
-
Ojack - Junior Member
downloadat, testat online, cerut cdkey, injurat, incercat al server, ping mare, injurat, rupt capu, q, tab, enter, asteptat ping mic.
-
Opa-Opa - Junior Member
apropos de ping mare, am constatat cu nespusa placere ca acea iconitza (destept introdusa de dezvoltatori), care indica faptul ca esti in lag, este respectata pe afara si nu trage aproape nimeni in tine. Oricum azi e luni si sper sa se puna omu nostru pe treaba si sa avem up&runnin' RA, ca tare mult i-am dus dorul.
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
mai intai tre sa-i prindem spilu' si ce mai conteaza scoru cand ai dat 2 rachete in aer dintr-un capat in altu' al hartii?
...facem film
...facem film

-
Opa-Opa - Junior Member
Trebuie jucate vreo 1 mie de ore de ra ca sa poti faci un film marfa...daca nu chiar mai mult! Luati exemplu filmul ala lowfyr de 450 mb....nici nu vreau sa ma gandesc cat au jucat aia ca sa ajunga la skilul ala!
We are nothing but the sum of our parts!
-
God - Junior Member
nu tre jucate deloc 1000 de ore. Scoti faze la marele greu. De ex. ieri cu Huci si Sk au iesit mai mult de 20 de faze beton. Pacat ca nu stiu ezact (ma documentez acu) cum se recordeaza. Aha, si sa-mi zica daca vede careva awardul de la holyshit, ca la mine nuy mere, se vede patratul ala gri la genu lipsa textura.
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
52 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2