Rock 4 ever

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

Rock 4 ever

Mesajde rock4ever » Joi Iun 03, 2004 8:39 pm

Singurul album care a meritat ascultat de la Proconsul a fost "Tatuaj".

Pe acest album cu indulgentza putem spune ca am ascultat niishte rock :yD

canta bine baietzii .... dar cover-uri... nu inimi luate... zboruri... vise si alte dude ....

pacat de instrumetisti (si vocea-i buna n-am ce zice) da cam prea ati dat-o in melancolisme de prost gust...

va intzeleg...facetzi shi voi un ban .... shpaga voastra...da pe mine una nu ma mai facetzi sa va cumpar albumele..

norocu' vostru ca nu mai sunt f multe persoane care sa stie ce inseamna muzica rock, muzica de calitate ...

ce sa mai zic... tanatate
rock4ever
Junior Member

Mesajde danjazzbass » Vin Iun 04, 2004 10:36 am

salut rock4ever
De ce spui ca proconsul nu canta rock?
Hai sa iti dau eu cateva argumente prin care sa te contrazic:
1 Vorbim despre formula clasica a unei trupe rock(bass,tobe,chitara,clape,voce).Din asa ceva este compusa si proconsul.
2 Chitara pe langa tonurile de clean(curat) foloseste si mult tonuri cu overdrive sau chiar distorsion.Asta este specific unei trupe rock.
3 Bassul are pasaje de slap care sunt foarte mult folosite in muzica rock.
4 Soundul tobelor nu este nicidecum unul specific muzicii pop,dance etc.
5 Vocea lui Bodo aduce cat se poate de mult cu o voce tipic muzicii rock.Este o voce prezenta la fel ca la rock.
6 Clapa foloseste tonuri de hamond sau multe piane care iarasi sunt din plin specifice rockului
Lista poate continua doar ca ma grabesc la un examen.
Mai povestim
Prepe
danjazzbass
Junior Member

:)

Mesajde rock4ever » Vin Iun 04, 2004 11:01 am

mda... nu cred ca poti compara Proconsul cu Judas Priest, cu Megadeth, cu Deep Purple, cu Black Sabbath..., Wasp...si lista poate continua

Nu pot sa te contrazic la faza cu structura unei trupe de rock...dar de la structura..la rock adevarat mai e ceva drum...

Spune-mi ca de la Tatuaj incoace nu s-au supercomercializat.......

Si iti spune asta cineva care n-a lipsit ani buni de la nici un concert Proconsul... cand nu prea erau luati in seama...cand cantau la petrecerile Coca Cola sau ale altor firme... atunci era mult mai multa calitate...parerea mea

Rock 4Ever! :rulz:
rock4ever
Junior Member

am uitat...

Mesajde rock4ever » Vin Iun 04, 2004 11:04 am

bafta la examen!
rock4ever
Junior Member

Mesajde danjazzbass » Sâm Iun 05, 2004 1:49 am

Rock4ever poate ca ai dreptate,ceea ce canta Procosul nu este un rock autentic,implica si elemente de pop sau alte genuri, dar ce conteaza pana la urma pop, rock, fazz, funk, r&b... important este ca muzica respectiva sa transmita un mesaj, sa te faca sa simti ceva, dupa ce asculti o piesa sa poti spune 'E mai bine acum'
P.S. Incearca sa nu reduci muzica de calitate la rock. Incearca si altceva... sunt atatea genuri de muzica minunate, 'care iti fac pielea de gaina'. Sa nu o iei in nume de rau,este doar un sfat.
Prepe
danjazzbass
Junior Member

Mesajde Manaie » Dum Iun 06, 2004 3:34 am

hey rock4ever nu te pot contrazice, nu se compara cu deep purple, dar baietii de la proconsul fac muzica buna, in comparatie cu ozone si alte trupe care au aparut ca ciupercile dupa ploaie, celor de la proconsul nu le poti reprosa nik, manelistilor poti sa le reprosezi sau celor care canta playback.
daca ar fi in romania numai trupe gen proconsul si holograf de care toti rockeri spun numai de rau poate am fi si noi mai bine vazuti afara, dar ce sa faci asta e nivelul.
si eu ascult black sabbath si deep purple si altele, dar sa sti ca proconsul si alte trupe din tara care fac muzica in genul asta nu ma deranjeaza.
daca am sa gasesc un post cu manele am sa ma duc acolo sa critic.
ideea e ca de cand cu manelele astea am inceput sa cred ca au dreptate strainii, poate chiar suntem o tara de tigani.
sper sa nu te superi pe mine, asa cum a spus si dan sunt foarte multe genuri muzicale interesante, chiar daca nu se cheama rock, incearca sa asculti si alte genuri.
nu conteaza ce gen, ideea e ca tre sa sti sa faci diferenta dintre muzica buna, facuta cu profesionalism, si muzica cu adevarat proasta.
poate nu sti dar baietii astia , si nu ma refer numai la proconsul au muncit ca sa ajunga aici.
Manaie
Junior Member

:)

Mesajde rock4ever » Joi Iun 10, 2004 11:06 am

N-am zis ca nu fac muzica buna...e singura trupa ale caror albume le-am cumparat doar pentru a-i ajuta...

Stiu tot parcursul lor ca trupa ;)

Si merita mult mai mult decat au realizat!

Se pare ca esti singurul care a inteles ce am vrut sa zic.

Proconsul canta pop-rock atat am vrut sa zic!

Eu cred ca e o diferenta destul de mare intre rock si pop-rock. That's all!

Erau pe aici niste persoane care se bateau cu pumnul in piept ca e rock 100%. :)

Kiar n-am vrut sa supar pe nimeni. Am fost prost inteleasa! :(
rock4ever
Junior Member

:) Nu sunt inkuiata :)

Mesajde rock4ever » Joi Iun 10, 2004 11:09 am

Nu am redus niciodata muzica buna la rock.

Dar atat vroiam shi eu sa zic ca nu e rock 100% :D
rock4ever
Junior Member

Mesajde camitza1 » Joi Iun 10, 2004 11:16 am

rock4ever scrie:N-am zis ca nu fac muzica buna...e singura trupa ale caror albume le-am cumparat doar pentru a-i ajuta...

Hai tu! ~a
camitza1
Junior Member

Mesajde rock4ever » Mie Iun 16, 2004 10:30 pm

QUOTE=camitza1]Hai tu! ~a[/QUOTE]

Unde? :))
rock4ever
Junior Member

Înapoi la Proconsul