So - un forum muzica (general - orice gen,ro,straina & stuff) huh ?
deci te deranjeaza ca noi criticam muzica romaneasca !!!!!!Initial trimis de Guppy
Eu zic ca un general ar merge mai bine ... parca dance si pop ar fi ceva mai general totusi ... rockerii si hiphoperii au o 'identitate' ca sa zic asa , sunt o 'specie'... o generala in care sa vorbim despre muzica romaneasca si straina dar nu la modul "barfelor a tot stiutoare <=> criticam tot ce misca nstuff"
![]()
Initial trimis de vali
nu-i mai bine un forum dance-pop?
Initial trimis de badboy
am si eu o nelamurire: de ce nu exista in forumul de Muzica si un sub-forum Manele? sau si voi ca si alti 99% din oamenii din romania aveti ceva impotriva lor?
in primul rand mi s-ar parea echitabil sa existe forumuri pentru toate genurile de muzica. in al doilea rand, desi mai toata lumea declara sus si tare ca uraste manelele, treaba nu sta chiar asa si am si un exemplu pt voi.
pana foarte de curand m-am ocupat de site-ul http://www.romusic.net (poate il stiti). acolo am avut un sondaj de opinie 'ce muzica va place?'. si din aprox. 1000 de voturi manele au avut peste 40%. deci...
Înapoi la Sugestii si reclamatii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator