Cargo
[quote="curly"]shi nihte rockerashi fara umor au inceput sa se tanguiasca in grup dupa Kempes,ceea ce e lipsit dedelicatetze ca nu se face sa vb de funie in casa spanzuratului(ca orice s-ar spune Kempes>Igrisan) [\QUOTE]
sunt baieti mari shi vaccinatzi shi nu era prima data cand se "tanguiau" foshti fani dupa Kempes...shi nici ultima promit!
sunt baieti mari shi vaccinatzi shi nu era prima data cand se "tanguiau" foshti fani dupa Kempes...shi nici ultima promit!
- doctoru'
- Junior Member
o sa faca fata?
cam aglomeratie...
cam aglomeratie...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
grupul a filmat ieri videoclipul pentru piesa "Nu pot trai fara tine". Videoclipul s a filmat intre orele 15.00 - 03.00 avand ca locatie o hala parasita de la Suveica. Acesta promoveaza exclusiv imaginea membrilor trupei, fara a mai contine alte povesti...de dragoste. Este produs de Dogma Production, in regia lui Cristian Nemescu, realizatorul variantei engleze a piesei "Hol" - ab4.
Trivia: la filmare, unul din cinelele lui tavi pilan s a crapat. ca sa se poata continua fara a zdrobi inimile amandurora, (care la propriu, care la figurat) crapatura a fost "stopata" cu bormasina, chiar la fata locului
Astazi, grupul canta la Piata Constitutiei la Festivalul Tuborg, de la ora 20.00
Trivia: la filmare, unul din cinelele lui tavi pilan s a crapat. ca sa se poata continua fara a zdrobi inimile amandurora, (care la propriu, care la figurat) crapatura a fost "stopata" cu bormasina, chiar la fata locului
Astazi, grupul canta la Piata Constitutiei la Festivalul Tuborg, de la ora 20.00
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
personal, regret ca nu au facut videoclip la spiritus sanctus (lange version) deshi cand i-am vazut io, cu ceva vreme in urma, in nush ce interviu au spus ca acesta va fi urmatorul videoclip.
of, nu puteau sa cante duminica cand am fost io, care a trebuit sa ma ascund de pepe, blondy shi bundinga.
of, nu puteau sa cante duminica cand am fost io, care a trebuit sa ma ascund de pepe, blondy shi bundinga.

-
nocturna - Mesaje: 8725
inca o melodie cu succes si pentru manelisti.. titlul e foarte relevant 

Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
n-am zis ca melodia va fi proasta.. ci mai accesibila
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
vand tricou TOOL
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
si albatross e o piesa internationala
sa nu mai vorbim de d'yer mak'er, la care ai auzit anu trecut un remake cel putin interesant
mie piesa nu mi se pare asa rea, mai rele sunt cele cu "in gat sa ti-o proptesc" si "fraiere, fraiere", la care vad un clip cu multe manechine in piscina, pe plaja, mertane, decapotabile, alea-alea...
sa nu mai vorbim de d'yer mak'er, la care ai auzit anu trecut un remake cel putin interesant
mie piesa nu mi se pare asa rea, mai rele sunt cele cu "in gat sa ti-o proptesc" si "fraiere, fraiere", la care vad un clip cu multe manechine in piscina, pe plaja, mertane, decapotabile, alea-alea...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Ma bucur sa aud ca e gata clipul. Vali stie ca sunt un mare fan Cargo de cand eram in facultate, poate chiar mai devreme. In afara de Fraiere fraiere n-am ce sa reprosez noului album. Asa ca-mi place si "nu pot trai fara tine"
-
Tanase - Mesaje: 1238
24 iulie - timisoara moto
31 iulie - tg mures festivalul peninsula
1 august - dej
13 august - brasov
14 august - constanta
15 august - costinesti
16 august - vama veche
21 august - arad
31 iulie - tg mures festivalul peninsula
1 august - dej
13 august - brasov
14 august - constanta
15 august - costinesti
16 august - vama veche
21 august - arad
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
l-au dat si proteveu azi pe la 6 dimineata inaintea emisiunii in reluare a lu teo 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220