Ce ziceti de Usher ?
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce ziceti de Usher ?
Mie Yeah mi se pare tare de tot ? A ascultat cineva restul albumului ?
- spany
- Junior Member
usher
E mishto, poti sa ti-l cobori de pe net, ca se gaseste. Are mai multe piese beton. Trei din ele au fost in Top Ten in America in acelasi timp, uite ce zic ashtia de la Sprite.ro:
Usher a intrat in istorie ca artistul care are simultan trei piese in top ten-ul din Billboard Hot 100. La aceasta performanta au mai ajuns numai Beatlesii si Bee Gees. Piesele copilului-minune al r’n’b-ului sunt: Burn (1), Yeah! (4), Confessions Part II (9). „Confessionsâ€Â
Usher a intrat in istorie ca artistul care are simultan trei piese in top ten-ul din Billboard Hot 100. La aceasta performanta au mai ajuns numai Beatlesii si Bee Gees. Piesele copilului-minune al r’n’b-ului sunt: Burn (1), Yeah! (4), Confessions Part II (9). „Confessionsâ€Â
- journey
- Junior Member
Pai de ce tre' sa ma ascund in spatele formalitatzilor:chiar daca usher o da mai mult pe r'n'b ,nu trebuie sa uitam faptul ca totushi canta cu 2 nume importante in hh lil john shi ludacris care fac piesa asta sa sune bine.
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
unu` la mana, nu sunt neaparat cu hip hopul, ascult anumite trupe si anumiti mc, pe langa care domnul Usher e zero absolut.
doi la mana, piesele ce le stiu de la el nu m`au impresionat deloc si nici nu mi`au parut hip-hop. Ia compara tu usher cu jedi mind tricks sau cu dilated peoples si zi-mi ce asemanari gasesti.
ps - mai zi si la ceilalti care au zis de rau despre Usher ce mi-ai zis si mie. Sau e ceva personal, ca e cam dubios faptul ca din toti doar de mine te-ai legat.
doi la mana, piesele ce le stiu de la el nu m`au impresionat deloc si nici nu mi`au parut hip-hop. Ia compara tu usher cu jedi mind tricks sau cu dilated peoples si zi-mi ce asemanari gasesti.
ps - mai zi si la ceilalti care au zis de rau despre Usher ce mi-ai zis si mie. Sau e ceva personal, ca e cam dubios faptul ca din toti doar de mine te-ai legat.
-
whatever - Mesaje: 2848
9 mesaje
• Pagina 1 din 1