)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Deci Shaki, inseamna ca tu ai facut numai nopti albe, nu ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
cum sa nu ? eu am crescut foarte mare.macar am o calitate din doua. *p
piskeshule, dar dumneata ce inaltime ai ? si cat de frumos esti ?
piskeshule, dar dumneata ce inaltime ai ? si cat de frumos esti ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

da, la moshu a compensat inaltimea celelalte lipsuri :yD
urasc sa plec asha, dar trebuie sa plec in orash cu ceva trebi, ma reintorc cat pot de repede, poate vin persoane mai interesante pe forum pana atunci...
urasc sa plec asha, dar trebuie sa plec in orash cu ceva trebi, ma reintorc cat pot de repede, poate vin persoane mai interesante pe forum pana atunci...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Am revenit!
Am fost sa inregistrez nishte cm pt doi angajati noi, bongo si waterbuck. Waterbuck e un tip calm si linishtit, cam blegutz el asha, sta toata ziua in birou si rumega. Bongo e un idiot. A ros toate creioanele, a spart o ceva la baie si ne-am trezit cu vecinii pe cap k ii inundam, si a infiintzat un sindicat k sa i se aduca iarba proaspata in fiecare dimineatza... bineintzeles k shefii nu sunt de acord sa-l vada fumand porcarii la birou, un scandalagiu :yD...
edit: misha ma bagi numai in incurcaturi... vezi ca ai un pm infuriaaaaat, ar fi bine sa fi online...
Am fost sa inregistrez nishte cm pt doi angajati noi, bongo si waterbuck. Waterbuck e un tip calm si linishtit, cam blegutz el asha, sta toata ziua in birou si rumega. Bongo e un idiot. A ros toate creioanele, a spart o ceva la baie si ne-am trezit cu vecinii pe cap k ii inundam, si a infiintzat un sindicat k sa i se aduca iarba proaspata in fiecare dimineatza... bineintzeles k shefii nu sunt de acord sa-l vada fumand porcarii la birou, un scandalagiu :yD...
edit: misha ma bagi numai in incurcaturi... vezi ca ai un pm infuriaaaaat, ar fi bine sa fi online...
aliatzi, right? 

-

Nu, k n-are, da vrea... si lasa-l pe colegu, nici nu pot pentru k sa va spun ce mi-a facut misha, colegul e mic copil pe langa lutza asta rea, unde ai fugit, darky :yD, la-s k ne vedem noi mai incolo si discutam...
aliatzi, right? 

-

darky there can't be a only one ...the person called darkshines, not that fucked up lutza...dark soul.
This is not english. Is a language that myself and Hades I developed.
Sper ca ai inteles, Shaki ! darky = darkshines
This is not english. Is a language that myself and Hades I developed.
Sper ca ai inteles, Shaki ! darky = darkshines
-

Fucked up moshu, not dark... a little decency, pls... are u not ashamed to talk like that about dark? And who i call her is not of your damn business, i don't know darkshiness, i haven't talk to her, i know dark_soul... Moshule, u are a lutza, a stupid lutza indeed, to talk like that about misha... i can't belive i saw that stupid post of yours...
:(:(
:(:(aliatzi, right? 

-

Nu ne intereseaza ca nu stii cine e darkshines. dar darky = darky™ = marca inregistrata. asa ca darkshines te poate da in judecata pentru jignirea ce i-ai adus-o..folosindu-i numele in spetza pentru altcineva.
-

ca ai ceva cu mine e una, dar ca o injuri pe fata asta dragutza, care nu te-a deranjat cu nimic, e de cel mai prost gust cu putinta si nu m-as fi asteptat la asa ceva din partea ta. parca ai avea personalitate dubla or something... ashtept sa-i ceri scuze 

aliatzi, right? 

-

da, sunt un fel de Doctor Jeckyl si Mr Hyde. Acum sunt Mr Hyde asa ca nu e timp de scuze. Si nu stiu pe cine am injurat. Cred ca suferi de maladia numita paranoia.
daca ii ziceam lu Piskeshu...fucked up....o lua ca pe un compliment. nu, piskesh ?
si pt. cultura ta generala Shaki, care se pare ca e egala cu cea a lu Potbeli , fucked up = ametit (la asta ma refeream)
daca ii ziceam lu Piskeshu...fucked up....o lua ca pe un compliment. nu, piskesh ?
si pt. cultura ta generala Shaki, care se pare ca e egala cu cea a lu Potbeli , fucked up = ametit (la asta ma refeream)
-

Shaki scrie:ashtept sa-i ceri scuze
sa-i prezinti scuze.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
A venit Aliosha. mi-a adus merdenele. il las pe el la aparat.
-

Oribilul Mosh scrie:fucked up = ametit (la asta ma refeream)
...and the marmot was packing the chocolate bar into the tinfoil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
*lol* ce pula mea sint merdenele? *lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
O fi ceva gigea in titan..*lol*
-

thanx piskeshu da partea mai nasuala e k nu cu mine a vorbit urat, ci cu prietena mea, care nu i-a facut nimik, si cu care acu cateva saptamani mergea la o bere sau vorbea pe ym... ce oameni 

aliatzi, right? 

-

shaki, cam tarziu ti-ai dat seama de caracteru unora de p-aici...da oricum, mai bine mai tarziu decat prea devreme...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
dark ti-a dat clasa prin faptul k nu ti-a raspuns si pentru k m-a rugat si pe mine sa te las in ale tale, OM... pacat k ma enervez foarte repede si n-am putut sa o ascult...
eye, ai completa dreptate, dar crede-ma ca nu mi-as fi imaginat asa ceva, si dintr-un motiv asa de pueril...
eye, ai completa dreptate, dar crede-ma ca nu mi-as fi imaginat asa ceva, si dintr-un motiv asa de pueril...

aliatzi, right? 

-

io tot nu inteleg? adika a jicnit-o pe fata cind a zis ca-i fucked up?
Si care-i treaba cu merdenelele?
Si care-i treaba cu merdenelele?
-

merdenelele-s niste chestii din multa coca si oareshce brinza. deci nu-s bune.
Alex, mai bine invita fetele pe subiectul tau exclusivist si demonstreaza-i lui OM cum stii tu sa fii un gentleman cu ele, nu ca el ! Fetelor, va astept cu cafeaua la Alex pe subiect
. Haideti, ca se raceste !
peseu: shaki, eu cred totusi ca exagerezi. chiar nu cred ca intentia moshului a fost sa o jigneasca pe dark soul. era mai bine daca nu turnai atita gaz peste focshorul ala mocnit care fumega si care s-ar fi stins oricum de la sine. si-asa sunt destule focare de incendii pe-aici...
Alex, mai bine invita fetele pe subiectul tau exclusivist si demonstreaza-i lui OM cum stii tu sa fii un gentleman cu ele, nu ca el ! Fetelor, va astept cu cafeaua la Alex pe subiect
. Haideti, ca se raceste !
peseu: shaki, eu cred totusi ca exagerezi. chiar nu cred ca intentia moshului a fost sa o jigneasca pe dark soul. era mai bine daca nu turnai atita gaz peste focshorul ala mocnit care fumega si care s-ar fi stins oricum de la sine. si-asa sunt destule focare de incendii pe-aici...
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348