cu condom sau fara ?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

cu condom sau fara ?

Mesajde weed13 » Mar Iun 08, 2004 9:43 pm

ok, deci sunt curios, si la baiati si la fete, "mai ales" il pune cine vrea in fata cui vrea, daca prefera sexul cu prezervativ sau fara ? si nu vreau sa zica careva ca ii periculos fara din cauza bolilor, ca io nu asta am intrebat.
si ca "initiator" al acestui thread, raspund eu primu, si zic ca fara, pentru ca ii mult mai placut, simt mai bine... (ce???), si daca ii cu pretena, mi se pare un gest de incredere.
weed13

Mesajde Heavystone » Mar Iun 08, 2004 11:33 pm

Nu prea am inteles ce-ai vrut sa spui cu "il pune cine vrea in fata cui vrea" ;n ... dar in ceea ce priveste "gestul de incredere" parerea mea e ca AI si N-AI dreptate... in primul rand chiar daca tu si pretena va iubiti si va stiti bine unu' pe altu', daca sa zicem(bat in lemn..) ca ar avea HIV si n-ar stii nici ea ca are.. increderea n-are nici un amestec...

...in al doilea rand, daca e o zii a lunii in care ovulele au party in uter si nu vreti s-aveti copii, iarasi, nu vad ce legatura are increderea cu nefolosirea cauciucului...

In ceea ce priveste "feelingu'", intr-adevar, cauciucu strica treaba de multe ori... depinde si de cat de horny esti la momentu respectiv, dar oricum, e mult mai buna sanzatia fara...
"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "
Heavystone
Junior Member

Mesajde weed13 » Mar Iun 08, 2004 11:38 pm

voiam numa sa zic ca sunt curios mai ales la baieti sau mai ales la fete, deci mai ales il pune cine in fata cui vrea.
weed13

Mesajde Heavystone » Mar Iun 08, 2004 11:42 pm

ahhhh... trebuia sa pui "mai ales" in "ghilimele" ca sa ma prind ce-ai vrut sa spui... ;) ... prea mult fum, huh? :D ...
"Konna koroshkada dekiryno wa samurai dakeda... Oma e dakeda! "
Heavystone
Junior Member

I don't like the smell of rubber

Mesajde Anakin » Mie Iun 09, 2004 3:39 pm

Ce pot sa spun din proprie experienta e ca "baloanele" iti cam strica pofta de distractie (mai ales daca nu esti singur in casa), dar sunt facute cu un singur scop: bagati-va poola in ele si veti fi protejati 95% :sperm:
A long time ago, in a galaxy far,
far away...
Anakin
Junior Member

Mesajde goni_q » Mie Iun 16, 2004 3:47 pm

mie nu imi place cu .......vreau fara ca sa simt fiecare vena cum se umfla....
goni_q
Junior Member

Mesajde proXtu » Mar Iun 22, 2004 7:56 pm

normal ca e mai bine fara, da' prefer sa stau relax si sa nu'mi fac ganduri negre in timpul... :D in plus, daca il pui excitatzia se diminueaza umpic, deci o poti face mai mult timp :D fara el termin intr'un minut, cu el in 5... ca de la cer la pamant ;h
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde vladv » Mie Aug 18, 2004 4:30 pm

Fara el termin in 10-15 minute,cu el dureaza ceva mai mult........dar poate sunt subiectiv. :)
vladv
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mie Aug 18, 2004 5:24 pm

normal ca fara......e mult mai nasol cu, dar cand nu cunosti bine persoana asta e, sacrificiu de al face cu balon e mic fatza de eventuale consecintze daca as face fara.....

SuperSoare si Goniq - ia uitzti ce zic baietzii asta, ca iei termina in 5-15 minute, si la voi 25 era foarte putin
Dany_S
Junior Member

Mesajde Cruela » Joi Aug 19, 2004 11:12 pm

Parerea mea este ca prezervativul diminueaza placerea ambilor parteneri, dar atunci cand este vorba de sex intamplator, este necesar pentru protectia in caz de boli sau de sarcini nedorite. Atunci cand ai un singur partener, sau (ca baiat) cand ai o prietena cu care o faci neprotejat si restul cu prezervativ este ok din punctul meu de vedere.
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mar Aug 24, 2004 2:33 am

E mai misto fara prezervativ, simti intradevar ca intri acolo unde trebe hehe.E stresant cand tre sa te opresti sa pui cauciucu.Nimanui nu place dar e un rau necesar
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde RamClass » Mar Aug 24, 2004 6:17 am

Eu nu ma risc, nici nu stiu ce inseamna fara prezervativ, mi-e pur si simplu frica...probabil ca asa sunt eu mai speriat de bombe...
RamClass
Junior Member

Mesajde Asassinu » Mar Aug 24, 2004 10:14 pm

Nu tre sa fii speriat de bombe ca sa folosesti prezervativ. Pur si simplu nu credca v-ar conveni sa deveniti parinti. Cu pastilele e mai naspa, nu orice fata le foloseste, plus ca in timp, ingrasa.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Înapoi la Sex